Aimez_moi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Helikopterek.......:) tez cos..... coz to serdelek na malych lapciach......:):) Quote
Lolalola Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 helkopterek i koniec:)Usia jest pilotka swego wlasnego pojazdu latajacego,smigla to uszka-helikopterki:) Quote
Lolalola Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ula -pilotka witaj!!!!!!!!:loveu: co slychac kochana???domku wyrozumialy dla Usi lekow przybywaj,ona juz duzoooooo czasu spedzila bez domku i teraz czeka i czeka!!!!! Quote
Lolalola Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ula dobranoc,spij slodko:) ciekawa jestem czy Ula robi jakis postepy i choc odrobinke mniej boi sie obcych.............................. Quote
Aimez_moi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Mam nadzieje, ze jest juz troszke bardziej smialy .....;) maly helikopterek....:) Quote
magiraf Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ulencjo, jak tam przeprowadzka do wlasnego, osobistego, kochajacego M? Czy ktos juz sie zakochal w tym Cudenku, ktore cale swoje zycie musialo zerkac na swiat tylko zza kraty i zimnego kojca? ? ? Szuuukamy pilnie ULO-maniaka! bo rzeczywiscie mozna stracic calkowicie glowe dla tej Unikatowej Cudownosci! :) Quote
Lolalola Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witaj moja sliczna mordko,niewatpie,ze dobrz Ci tam u Jamora,zwlaszcza,ze masz chlopaka;)ale bardzo czekam na ten domeczek wymarzony,ktory przybedzie i Cie zabierze i bedziesz ich ksiezniczka!!!!! Uluniu wybacz rzadkie odwiedziny,ale raczej mnie nie ma w domu......mam nadzieje,ze moje wariatkowo sie w koncu uspokoi...... Quote
Aimez_moi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ciekawa jestem co paroweczka porabia....... Quote
Lolalola Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 tez jestem ciekawa....i chetnie bym znow zobaczyla jej mordeczke na nowych fotkach;) Quote
Lolalola Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Serdelku moj kochany spij slodko,mam nadzieje,ze niebawem bedziesz grzala doopke we wlasnym penthousie:)a obok bedzie siedziec Twoja kochajaca pancia:) Quote
Lolalola Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 czesc Ulunia:)powiedz no co slychac u Ciebie?............... Quote
kama210 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 trzeba się chyba u jamora upomnieć o relacje z postępów Ulki ... Quote
Aimez_moi Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ciekawe czy nadal ma chlopaka......:):) Quote
Lolalola Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 na pewno ma:)przeciez nie moglby Jej przestac kochac;) Uleczko na spacerek!!!! Quote
Lolalola Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 witaj kochana Ulllinnnkkoooo:)kurcze ....czekam az ktos napisze pare slowek o Tobie,jaka Ty teraz jestes i w ogole........szkoda,ze sama nie moge Cie odwiedzic:(i poznac.....:( Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ulencja.......jak tam sobie radzisz maluchu?.......:) Quote
kama210 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 sa nowe zdjęcia Ulki od jamora http://jamor.fotosik.pl/albumy/805090-92.html Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Albo mi sie zdaje...... albo to mala zalotnica jest.....:) Quote
kama210 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ja jako księgowa ... przypominam anicie i Lolalola że nie ma żadnych wpłat na Ulkę z deklaracji na ten miesiąc - musicie się chyba Ciotki poprzypominać ... a hotel trza zapłacić do 9 lutego ... aha .... w poprzednim miesiącu nie było 2 wpłat z deklaracji - Lolalola /ciotka wpłaciłaś tylko jednorazowe 50 zł ... a o stałej zapomniałaś chyba :)/ i od Karoliny J. /fb/ ... Quote
Lolalola Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 dziekuje bardzo za zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) moja sliczna Krolowa Sniegu Ula;)strasznie lubie ja ogladac,jest cudna i bardzo sie ciesze,ze tak super sobie spedza czas:)nie wspomne o nero,bo widze,ze milosc kwitnie;) odnosnie mojej deklaracji to ja nic nie zapomnialam,tylko kase na wszystkie psy wysylam na koniec miesiaca Mamie,jak moglabym zapomniec o Uli??????pozniej wysle ciotkom deklarujacym male przypomnienie a jesli chodzi o ciotki fbookowe to Anita musi przypomniec bo ja sobie profil usunelam! Quote
Lolalola Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Lolalola napisał(a):ja pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!! na pierwszy raz w piatek wysylam 50 zl!!!!! na nastepne miechy 35,chyba ze bedzie mega mogila to wtedy ostatnie majtki oddam!!!!!!!!!!!!!!!!;) kto jeszcze nam pomoze???????????????????????????????/ sama siebie przypomne,na pierwszy raz wyslalam 50 i to juz jest moja deklaracja na grudzien a nie jakas jednorazowa wplata,pisalam,ze pozniej bede wplacac po 35 co miesiac,bo teraz sie trochce zdziwilam,jak przeczytalam,ze stoje za tamten miesiac za deklaracje hmmmm.......zeby nie bylo ,ze ja sie tu z czegos wycofuje bo Ulka jest dla mnie najwazniejsza i nawet jakby ciotki sie powykuszaly to i tak za nia bede placic zeby sobie tylko mogla spokojnie zyc:) Quote
kama210 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 spoko loko ... ja tylko podaję na podstawie zapisów anity na 1 stronie .... ehhh anita ... księgowej z Ciebie nie będzie:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts