Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kama210 napisał(a):
spoko loko ... ja tylko podaję na podstawie zapisów anity na 1 stronie .... ehhh anita ... księgowej z Ciebie nie będzie:cool3::evil_lol:

ano nie bedzie.............;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
JAk to slabo? a Ty i ja to co.......

nieee no Ty i ja to oczywiscie bardzooooo wazne dla naszej Krolewny:)........Aimez musisz Ja jutro odwiedzic za mnie i za siebie bo ja znow musze na 2 dni wyjechac i bede w sobote,ale mam mala nadzieje na to,ze bedzie net,wiec moze mi sie uda odwiedzic Pysie -Ulisie:)ale w razie czego badz na posterunku;)
Dobranoc Pysia Ulisia;)

Posted

anita_happy napisał(a):
nie mamy FB - wywaliliw szystko - fan klub uli tez!

ciotka co ty gadasz??????co za kapppaaaaaaaaaaaaaaaaaa?ale wez sie odwolaj przez maila co i dlaczego,ja w tamta niedziele mialam ta sama akcje z moim facebookiem firmowym,istna depresja,ale zwrocili nam profil,tylko sie odwolaj w tej ich opcji dlaczego usuneli konto..........ktos Cie pewnie podal,ze np strasznesazdjecia zwierzat ion nato nie moze patrzec itd,ja mialam opcje,ze nasze tatuaze obrazaja ludzkie uczucia itd..............walcz o ten profil,kur...atyle pracy!!!!!!!!!!!!!!!!
Ulusia damy rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

moja kochana Ulciu juz jestem!!!ale ten fb jest do doopyyy:angryy::angryy:coz poradzimy sobie bez niego..............wlasnie okazalo sie,ze w czwartek lece do PL wiec osobiscie wplace grosiki 4U!!!!trzymaj sie kochana slicznoto:)

Posted

Lolalola napisał(a):
moja kochana Ulciu juz jestem!!!ale ten fb jest do doopyyy:angryy::angryy:coz poradzimy sobie bez niego..............wlasnie okazalo sie,ze w czwartek lece do PL wiec osobiscie wplace grosiki 4U!!!!trzymaj sie kochana slicznoto:)

Pewka, ze sobie poradzimy!!! Ulencja z fejsem, czy bez zawsze bedzie niezmienna Krolowa! :) Ale a propos: Ula znowu rzadzi w wirtualnych sferach, na Bezdomniaki Szydlowieckie - Pomagamy - i zapraszamy! :) - - - > http://www.facebook.com/pages/Bezdomniaki-Szydlowieckie-Pomagamy/173802145997344?v=wall

Posted

Lolalola napisał(a):

W ten czwartek? ten teraz?.....:):):) A na dlugo?

Posted

W ten czwartek teraz:multi:
.........niestety jednak powody mojej wizyty nie sa superfajne,moj Tata sie mocno pochorowal i Mama tez troszke zle sie miewala ostatnio wiec musze leciec pomoc.......