Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulencjo, jak tam przeprowadzka do wlasnego, osobistego, kochajacego M? Czy ktos juz sie zakochal w tym Cudenku, ktore cale swoje zycie musialo zerkac na swiat tylko zza kraty i zimnego kojca? ? ? Szuuukamy pilnie ULO-maniaka! bo rzeczywiscie mozna stracic calkowicie glowe dla tej Unikatowej Cudownosci! :)

Posted

Witaj moja sliczna mordko,niewatpie,ze dobrz Ci tam u Jamora,zwlaszcza,ze masz chlopaka;)ale bardzo czekam na ten domeczek wymarzony,ktory przybedzie i Cie zabierze i bedziesz ich ksiezniczka!!!!!
Uluniu wybacz rzadkie odwiedziny,ale raczej mnie nie ma w domu......mam nadzieje,ze moje wariatkowo sie w koncu uspokoi......

Posted

ja jako księgowa ... przypominam anicie i Lolalola że nie ma żadnych wpłat na Ulkę z deklaracji na ten miesiąc - musicie się chyba Ciotki poprzypominać ... a hotel trza zapłacić do 9 lutego ...

aha .... w poprzednim miesiącu nie było 2 wpłat z deklaracji - Lolalola /ciotka wpłaciłaś tylko jednorazowe 50 zł ... a o stałej zapomniałaś chyba :)/ i od Karoliny J. /fb/ ...

Posted

dziekuje bardzo za zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
moja sliczna Krolowa Sniegu Ula;)strasznie lubie ja ogladac,jest cudna i bardzo sie ciesze,ze tak super sobie spedza czas:)nie wspomne o nero,bo widze,ze milosc kwitnie;)
odnosnie mojej deklaracji to ja nic nie zapomnialam,tylko kase na wszystkie psy wysylam na koniec miesiaca Mamie,jak moglabym zapomniec o Uli??????pozniej wysle ciotkom deklarujacym male przypomnienie a jesli chodzi o ciotki fbookowe to Anita musi przypomniec bo ja sobie profil usunelam!

Posted

Lolalola napisał(a):
ja pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!
na pierwszy raz w piatek wysylam 50 zl!!!!!
na nastepne miechy 35,chyba ze bedzie mega mogila to wtedy ostatnie majtki oddam!!!!!!!!!!!!!!!!;)
kto jeszcze nam pomoze???????????????????????????????/

sama siebie przypomne,na pierwszy raz wyslalam 50 i to juz jest moja deklaracja na grudzien a nie jakas jednorazowa wplata,pisalam,ze pozniej bede wplacac po 35 co miesiac,bo teraz sie trochce zdziwilam,jak przeczytalam,ze stoje za tamten miesiac za deklaracje hmmmm.......zeby nie bylo ,ze ja sie tu z czegos wycofuje bo Ulka jest dla mnie najwazniejsza i nawet jakby ciotki sie powykuszaly to i tak za nia bede placic zeby sobie tylko mogla spokojnie zyc:)