Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysle,ze gryzaki dla Ulci to super pomysl,niech zazna jeszcze wiecej przyjemnosci:eviltong:impreza tez moze byc,w koncu karnawal to karnawal!!!!Tylko,ze ja jutro wyjezdzam i bede w niedziele,ale moge w kalendarz wpisac party na next week:cool3:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ulencja jak na mala paroweczke radzi sobie calkiem niezle.....:)

hahahha:)
fakt,jako mala parowa jest calkiem sprytasna i bardzo pychasna,dlatego zdobyla serca wielu ciotek;)

Posted

Lolalola napisał(a):
hahahha:)
fakt,jako mala parowa jest calkiem sprytasna i bardzo pychasna,dlatego zdobyla serca wielu ciotek;)

A mnie zauroczyły jej uszka, przypominające "nietoperka":evil_lol: i oczęta przepełnione strasznym smutkiem, kiedy jeszcze była w schronie za kratami.

Posted

no wlasnie,te smutne oczeta mnie zalamaly jak ja ujrzalam:(ale teraz jest juz ok:)choc nasza Ulci boi sie obcych:(ale na pewno z czasem wyzbedzie sie lekow!!!!
Ulunia ciocia jutro wyjezdza i bedzie w poniedzialek,biore laptoka jednak i licze na cud i internet;)

Posted

Lolalola napisał(a):
no wlasnie,te smutne oczeta mnie zalamaly jak ja ujrzalam:(ale teraz jest juz ok:)choc nasza Ulci boi sie obcych:(ale na pewno z czasem wyzbedzie sie lekow!!!!
Ulunia ciocia jutro wyjezdza i bedzie w poniedzialek,biore laptoka jednak i licze na cud i internet;)

Lola wracaj do nas szybko !

Posted

greatmadwomen napisał(a):
można tam znaleźć DT dla Uli lub DS :D to tak zupełnie w skrócie

No właśnie. Większość portali, na których robimy ogłoszenia, pękają w szwach od ilości psów do adopcji. Wiem, bo sama robię. Natomiast ten portal nie jest jeszcze tak oblegany przez ogłoszenia psów. Może jest wieksza szansa...

Posted

czesc moja kochana paroweczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tesknila ciocia za moim helikopterkiem:)szans na neta nie bylo:(
super allegro!!!!
pomysl z tym portalem tez dobry!!!!!!
ciekawe jak kwitnie romans z Nero???;)