Wola Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 stronkę wcześniej jest napisane że transporcik 18 lutego;) Quote
dusje Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ponownie na watku:lol: Wyslalam maila do Szwajcar czyli Gosi z zapytaniem o transporcik Zaby Gdynia Szczecin i czekam na odpowiedz. Rowniez zapytalam o ewentualny tymczas dla Zabuli do czasu wyjazdu Pani Ewy z PL do NL i w jakim terminie jest on mozliwy, zatem data 18 Lutego nie jest tak naprawde na 100% pewna i wiemy jedynie ze od 18 lutego Kamila bedzie jezdzila na tej trasie pociagiem. Stad tez nie mozemy jeszcze z pewnoscia mowic o tej dacie ale oczywiscie wiadomo ze tym razem uda sie Zabule zabrac. Nie denerwujcie sie, bedzie dobrze, czuwam nad tematem ale prosze was o czujnosc i ewentualna pomoc w transporcie Zabuli do Szczecina, jesli okaze sie ze cos nie wypali z Kamila. Wszystko sie moze zdarzyc, choroba, odowlanie pociagu itp wiec jakas alternatywna opcja musi byc i o tym rozmawialm rowniez z Pania Izabella. Jedno jest pewne, ze Zabula musi byc w Szczecinie zanim pani Ewa wyruszy do NL a to znow moze nastapic pod koniec lutego lub w okolicach marca, poki co pani ewa sama jeszcze nie zna dokladnego terminu powrotu, ale wie ze Zabe bierze ze soba. Troche to moze wyglada zagmatwanie, niemniej jednak daze do ustalenia pelnej logistyki i zapiecia sprawy na ostatni guzik. Zabule caluje w jej slodkiego pysiulka a mile dogomaniaczki pozdrawiam serdecznie i zapewniam, ze na biezaco bede informowac co i jak. Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Ale zapewne ajbardzije niecierpliwi sie sama Zaba Quote
Wola Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tyle lat w schronie, a tu nagle będzie podróż pociągiem, samochodem, nowi ludzie, nowy dom...pełno wrażeń;) Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 OOOOOO NOWY TROCHE INNY SPACEREK ,,PANCIE MI ZROBILY!!!!!!ALE FRAJDA,,CHOC TROCHE SIE BOJE.... mOZE TAK MYSLA:lol: :lol: :lol: Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 DOKLADNIE ..WSZYSTKIE PRZEZYLY PODROZ????? PRZEZYLY ,,NO I DOBRZE!!!! NIECH SIE CIESZA ZE JADA DO DOMKOW,,TROCHE ADRENALINY IM NIE ZASZKODZI,,,A TAK OGOLNIEJ MOWIAC TO CHYBA MY MAMY WIECEJ ADRENALINY JADAC Z NIMI NIZ ONE SAME,,, JAK JECHALAM Z DOFI ONA LEZALA JAK KROLEWNA ,,PRZEDTYM OBAWIALAM SIE ZE MLODA MOZE MIEC CHOROBE LOKOMOCYJNA,,,A W REZULTACIE KTO JA MIAL JAK ZWYKLE????PANCIA!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
Wola Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Moja suńcia ma...Od czasu kiedy się dowiedzieliśmy nie karmimy jej na conajmniej godzinę przed jazdą:roll: Trochę adrenaliny dobra rzecz, nowe doświadczenie;) Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Godzinę przed jazdą??? :evil_lol: To ona szybko trawi... Quote
Wola Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Szybko, szybko:evil_lol: Tylko my nigdy dokładnie nie wiemy kiedy wyjdziemy, dlatego jak już sie dowiemy to jeść nie dajemy, a to często bywa godzinę przed wyjściem, czasem 1,5h:eviltong: a jeszcze do autobusu mamy koło 45 min drogi, ale jeszcze nigdy nie zwymiotowała po takim wyliczaniu:eviltong: Quote
Wola Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Żabunia radosna;) po tej sterylce jej humor wrócił i się trzyma;) Pełna radość i znów na dachu budy siedzi i się cieszy;) Moze dlatego że cieplej i tak nie wieje...:lol: Quote
kaerjot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cieszy się, że nie sprowadzi już na ten świat kolejnych bezdomków Quote
dusje Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Halo wszyscy, pech mnie przesladuje, jestem odcieta od internetu prawdopodobnie do 15 lutego. Prosze koordynujcie ze Szwajcar dowoz Zaby do Szczecina. Postaram sie w przyszlym tygodniu wejsc na kompa i dowiedziec sie co zalatwione. Wola ma telefon do Szwajcar. Sorry za utrudnienia ale niezalezne ode mnie. Pozdrawiam Quote
Wola Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Wszystko pod kontrolą;) Jeszcze w sobotę skontaktuję się ze schroniskiem i pewnie z P.Gosią żeby wszystko dogadać na styk;) Quote
Izabela.S Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Zabka jedzie 18 lutego z Kamila, kolezanka naszej schroniskowej psiary- Patrycji :p Quote
Wola Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Koleżanka Patrycji- to napewno źle jej nie będzie:evil_lol: To widze wszystko dobrze się układa;) Quote
romenka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dusje napisał(a):Halo wszyscy, pech mnie przesladuje, jestem odcieta od internetu prawdopodobnie do 15 lutego. Prosze koordynujcie ze Szwajcar dowoz Zaby do Szczecina. Postaram sie w przyszlym tygodniu wejsc na kompa i dowiedziec sie co zalatwione. Wola ma telefon do Szwajcar. Sorry za utrudnienia ale niezalezne ode mnie. Pozdrawiam Dzisiaj już 13-sty :razz: Dusje tęsknimy :loveu: Kiedy żabylka jedzie do swojej nowej pańci:diabloti: ??Ja już bym chciala by była ze swoim Aniłem Strużem:multi: Quote
Wola Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 już tuż tuż...Wielki dzień się zbliża :loveu: Żabusiowe marzenia niebawem się spełnią;) Quote
Recommended Posts