Lolalola Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 kama210 napisał(a):spoko loko ... ja tylko podaję na podstawie zapisów anity na 1 stronie .... ehhh anita ... księgowej z Ciebie nie będzie:cool3::evil_lol: ano nie bedzie.............;) Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Najwazniejsze, ze Ulencja ma takie radosne pycho......:) Quote
Lolalola Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 tak wlasnie:)wczoraj zobaczylam jeszcze raz jej pierwsze zdjecia-jakie Ona ma tam smutne oczka:(...a teraz obraz rozkoszy i w ogole tak strasznie jest zabawna,ze hohoho:) Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 I helikoperek az podskakuje......:):) Quote
Aimez_moi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Krolewna pewnie zajeta.......panowaniem .....:):) Quote
Lolalola Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 panowaniem nad pewnym panem;)............ Quote
Lolalola Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 i co Laluniu,znow kiepskawo z odwiedzinakami...:( dobranoc!! Quote
Lolalola Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 czesc kochana Rybko!!!!dobrze,ze tam masz chociaz fajowe towarzystwo bo tutaj troszke slabo:(..................najwazniejsze,ze brykasz sobie beztrosko,to mnie cieszy:) Quote
Lolalola Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Aimez_moi napisał(a):JAk to slabo? a Ty i ja to co....... nieee no Ty i ja to oczywiscie bardzooooo wazne dla naszej Krolewny:)........Aimez musisz Ja jutro odwiedzic za mnie i za siebie bo ja znow musze na 2 dni wyjechac i bede w sobote,ale mam mala nadzieje na to,ze bedzie net,wiec moze mi sie uda odwiedzic Pysie -Ulisie:)ale w razie czego badz na posterunku;) Dobranoc Pysia Ulisia;) Quote
anita_happy Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 nie mamy FB - wywaliliw szystko - fan klub uli tez! Quote
anita_happy Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 nie klubu ulki na fb..nie ma nic..damy rade..chyba Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ulcia.......Cioteczka Cie odwiedza.....:):) ja wpadne pozniej...... Quote
Lolalola Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 anita_happy napisał(a):nie mamy FB - wywaliliw szystko - fan klub uli tez! ciotka co ty gadasz??????co za kapppaaaaaaaaaaaaaaaaaa?ale wez sie odwolaj przez maila co i dlaczego,ja w tamta niedziele mialam ta sama akcje z moim facebookiem firmowym,istna depresja,ale zwrocili nam profil,tylko sie odwolaj w tej ich opcji dlaczego usuneli konto..........ktos Cie pewnie podal,ze np strasznesazdjecia zwierzat ion nato nie moze patrzec itd,ja mialam opcje,ze nasze tatuaze obrazaja ludzkie uczucia itd..............walcz o ten profil,kur...atyle pracy!!!!!!!!!!!!!!!! Ulusia damy rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 oj nie umiem pisac na mikrolaptopie i to nie swoim.......ale chyba rozumiecie co napisalam powyzej:cool3::roll: Quote
anita_happy Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jedna REKLAMACJA odrzucona - nie odblokuja..poszła nastepna...do skutku ULKA..damy rade Quote
kama210 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 doszła wpłata dla Ulici - 50 zł - magiraf ... dziękujemy ... Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ulencja......:) pokazujemy Twoje krotkie lapcie......:) Quote
Lolalola Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 moja kochana Ulciu juz jestem!!!ale ten fb jest do doopyyy:angryy::angryy:coz poradzimy sobie bez niego..............wlasnie okazalo sie,ze w czwartek lece do PL wiec osobiscie wplace grosiki 4U!!!!trzymaj sie kochana slicznoto:) Quote
magiraf Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Lolalola napisał(a):moja kochana Ulciu juz jestem!!!ale ten fb jest do doopyyy:angryy::angryy:coz poradzimy sobie bez niego..............wlasnie okazalo sie,ze w czwartek lece do PL wiec osobiscie wplace grosiki 4U!!!!trzymaj sie kochana slicznoto:) Pewka, ze sobie poradzimy!!! Ulencja z fejsem, czy bez zawsze bedzie niezmienna Krolowa! :) Ale a propos: Ula znowu rzadzi w wirtualnych sferach, na Bezdomniaki Szydlowieckie - Pomagamy - i zapraszamy! :) - - - > http://www.facebook.com/pages/Bezdomniaki-Szydlowieckie-Pomagamy/173802145997344?v=wall Quote
Lolalola Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 aaa to bardzo dobre wiesci dziekujemy:) widzisz Uleczko nie jest tak zle,a my bez fb i tak zawsze o Tobie pamietamy i bedziemy odwiedzac:)dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Lolalola napisał(a):moja kochana Ulciu juz jestem!!!ale ten fb jest do doopyyy:angryy::angryy:coz poradzimy sobie bez niego..............wlasnie okazalo sie,ze w czwartek lece do PL wiec osobiscie wplace grosiki 4U!!!!trzymaj sie kochana slicznoto:) W ten czwartek? ten teraz?.....:):):) A na dlugo? Quote
Lolalola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 W ten czwartek teraz:multi: .........niestety jednak powody mojej wizyty nie sa superfajne,moj Tata sie mocno pochorowal i Mama tez troszke zle sie miewala ostatnio wiec musze leciec pomoc....... Quote
Recommended Posts