Ra_dunia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jak to pozamykali? To jak teraz trafić na wątki psiaków hotelikowych? :( Quote
Ulka18 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Watki hotelowe pousuwane, albo mod je ma do dyspozycji. A dziale akcje jest dyskusja na ten temat, watek zaloz Jamor. Ciotki pls, napiszcie teksty ogloszeniowe, zrobilabym chlopakom allegro. Na razie pewnie nie maja ogloszen. http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-wątków-hotelowych?p=15929360#post15929360 Quote
Ra_dunia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Postaram się coś wymyślić jutro. Jestem tak wnerwiona ostatnimi "ulepszeniami" na dogo, że normalnie... słów brak. Basia - która sunia nie ma deklaracji? Ta z łańcucha co miała przyjść na miejsce Filipków? Jest jej wątek? ona taka corgowa trochę... ;) Quote
Basia1968 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Radunia tak to ta sunia z łańcucha. Ona jest bardziej Jak JRT, waży 5 kg nie ma ogoneczka. Jest słodkaaaa. Quote
Ulka18 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mamy troche kasy z bazarkow, na pewno CIE BASIU nie zostawimy samej z ta sunia. Masz duzo psiakow uratowanych i malo deklaracji i pomocy. Ja mam watki w subsktrybcjach, nic mi raczej nie zginie. Ale ten nowy watek sunieczki z lancucha musisz Basiu podeslac wszystkim na pw. Quote
Ra_dunia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jak jest jej wątek to podaj tutaj. Jakoś trzeba sobie radzić. Quote
eloise Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 trudno, będziemy sobie "zaśmiecać" inne wątki, skoro zabrali nam hotelikowy... kretyński pomysł! Quote
Murka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Wątku Nutki jeszcze nie ma, ale dzisiaj porobiłam fotki, więc postaram się jutro założyć. Superowa sunia, dzisiaj ją poszczepiliśmy, ona w mig znajdzie domek tylko trzeba wyciachać po Świętach. A tutaj filmik "Gutkowi nie smakowało śniadanie" :evil_lol: [video=youtube;yUSUXf1Ndg8]http://www.youtube.com/watch?v=yUSUXf1Ndg8[/video] A to dla Basi: Nutka i Paja :) [video=youtube;WymkfK-H-ow]http://www.youtube.com/watch?v=WymkfK-H-ow[/video] A tu jeszcze Nutka w pełnej krasie, sunia waży dokładnie 5,30 kg. Jest superowa. Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Śliczniasta jest :) Oczywiście filmik zobaczę dopiero w domu. Quote
Basia1968 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 kochane maleńkie słoneczko. Filmiki muszę w domku zobaczyć, tutaj nie da rady.:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nutka jest ciut taka corgowa ;-) Umaszczeniem na pewno moglaby podejsc pod corgi i brakiem ogona. A propos czy teraz tnie sie corgom ogony? Nutka malusienka jest, wazy mniej niz moj kot :D Na pewno szybko znajdzie dom. Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nie tnie się. Chyba na szczęście ogólnie jest taki trend obecnie, żeby niczego nikomu nie ciąć - oprócz ciach jajek oczywiście ;) Jeśli się rodzą bez ogona - to super, jeśli z ogonem, to też dobrze. Oczywiście piszę o pembrokach, bo cardigany od zawsze miały ogony i nigdy się im ich nie cięło. Skoro Nutka nie ma ogonka to nie ma innego wyjścia i musi zostać podciągnięta pod pembroki :D (to te mądrzejsze i ładniejsze corgi :evil_lol:). Gutek i Mati - wiele ich różni, ale z pewnością łączy jedno: obaj szukają kochających domków. Gutek - jak na prawdziwego indywidualistę przystało, nawet wygląd ma oryginalny. To młody, około 1,5 roczny psiak obok którego nie da się przejść obojętnie. Niesamowita mieszanka genów sprawiła, że Gucisko wygląda jak skrzyżowanie mini bokserka z krótkowłosym pekińczykiem. Jeśli doda się do tego jeszcze radosny, lekko zawadiacki charakter otrzyma się obraz wspaniałego Gutka. Na jego miłość i uwielbienie należy sobie zasłużyć głaskaniem i smaczkami :) Mati z kolei to prawdziwa 2 letnia przylepa. Zawsze chce być tam, gdzie człowiek. Miłość przepełnia całego Matiego - od końcóweczki ogona aż po czubeczek noska. Pręgowane ciałko wygina się na wszelkie strony byleby otrzymać jak najwięcej głasków, a różowy języczek tylko szuka okazji do złożenia całusa. Mati pokocha od razu, każdego i dosłownie za nic :) Wystarczy tylko dać mu taką szansę. Oba psiaki są odrobaczone, zaszczepione i wykastrowane. Aby uzyskać więcej informacji na ich temat prosimy o kontakt: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Pieknie Raduniu napisalas :fadein: Nie napisalabys matury z polaka za moja Ulke? ;-) Dzis wieczorem biore sie za allegro chlopcow. Quote
Basia1968 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Raduniu kochana dziękuję!!! bardzo bardzo dziekuję! Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Hahaha... jasne ;) Tylko wiesz, akurat z polaka to ja miałam najgorszą ocenę. Moja polonistka uważała, że nie mam w ogóle talentu :evil_lol: Quote
eloise Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 to tak jak moja wredna "pani" od wuefu! z uporem maniaka stawiała mi 4, a byłam rozgrywającą w szkolnej drużynie koszykarskiej! z sukcesami! :D Quote
Murka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='Paulina_mickey'] edit: Chłopak dodany na pekińczyki w potrzebie! Dzięki wielkie!!! Z tekstu dobrze by było zmienić info o kastracji, bo one dopiero będą kastrowane (nie wiem czy się wyrobimy przed świętami). A Nutka z corgi ma jak na moje oko niewiele wspólnego. Na zdjęciach nie widać jaka to drobizna, gabarytowo i wizualnie to mi najbardziej pod JRT podpada. Jest cudowna. Ładnie załatwia się poza boksem, jest delikatna, łagodniutka, spokojniutka. Zero agresji. Uwielbia przytulać się do człowieka. Postaram się jeszcze dzisiaj założyć jej wątek. Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Murko, nie takie cuda się pod corgi podciągało :D Cudna jest i tak, może być nawet JRT ;) Co do kastracji... wiem, ale przecież i tak bez ich nie wydamy? prawda? ;) Właśnie zobaczyłam filmiki :evil_lol: Z Gutka to rzeczywiście taki słodki diabełek :loveu: pocieszny jest strasznie. A Nutka jak zajączek :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nozki krotkie ma Nutusia to niech podlega pod corgi ;-) Robic juz allegro czy czekac na sterylke? Bo pewnie sie sporo domow zglosi. Udalo mi sie dorwac kompa wieczorem (Mloda na korkach z matmy) i zrobilam allegro : http://allegro.pl/add_item_v2.php?this_item_id=1371039772 Quote
Murka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ja się tam będę upierać przy JRT ;) Rasa bardziej znana i ostatnio w modzie... poza tym corgi kojarzą się chyba z większymi psiakami? Nutka to takie ciupeństwo, nawet Sigma była od niej większa :-o A tutaj wątek: http://www.dogomania.pl/threads/198386-Malutka-Nutka-z-%C5%82a%C5%84cucha-w-typie-JACK-RUSSEL-TERRIER-szuka-domku...?p=15940754#post15940754 Nie wiem czy dam dziś radę, ale postaram się założyć wątek na jomorowym forum i tam będzie się odnosił mój banerek hotelikowy (czytałam regulamin, to nie jest zabronione :diabloti:). Quote
Ulka18 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dobrze, ze bedzie watek na stronie Jamora :D Lece na watek Nutki. Quote
Ra_dunia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Murko - ja zrobię nowy banerek ;) teraz możesz mieć duuuużyyy :D Tylko podeślij mi jakieś zdjęcie na maila: [email protected] JRT wcale nie mają takich długich nóżek, więc Nutka chyba rzeczywiście bardziej pod tę rasę "podchodzi". Quote
Murka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ra_duniu, banerek może być tej samej wielkości, własnie sama myślałam nad zmianą na samo logo (bo mam już dawna, tylko czeka na stronę ;) ). Podeślę Ci to logo, na pewno lepiej Ci wyjdzie banerek z niego niż mnie :oops: Dzięki wielkie :loveu: Quote
Ra_dunia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 to wstawiam banerek i tutaj: Chłopaki się na pewno nie pogniewają, że im wątek zaśmiecamy :evil_lol: Quote
Basia1968 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nie zaśmiecamy nie zaśmiecamy tylko podnosimy Quote
Recommended Posts