Jump to content
Dogomania

Amor,to najpiekniejsze slowo dla takiego dziadka jak ja.Zbieram na hotel $

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elzunia napisał(a):
Grażynko dołóż tą moją różnicę z moich ściereczek Amorkowi raz Szamankowi na zmianę będziemy dokładać zawsze to już coś do przodu

ok.....
buzka i niech sie jemu wiedzie:)

Posted

giselle4 napisał(a):
..licze na cud albo wygraną w totka
bo zapłacic nie ma czym za marzec:(

Grażynko z bazarku książkowego dla Amorka będzie 77 zł.
Jeszcze nie spłyneło wszystko ani paczki nie podochodziły, ale jak trzeba już to mogę to przelać zaraz. Na pewno paczki podochodzą. Ja Ci przeleję więcej bo to będzie razem z kosztami wysyłek, ale te koszty oddasz Elzuni.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Grażynko z bazarku książkowego dla Amorka będzie 77 zł.
Jeszcze nie spłyneło wszystko ani paczki nie podochodziły, ale jak trzeba już to mogę to przelać zaraz. Na pewno paczki podochodzą. Ja Ci przeleję więcej bo to będzie razem z kosztami wysyłek, ale te koszty oddasz Elzuni.

Myszko,damy rade
Zuzia pare dni poczeka....
aby tylko byłe te grosze dla niego.....

Posted

giselle4 napisał(a):
...cioteczki ,kto jeszcze zrobi bazarek dla Amcia?
prosze

jak by co mogę jakieś figurki dorzucić czy maskotki tyle ze używane wyprane w idealnym stanie?

Posted

Cleo2008 napisał(a):
Giselle, wysylam 10 euro na amorka, przez paypal kolezanki, podajcie nr konta, bo ja jak zwykle nie moge znalezc :(

juz podaje...dziekuje ....:_)

Posted

elzunia napisał(a):
jak by co mogę jakieś figurki dorzucić czy maskotki tyle ze używane wyprane w idealnym stanie?

to prześlij mi na pw zdjęcia.
Bela51 ma mi dzisiaj coś jeszcze dowieźć razem z fantami na Lisia, to zrobię bazarek.
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś fanty to proszę o pw.
Wystawię też te książki Elzuni które nie poszły na bazarku dla Lisia, ale one są ciężkie. Koszt wysyłki przekroczy wartośc , pewnie dlatego nikt nie kupił.

Posted

Jeżeli sytuacja jest citowa, przeleję w poniedziałek to co z mojego bazarku przypada na Amora ( wprawdzie na razie jestem w trakcie zbierania, ale nie będzie problemu) - pamięć już nie ta, ale na pewno będzie powyżej 50zł.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Jeżeli sytuacja jest citowa, przeleję w poniedziałek to co z mojego bazarku przypada na Amora ( wprawdzie na razie jestem w trakcie zbierania, ale nie będzie problemu) - pamięć już nie ta, ale na pewno będzie powyżej 50zł.

dziekuje
i tak robi sie szybko
zbiorke ktora pokryje jego hotelik ,sytuacja jest citowa bo pojechał na wariackich papierach bez deklaracji
ale wiem ze zawsze moge na Was liczyc...zawsze i dziekuje:)