Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']jaka modelka taka sesyjka..
JEST słodka..ale nie wiem czemu mnie olała:/
woli NERO[/QUOTE]
jezdemmmm,jezdemmm:)a tam pleciesz:)Ulka to fajna dupa i sie ceni,wie,ze za fajnymi trzeba sie uganiac:)niedostepna=interesujaca:)

Posted

[quote name='anita_happy']gdzie ta ciotka Lolaola!!!co :P[/QUOTE]

Anitka ............:)juz mialam o tym wspomniec jakies 189 postow temu....;)ja nie jestem LOLAOLA,ja jestem LOLALOLA:)

Posted

witaj Papusna Stopo:)
ciotki po doopach trezba sprac,bo porzucily Cie i nic a nic nie zagladaja:(dzis wieczorem zaprosimy nowe,moze przyjda.......:)
tymczasem trzymaj sie kochana dziewczynko,cocia caluje;)

Posted

Lolaola = chodź tutaj..bo tez same tam jesteśmy:)

[url]http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/Dyzia%20i%20Mania/#!cpZZ2QQtppZZ24[/url]

[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/Dyzia%20i%20Mania/S6300554.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/Dyzia%20i%20Mania/S6300532.jpg[/IMG]

Posted

Witam na wątku Uleńki. Dostałam zaproszenie od Loliloli ( a nie Lolioli :evil_lol: ). Właśnie skończyłam czytać jej historię. Najgorsze ma już za sobą. Finansowo niestety już nie dam rady, ale mogę suńkę poogłaszać na różnych portalach.
Ula przeszła ogromną metamorfozę. Kobity, odwaliłyście kawał dobrej roboty !!!!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dziekuje za zaproszenie.....:):)
A Uluchna do Bronka przypadkiem nie startuje?[/QUOTE]
[B]
NIE - bo ona kocha NERA!:P
zreszta
ULA i NERO są podobni - mają oboje klapnięte jedno ucho
[/B]

Posted

[quote name='Lolalola']Aimez,Havanko i bric-a-brac bardzo dziekuje za przybycie:)
Ulunia sie ucieszy,ze ma nowe,fajne cioteczki i ja tez;)[/QUOTE]

Stare cioteczki tez tu sa, ale zaglądają szybko i się nie odzywają. Brak czasu narazie.

Posted

witamy,witamy:)nasza Ulcie i cioteczki!!!
racja-ciekawe co robi nasza Ula,ja sadze,ze przeglada sie w lustereczku bo chce byc piekna dla Nero,albo ma posniadaniowa drzemke,albo bryka juz z tym swoim narzeczonym w radosnym zwidzie;)

Posted

[quote name='Lolalola']witamy,witamy:)nasza Ulcie i cioteczki!!!
racja-ciekawe co robi nasza Ula,ja sadze,ze przeglada sie w lustereczku bo chce byc piekna dla Nero,albo ma posniadaniowa drzemke,albo bryka juz z tym swoim narzeczonym w radosnym zwidzie;)[/QUOTE]
Ja tam stawiam na drzemkę, bo z pełnym brzuchem ma się dyskomfort podczas biegania....

Posted

[quote name='Havanka']Ja tam stawiam na drzemkę, bo z pełnym brzuchem ma się dyskomfort podczas biegania....[/QUOTE]
a jak ona jesc przestala bo zakochani tylko miloscia zyja;);)

Posted

[quote name='Lolalola']a jak ona jesc przestala bo zakochani tylko miloscia zyja;);)[/QUOTE]
To w takim razie, nie wiem jak długo pociągnie na tej miłosnej diecie...
Jamor i tak jej na to nie pozwoli.:evil_lol:

Posted

[quote name='Lolalola']a jak ona jesc przestala bo zakochani tylko miloscia zyja;);)[/QUOTE]

a oni są sąsiadami....zajmują dwa ostatnie boksy :)

kurcze - moze kupimy uli jakies gryzaki...co?co by sie nie nudziła w budzie???

a moze kolejna imprezka???