Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolalola napisał(a):
nieee no pani......;)pani fora pomylila:eviltong:
ale jak znam Anite i te Jej teksty,to mozliwe,ze sam szejk arabski sie Toba zainteresuje,nawet jakby bylo trzeba odkleszczyc,odpchlic i z domu emeryta odebrac:eviltong::evil_lol:im gorzej tym lepiej:diabloti:

Jejku - nie straszyć szejkami arabskimi, brrrrrrrrrrrr.... :shake: ..... wystarczy jakiś rozsądny tubylec euroejski alboć i hamerykanski :eviltong:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!widze,ze zostalas porzucona i zapomnaiana przez wszystkich:(
ja Cie kocham i pamietam ,ale dzis mam malo czasu bo remontek w domu jest;(
caluje Ule:)

Posted

oj Ulcia witaj!!!!!!!szkoda,ze piszemy same ze soba i nikt Cie nie odwiedza;(ale tak to jest..................
mam nadzieje,ze brykasz i masz sie swietnie!!!szkoda,ze sama nie moge Cie odwiedzic.................kurde,zawsze mam ten problem:(znam was psiury tylko internetowo!.................bueeeeeee

Posted

Ciotka Anita zda relację po swojemu ...
ja napisze że ulka robi postępy , ale do obcych boi się podejść jeszcze ... z budy sama nie chciała wyjść, skrzydełka ze stresu też nie tknęła , ale wyskoczyła w te pędy za Nerem .... oooo to jest miłość ..... Nero delikatny przy niej , ona nieśmiała ...
... i zazdrosna ... jak jamor puścił też Rampę to Ulka nie odstępowała Nera na krok ...

... aha .. wczoraj dałam anicie zaległe 30 zł - za transport Ulki do jamora /wyszło 90 zł - podzielone na 3 psy które wtedy anita wiozła - Ulka, Rita, Lilka/ ...
anita dopisz to do rozliczeń Ulki ...