Zuzka2 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 aga38 napisał(a):Zuzka jak da radę to ogłoś Borysa i Nemo z tymi zdjeciami. Napisz że Nemo został zabrany interwencyjnie zagłodzony z łańcucha,a Borysa walnij z tymi fotkami jak dorobimy nowe to najwyżej sie zedytuje ogłoszenia O.K.:-)Nemo jak dojdzie do siebie będzie pięknym,reprezentacyjnym psiakiem:-) Quote
aga38 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Ginn napisał(a):Słyszałam Aga, że w tą niedzielę znów nie pojesz rosołku. Ode mnie jadą z Wami dwa psy i jeden kociak. Mam jeszcze nadzieję, że po kociaki ktoś się odezwie. Trudno,zacznę sobie gotować rosół na tygodniu:evil_lol: Ale jak mi tyłek od fast foodów urośnie to robimy zrzutke na karnet na siłownię:evil_lol: Najważniejsze że zwierzaki jadą do nowych domków :) Quote
aga38 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Zuzka2 napisał(a):O.K.:-)Nemo jak dojdzie do siebie będzie pięknym,reprezentacyjnym psiakiem:-) Dzięki Zuzka,jesteś niezawodna jak zwykle :) Quote
Zuzka2 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Aga,a jak w ogóle z odzewem?Kogoś nowego szykujesz na ndz?Doda,czarnuszki i reszta?;-) Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wiem, że i Wy potrzebujecie pieniędzy z bazarku, więc musicie tu być: http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-Do-06-12-12r Ps. Prosze nie wchodzić w sygnaturke dla uczciwych! Quote
aga38 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Zuzka2 napisał(a):Aga,a jak w ogóle z odzewem?Kogoś nowego szykujesz na ndz?Doda,czarnuszki i reszta?;-) Jak na razie nic pewnego,czekam na potwierdzenia. Lajli i Syriuszowi zrobię nowe fotki bo podrosły i uszyska zaczynają im stawać:) Nadja 9 grudnia jedzie na Opole,to może tam spróbować domków poszukać? Jak myślisz Zuzka? Quote
Zuzka2 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) aga38 napisał(a):Jak na razie nic pewnego,czekam na potwierdzenia. Lajli i Syriuszowi zrobię nowe fotki bo podrosły i uszyska zaczynają im stawać:) Nadja 9 grudnia jedzie na Opole,to może tam spróbować domków poszukać? Jak myślisz Zuzka? No pewnie,zrobię na Opole:-) Borys się chyba nie zasiedzi w DT:evil_lol:Rzuciłam go na Kraków i ma naprawdę fajną oglądalność. Nemo też ogłosiłam:-) Edited November 28, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Zuzka wstrzymaj się jdenak z tym Opolem bo to nic pewnego Quote
Zuzka2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 aga38 napisał(a):Zuzka wstrzymaj się jdenak z tym Opolem bo to nic pewnego O.K.:-) Aga,Borys to typowy średniak?Chyba sporo niższy i drobniejszy od ONka?;-) Quote
Ginn Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zuzka2 napisał(a):O.K.:-) Aga,Borys to typowy średniak?Chyba sporo niższy i drobniejszy od ONka?;-) Zuzka, Borys jest wielkości i postury dużego wilczura tylko w kolorze biszkoptowym. Quote
Zuzka2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ginn napisał(a):Zuzka, Borys jest wielkości i postury dużego wilczura tylko w kolorze biszkoptowym. O,to dobrze się składa,bo już planowałam edytować ogłoszenia,że mieszaniec owczarka z goldenem,ale niższy i drobniejszy;-) Ginn,jak on do kotów?Wiadomo o nim coś więcej?Np.czy typ ADHD czy normalny i wszystko cokolwiek zauważyłaś:-) Quote
Ginn Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zuzka2 napisał(a):O,to dobrze się składa,bo już planowałam edytować ogłoszenia,że mieszaniec owczarka z goldenem,ale niższy i drobniejszy;-) Ginn,jak on do kotów?Wiadomo o nim coś więcej?Np.czy typ ADHD czy normalny i wszystko cokolwiek zauważyłaś:-) Co do kotów to jeszcze nie wiem. Siedzi z 3 szczylami w kojcu - jest OK. Bawi się z moją szczylką też fajnie. Co do innych nie mam rozeznania. Jak Pluto i Tofik pojadą to zacznę eksperymentować. 6 grudnia ma kastrację. Generalnie jak do tej pory do na obszczekiwanie odpowiada szczekaniem. Garnie się do domu ale niestety obsikuje meble. Bąbla jeszcze nie zjadł a to o nim dobrze świadczy. Quote
Ancyk Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Miałam okazje podziwiac Borysa, bardzo fajny łaszący się do ludzi psiak. Mnie bardziej pod jakiegoś mieszańca huski podchodzi. Quote
aga38 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ginny w sobotę chyba przyjedzie do Ciebie rodzinka z Krakowa obejrzeć Borysa Quote
Ginn Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 aga38 napisał(a):Ginny w sobotę chyba przyjedzie do Ciebie rodzinka z Krakowa obejrzeć Borysa OK - daj im mój numer telefonu. A coś bliższego o ludziach wiesz?? Quote
aga38 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Dom z ogrodem,mają 7 letnią córkę,przez telefon fajnie brzmią,wiedzą że trzeba zaczekać na kastrację ,ale jak jest sama wiesz Quote
Zuzka2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 aga38 napisał(a):Ginny w sobotę chyba przyjedzie do Ciebie rodzinka z Krakowa obejrzeć Borysa Wiedziałam,że się gadzik nie zasiedzi:evil_lol:Oby się pokazał z dobrej strony:evil_lol:Nie wiadomo czy się spodoba,więc na wszelki wypadek zrobię mu jeszcze ogłoszeń:-) Quote
Donna96 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Witam ponownie, nie chcąc zaśmiecać Wam wątku, zapytam, gdzie mogę założyć wątek Jowisza- Bacusia? Nie znam jeszcze dogo dobrze, a chciałabym pochwalić sie jak fajnie sie rozwija;) Pozdrawiam, Beata. Quote
aga38 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ja dogo to ogarniam tyle o ile :evil_lol: Nie wiem ale chyba wystarczy dać tutuł i założyć wątek. A tutaj wcale nam wątku nie zaśmiecasz,wręcz przeciwnie,oby wszystkie domki nam pokazywały jak rosną uratowane maluchy,wszyscy tu chętnie zobaczymy jak Baco rośnie :) Ten wątek jest o to by pomagać ale i po to żeby cieszyć się szczęściem psiaków :) Quote
Zuzka2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Donna96 napisał(a):Witam ponownie, nie chcąc zaśmiecać Wam wątku, zapytam, gdzie mogę założyć wątek Jowisza- Bacusia? Nie znam jeszcze dogo dobrze, a chciałabym pochwalić sie jak fajnie sie rozwija;) Pozdrawiam, Beata. Jakby była taka potrzeba,to ew.tutaj się zakłada wątek:-) http://www.dogomania.pl/forum/forums/85-Ju%C5%BC-w-nowym-domu Quote
Donna96 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 wklejam nowe fotki Jowiszka-Bacusia. Ważę już 7,2 kg:cool3: Quote
Zuzka2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Fajna waga-7,2kg na 3mies.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy Borys był wczoraj oglądany?Spodobał się?:lol: Czy dorabiamy ogłoszenia? Aga,pochwal się ile dziś towarzystwa wyruszyło w długą wycieczkę:evil_lol: Quote
Ginn Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Czy Borys był wczoraj oglądany?Spodobał się?:lol: Czy dorabiamy ogłoszenia? Aga,pochwal się ile dziś towarzystwa wyruszyło w długą wycieczkę:evil_lol:[/QUOTE] Borys nie był oglądany. Facet zadzwonił i powiedział, że coś mu tam wypadło. Ma zadzwonić w czwartek i podać termin przyjazdu. Ja bym zrobiła jeszcze ogłoszenia dla Borysa - póki co nie ma pewności. W długą wycieczkę ode mnie pojechali: Pluto, Tofik, Tonia i mały czarny kociak. Wyjechali o 7-ej rano. Niezły dzionek mają przed sobą. Quote
Zuzka2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ginn napisał(a): W długą wycieczkę ode mnie pojechali: Pluto, Tofik, Tonia i mały czarny kociak. Wyjechali o 7-ej rano. Niezły dzionek mają przed sobą. Ginn,Tonia czy Tania pojechała?;-) Quote
Recommended Posts