Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

OOOOOOOOOOO patrzcie i jest nasza nowa psiara!!!!
A jaka jest strona schroniska,,galeria zdjec itp????
Podaj mi prosze nasza ciociu od rotkow!!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ciocia od rottkow :evil_lol: podoba mi sie :evil_lol:
Robimy nowa strone, ktora zawisnie za jakis tydzien w sieci. Dlatego Ci nie podalam bo zobaczysz juz nowa :)
Beda tam kocie porady, artykuly odnosnie pilegnacji, no i o rottkach tez nie zabraknie informacji :loveu:

Posted

AAAAA po co mi przedstawiasz strone kocia!!!!???:p
Ja bym tam wcale nie zagladnela,,,no moze tak tylko luknela co ta nasza :eviltong: nowa psiara..porabia ze swoimi kotami,,,No w koncu kontrola innego :angryy: towarzystwa moze byc....co nie ciociu rotwasiu!!????:cool3:
No i wiecie ta strona psiakow ma byc ladna bo ja zaraz wysune :diabloti: wszystkie swoje zazalenia i iiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy:

Posted

Elzy nie znam...Albo znam ale nie kojarzę...Box 40?? to ja wpadnę(postaram się w ten weekend) to zobaczę coż to za ślicznotka;) Czarliego kojarzę, piękny psiak,naprawdę śliczny;) No to już przynajmniej wiem, co za psiaki tu wystawić jak tylko będę miała o nich trochę więcej informacji(popytam w schronie) i oczywiście jakieś zdjątka;)

Posted

Zdjatka Czarliego jakies powinny byc w schroniskowym kompie na mojej ikonce,,,czyli zdjecia ktore pozostawilam przed odjazdem,,,Czarli ma tam moze 2 na jednym jest chyba pieknie ostrzyzony,,,prosto od fryzjera,,,pamietasz???Prosze tylko nie bierz tych zdjatek ze str schroniskowej,,bo tam Czarli wygladal jak stary dziad,,,,

Kaspar,,,ma chyba nawet kilka fajnych zdjatek tam,,wiec mozna powybierac ,,troche dorobic i bedzie ok,,,
A Azie trzeba zrobic pelen pakiet sesji fotograficznej....
ok juz nie wymyslam,,,bo kombinuje jak ruski pod gorke
pozdrawiam i dzieki Wola ze moge na ciebie liczyc,,jestes super!!!

Posted

Nie zapomnij o gdynskich psiurach bo tylko zegnasz te gdynie i zegnasz... ciekawe dlaczego :eviltong:
a ja mam nowego psurka, babka mowila rottek ale okazalo sie ze to kolo rottka nie stalo. Piecho ma wielka glowe, jest duzym owczarkiem i nazwalam go Wader :loveu: Zdjecia jutro po spacerku :)

Posted

No to wrzucaj malego na strone!!!!Pewnie on wcale maly nie jest ,,,tym lepiej dla mnie!!!
Ciezko mi zajmowac sie psami w gdyni,,,bo tam tak szybko o ne sie zmieniaja,,nie wiem co i jak,,, W sopocie mam psy ktore oswajalam latami zajmowalam sie nimi i nadal one sa ,,ale niestety juz bezemnie,,,Wiem maja dobra opieke,,brazowa zastepuje mnie doskonale...a nawet lepiej,.
Ale to nadal moje psy,,ktorym poswiecial polowe zycia!!!!
Ale ostatnio przypominam sobie tez o gdyniakach w ktorych sie zakochalam,,,
Teraz wiem ,ze mam swietnych towarzyszy z jednego podworka Ciebie Iza i Wole,,ktore dociagniecie wszystko i zadbacie jesli wspolnymi silami bedziemy opiekowac sie nimi na dogo
Wiec czas pokarze!!!

Posted

Jutro postaram się być w schornie, tylko nie od samego rana, bo niestety nie mogę...Zobaczę co i jak z tymi fotkami i popytam o historię psiaków;) dogo będzie musiało wytrzymac napływ nowych wąteczków:evil_lol:

Posted

O proszę proszę:) Co za dobre wieści;) A ja dzisiaj wpadnę troszkę później tak na 13:00 pewnie dopiero, może ciup wcześniej to wygrzebię parę zdjęć Czarliego;)

Posted

Dotarłam do schronu;) Zdjątka Czarliego mam tylko przydałoby mi się trochę informacji o nim, żeby sklecić jakąś historię. No i trochę Józkowych też zabrałam, więc zapraszam na wąteczek;)
Żabko tak się zagalopowałam i piszę o wielu psiakach, ale o tobie też pamiętam;) Zresztą wczoraj Cie widziałam na faslce;)

Posted

Histori Czarliego nie znam,,,byl juz przedemna w schronie!!!
ale cosik moge tam maznac o nim jakby udalo zalozyc ci sie jemu watek!!!
To mily psiak ,,czasem jest niezlym rozrabiaka i pokazuje rozki do innych psow,,ale ja go uwielbiam ,,kocha ludzi i powinien byc przy nich,,To na prawde piekny pies ,,trzeba go tylko wyczesac wykapac,,szanowac,mozna zalozyc mu czerwona piekna hustke,,taka jaka miala ,,,,,kurcze moja pamiec do imion psow jest coraz gorsza,,moze dlatego ze mialam ich tak duzo,,
Czrarli nie raz byl w szramach po spieciach z psami,,ale to tylko obrona wlasna zeby przetrwac,,bo to na prawde dobry psiak,,
Mam nadzieje ze kogos zauroczy!!!!
A Jozkowe zdjatka fajnie ze udalo ci sie wyciagnac!!!

Posted

Dobra, a więc zakładam Czarliemu wątek, a jak dowiem się jeszcze czegoś to podopisuje;)Jak zrobię podam linka;)Tylko ważne!! Ile on może mieć lat??

Posted

OJ CO ZA SZCZESCIE ZE NIE MA MNIE W POLSCE,,GDY JEST ZIMNO,,,
mOJ MANAGER ZAPYTAL CZY KIEDYKOLWIEK ZAJMOEALAM SIE SNOWBORDINGIEMMM,,,NA CO JA TAK CHYBA Z ZIMNA PO KOLDRA!!!!ZDZIWIONY WIELCE ZE JAK TO PRZECIEZ POWINNAM BYC PRZYZWYCZAJONA DO MROZOW I SNIEGU BO TO NORMA W MOIM KRAJU,,,,,NAJWYRAZNIEJ NIE WSZYSCY DALI SIE PRZEKABACIC ZIMIE,,,,
a ON CWANIACZEK EDEN Z AUSTRALI,,WYGRZEWAL SIE PRZEZ TE WSZYSTKIE LATA
mAM NADZIEJE ZE NASZE PSIAKI NIE MARZNA ZBYTNIO!!!!!:placz: :placz:

Posted

u NAS POGODA WIOSENNA..
PTAKOM TEZ TROCHE SIE W GLOWACH POPRZESTAWIALO BO W NOCY GDY WRACAM SPIEWAJA SOBI KOLO MOJEGO DOMU!!!
A MOZE JAKAS IMPRA SIE TAM CZESTO KROI TO I SOBIE PODSPIEWUJA NA KONIEC!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: