Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga38 napisał(a):
Zuzka jak da radę to ogłoś Borysa i Nemo z tymi zdjeciami. Napisz że Nemo został zabrany interwencyjnie zagłodzony z łańcucha,a Borysa walnij z tymi fotkami jak dorobimy nowe to najwyżej sie zedytuje ogłoszenia

O.K.:-)Nemo jak dojdzie do siebie będzie pięknym,reprezentacyjnym psiakiem:-)

Posted

Ginn napisał(a):
Słyszałam Aga, że w tą niedzielę znów nie pojesz rosołku. Ode mnie jadą z Wami dwa psy i jeden kociak. Mam jeszcze nadzieję, że po kociaki ktoś się odezwie.

Trudno,zacznę sobie gotować rosół na tygodniu:evil_lol: Ale jak mi tyłek od fast foodów urośnie to robimy zrzutke na karnet na siłownię:evil_lol: Najważniejsze że zwierzaki jadą do nowych domków :)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Aga,a jak w ogóle z odzewem?Kogoś nowego szykujesz na ndz?Doda,czarnuszki i reszta?;-)

Jak na razie nic pewnego,czekam na potwierdzenia. Lajli i Syriuszowi zrobię nowe fotki bo podrosły i uszyska zaczynają im stawać:) Nadja 9 grudnia jedzie na Opole,to może tam spróbować domków poszukać? Jak myślisz Zuzka?

Posted (edited)

aga38 napisał(a):
Jak na razie nic pewnego,czekam na potwierdzenia. Lajli i Syriuszowi zrobię nowe fotki bo podrosły i uszyska zaczynają im stawać:) Nadja 9 grudnia jedzie na Opole,to może tam spróbować domków poszukać? Jak myślisz Zuzka?

No pewnie,zrobię na Opole:-)

Borys się chyba nie zasiedzi w DT:evil_lol:Rzuciłam go na Kraków i ma naprawdę fajną oglądalność.
Nemo też ogłosiłam:-)

Edited by Zuzka2
Posted

Zuzka2 napisał(a):
O.K.:-)
Aga,Borys to typowy średniak?Chyba sporo niższy i drobniejszy od ONka?;-)

Zuzka, Borys jest wielkości i postury dużego wilczura tylko w kolorze biszkoptowym.

Posted

Ginn napisał(a):
Zuzka, Borys jest wielkości i postury dużego wilczura tylko w kolorze biszkoptowym.

O,to dobrze się składa,bo już planowałam edytować ogłoszenia,że mieszaniec owczarka z goldenem,ale niższy i drobniejszy;-)
Ginn,jak on do kotów?Wiadomo o nim coś więcej?Np.czy typ ADHD czy normalny i wszystko cokolwiek zauważyłaś:-)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
O,to dobrze się składa,bo już planowałam edytować ogłoszenia,że mieszaniec owczarka z goldenem,ale niższy i drobniejszy;-)
Ginn,jak on do kotów?Wiadomo o nim coś więcej?Np.czy typ ADHD czy normalny i wszystko cokolwiek zauważyłaś:-)

Co do kotów to jeszcze nie wiem. Siedzi z 3 szczylami w kojcu - jest OK. Bawi się z moją szczylką też fajnie. Co do innych nie mam rozeznania. Jak Pluto i Tofik pojadą to zacznę eksperymentować. 6 grudnia ma kastrację. Generalnie jak do tej pory do na obszczekiwanie odpowiada szczekaniem. Garnie się do domu ale niestety obsikuje meble. Bąbla jeszcze nie zjadł a to o nim dobrze świadczy.

Posted

aga38 napisał(a):
Ginny w sobotę chyba przyjedzie do Ciebie rodzinka z Krakowa obejrzeć Borysa

OK - daj im mój numer telefonu. A coś bliższego o ludziach wiesz??

Posted

aga38 napisał(a):
Ginny w sobotę chyba przyjedzie do Ciebie rodzinka z Krakowa obejrzeć Borysa

Wiedziałam,że się gadzik nie zasiedzi:evil_lol:Oby się pokazał z dobrej strony:evil_lol:Nie wiadomo czy się spodoba,więc na wszelki wypadek zrobię mu jeszcze ogłoszeń:-)

Posted

Witam ponownie, nie chcąc zaśmiecać Wam wątku, zapytam, gdzie mogę założyć wątek Jowisza- Bacusia?
Nie znam jeszcze dogo dobrze, a chciałabym pochwalić sie jak fajnie sie rozwija;)

Pozdrawiam, Beata.

Posted

Ja dogo to ogarniam tyle o ile :evil_lol: Nie wiem ale chyba wystarczy dać tutuł i założyć wątek. A tutaj wcale nam wątku nie zaśmiecasz,wręcz przeciwnie,oby wszystkie domki nam pokazywały jak rosną uratowane maluchy,wszyscy tu chętnie zobaczymy jak Baco rośnie :) Ten wątek jest o to by pomagać ale i po to żeby cieszyć się szczęściem psiaków :)

Posted

Fajna waga-7,2kg na 3mies.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czy Borys był wczoraj oglądany?Spodobał się?:lol:
Czy dorabiamy ogłoszenia?

Aga,pochwal się ile dziś towarzystwa wyruszyło w długą wycieczkę:evil_lol:

Posted

Czy Borys był wczoraj oglądany?Spodobał się?:lol:
Czy dorabiamy ogłoszenia?

Aga,pochwal się ile dziś towarzystwa wyruszyło w długą wycieczkę:evil_lol:[/QUOTE]

Borys nie był oglądany. Facet zadzwonił i powiedział, że coś mu tam wypadło. Ma zadzwonić w czwartek i podać termin przyjazdu. Ja bym zrobiła jeszcze ogłoszenia dla Borysa - póki co nie ma pewności.
W długą wycieczkę ode mnie pojechali: Pluto, Tofik, Tonia i mały czarny kociak.
Wyjechali o 7-ej rano.
Niezły dzionek mają przed sobą.

Posted

Ginn napisał(a):

W długą wycieczkę ode mnie pojechali: Pluto, Tofik, Tonia i mały czarny kociak.
Wyjechali o 7-ej rano.
Niezły dzionek mają przed sobą.

Ginn,Tonia czy Tania pojechała?;-)