elzunia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Grażynko dołóż tą moją różnicę z moich ściereczek Amorkowi raz Szamankowi na zmianę będziemy dokładać zawsze to już coś do przodu Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 elzunia napisał(a):Grażynko dołóż tą moją różnicę z moich ściereczek Amorkowi raz Szamankowi na zmianę będziemy dokładać zawsze to już coś do przodu ok..... buzka i niech sie jemu wiedzie:) Quote
elzunia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tak by człowiek chciał uchylic nieba tym bidom.......... Quote
Cleo2008 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 elzunia napisał(a):Tak by człowiek chciał uchylic nieba tym bidom.......... o to to to to .... Quote
Marycha35 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 hi, takie to są bidy słodkie, jak fawory dziś:) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 giselle4 napisał(a):..licze na cud albo wygraną w totka bo zapłacic nie ma czym za marzec:( Grażynko z bazarku książkowego dla Amorka będzie 77 zł. Jeszcze nie spłyneło wszystko ani paczki nie podochodziły, ale jak trzeba już to mogę to przelać zaraz. Na pewno paczki podochodzą. Ja Ci przeleję więcej bo to będzie razem z kosztami wysyłek, ale te koszty oddasz Elzuni. Quote
giselle4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Mysza2 napisał(a):Grażynko z bazarku książkowego dla Amorka będzie 77 zł. Jeszcze nie spłyneło wszystko ani paczki nie podochodziły, ale jak trzeba już to mogę to przelać zaraz. Na pewno paczki podochodzą. Ja Ci przeleję więcej bo to będzie razem z kosztami wysyłek, ale te koszty oddasz Elzuni. Myszko,damy rade Zuzia pare dni poczeka.... aby tylko byłe te grosze dla niego..... Quote
giselle4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ...cioteczki ,kto jeszcze zrobi bazarek dla Amcia? prosze Quote
elzunia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 giselle4 napisał(a):...cioteczki ,kto jeszcze zrobi bazarek dla Amcia? prosze jak by co mogę jakieś figurki dorzucić czy maskotki tyle ze używane wyprane w idealnym stanie? Quote
Cleo2008 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Giselle, wysylam 10 euro na amorka, przez paypal kolezanki, podajcie nr konta, bo ja jak zwykle nie moge znalezc :( Quote
giselle4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Cleo2008 napisał(a):Giselle, wysylam 10 euro na amorka, przez paypal kolezanki, podajcie nr konta, bo ja jak zwykle nie moge znalezc :( juz podaje...dziekuje ....:_) Quote
memory Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pieniądze od Cleo2008 - 38,87 (równowartość 10 EUR) już w drodze - przelew z mBanku. Quote
giselle4 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 memory napisał(a):Pieniądze od Cleo2008 - 38,87 (równowartość 10 EUR) już w drodze - przelew z mBanku. bardzo dziekuje:) Quote
Mysza2 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 elzunia napisał(a):jak by co mogę jakieś figurki dorzucić czy maskotki tyle ze używane wyprane w idealnym stanie? to prześlij mi na pw zdjęcia. Bela51 ma mi dzisiaj coś jeszcze dowieźć razem z fantami na Lisia, to zrobię bazarek. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś fanty to proszę o pw. Wystawię też te książki Elzuni które nie poszły na bazarku dla Lisia, ale one są ciężkie. Koszt wysyłki przekroczy wartośc , pewnie dlatego nikt nie kupił. Quote
Maruda666 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jeżeli sytuacja jest citowa, przeleję w poniedziałek to co z mojego bazarku przypada na Amora ( wprawdzie na razie jestem w trakcie zbierania, ale nie będzie problemu) - pamięć już nie ta, ale na pewno będzie powyżej 50zł. Quote
giselle4 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Maruda666 napisał(a):Jeżeli sytuacja jest citowa, przeleję w poniedziałek to co z mojego bazarku przypada na Amora ( wprawdzie na razie jestem w trakcie zbierania, ale nie będzie problemu) - pamięć już nie ta, ale na pewno będzie powyżej 50zł. dziekuje i tak robi sie szybko zbiorke ktora pokryje jego hotelik ,sytuacja jest citowa bo pojechał na wariackich papierach bez deklaracji ale wiem ze zawsze moge na Was liczyc...zawsze i dziekuje:) Quote
Mani2000 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 AMOR ty jesteś pięknym psem ale dlaczego nikt cie jeszcze nie adoptował? Quote
giselle4 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Mani2000 napisał(a):AMOR ty jesteś pięknym psem ale dlaczego nikt cie jeszcze nie adoptował? piekny i mądry i bezpieczny:) Quote
Maruda666 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jutro poślę 50zł To co będzie z bazarku powyżej 50, jak zbiorę całość. Tylko proszę o nr konta. Quote
giselle4 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Maruda666 napisał(a):Jutro poślę 50zł To co będzie z bazarku powyżej 50, jak zbiorę całość. Tylko proszę o nr konta. juz sie robi i bardzo dziekuje:) Quote
Recommended Posts