Ginn Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Zuzka2']To napisz chociaż Aga jak umaszczona?:-)[/QUOTE] Biszkopcik. Quote
Zuzka2 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) [quote name='Ginn']Biszkopcik.[/QUOTE] Pewnie będzie spory odzew-jak o Tofika:-) Aga,a o Lajlę,Adę są jakieś telefony? Masz na oku jakiś fajny dom dla Kornelii?;-) Edited December 18, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Niestety o Adę i Lajlę cisza:) Ada zaczyna się marszczyć,widać że ma za dużo skóry a Lajli stają uszka jak owczarkowi:) Był telefon o Hanę na łańcuch,albo do kojca,ale nie dam,ja rozumiem,biegac luzem ale nie całe życie w więzieniu. Kornelka siedzi,nie wiem co ludzie myślą dzwoniąc o nią,pomysły super np. na podwórko,na wieś pilnować obejścia albo żeby z panem na polowania chodziła,normalnie mnie trafia:angryy: A miała byc jeszcze pod choinke dla czterolatki,ciekawe w co ją chcieli zapakować?:angryy: Quote
Zuzka2 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 No to ciekawy odzew:razz:Ciekawe kto z tych amatorów sznaucera wie,że pielęgnacja sierści poza czasem i pracą,to stały wydatek do końca życia psa:razz:Wydaje mi się,że raz w roku trzeba z takim psem iść do salonu fryzjerstwa psiego:razz:Zważywszy,że wiele rasowych psów z powodów ekonomicznych jada chappi,to już widzę salon fryzjerski:evil_lol: Quote
aga38 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Zuzka co Ty mówisz:evil_lol: Dzwonił pan który chcial Kornelie bo podobno ta rasa ma włos i nie trzeba nic z tym robić! Już widze ten filc na małej za kilka miesięcy:angryy: Kornelia pojedzie jednak do tej rodziny ze świętokrzyskiego,która dzwoniła o nią wczesniej,bardzo fajni ludzie i przede wszystkim odpowiedzialni i wiedza co to pies. Zamieszka z drugim sznaucerem i coli Quote
Zuzka2 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 No to świetnie:-)Kto by pomyślał,że ogłoszenia na ileś regionów,a casting wygrywa świętokrzyskie:evil_lol: Współczuję tym ludziom trochę: 3kudłacze do wyczesywania:diabloti:Colaki to dopiero mają sianko na sobie:evil_lol:Szorściaków nie znam,ale wystarczy mi niezapomniany widok Megi po znalezieniu:razz::evil_lol: Quote
Ancyk Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Gdybyscie miały transport na Kraków, to bardzo proszę o informację. dziękuje. Quote
aga38 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 (edited) Zuzka przedstawiam naszą nową podopieczną Sabę :) Sunia jest w hoteliku u Ginny wiec ogłaszaj ja proszę na jej numer. Saba ma jakieś 9 miesięcy i mieszkała od dłuższego czasu na ulicy,jest wysterylizowana i czeka na szczepienie. Dziś miała zabieg i noc przed zabiegiem spędziła u mnie w towarzystwie moich zboczonych kotów i reszty zoo:evil_lol: Do innych zwierząt jest bardzo ok,do ludzi mega przytulak i bardzo ładnie podaje łapkę,zachowuje czystość w domu. Saba ma DS :) Saba Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 7, 2013 by aga38 Quote
aga38 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ale piękniusia!:loveu:Faktycznie,że trochę jak mix spaniela,ale umaszczenie,długość sierści i falowanie jak mini goldenka;)Łapki cieniutkie,dłuższe-będzie trochę wyższa niż spaniel. Mój mix spaniela miał tak samo za krótkie uszy:evil_lol:Dopiero jak skończył ok.3lata to sierść mu urosła długaśna na uszach i uszy wyglądały jak długie:evil_lol:Zrobił się bardziej "w typie":evil_lol: Fajna suczka,pewnie szybko znajdzie DS:-) Quote
Ginn Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) Cudne te zdjęcia z kotami. Saba w każdej sytuacji zachowuje spokój i godność osobistą. Przemiła opanowana sunia - jak się ona taka uchowała na ulicy? Saba nawet jak dostała od Sary łapą po nosie - to tylko się zdziwiła i spokojnie wycofała. Edited December 22, 2012 by Ginn Quote
Zuzka2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) Psi ideał:loveu: Jak się miewają kociaki?Lepiej? Podejrzewam,że jak w każde święta,będzie inwazja telefonów i maili o zwierzaki:pJa mam od jakiegoś czasu maile od ludzi chcących zdążyć z prezentem i błyskawicznie "wziąć" kota-pod choinkę dla...:razz: Sabę powoli ogłaszam:-) Edited December 22, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Właśnie wróciłyśmy:) Do nowych domów pojechały dzis 2 kociaki od Ginny, Figa,Helga i jeszcze jedna psia dama:) Cała piątka ma fajne domki,powodzenia maluchy i wielkoludy :) Quote
Zuzka2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 No to im się pofarciło na święta!:multi: Bardzo mi żal,że Saba nie może trafić do mnie ani nigdzie po sąsiedzku-jakbym miała możliwość,to bym takiego psiaka wpakowała komuś z rodziny lub sama wzięła.Ona jest niesamowita-po prostu psi ideał:loveu:Życzę jej najfajniejszego domu pod słońcem u wyjątkowych ludzi:-) Quote
aga38 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Zuzka2']No to im się pofarciło na święta!:multi: Bardzo mi żal,że Saba nie może trafić do mnie ani nigdzie po sąsiedzku-jakbym miała możliwość,to bym takiego psiaka wpakowała komuś z rodziny lub sama wzięła.Ona jest niesamowita-po prostu psi ideał:loveu:Życzę jej najfajniejszego domu pod słońcem u wyjątkowych ludzi:-)[/QUOTE] Dopilnujemy tego Zuzka :) Quote
Zuzka2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 SPOKOJNYCH, [SIZE=3]RADOSN[SIZE=3]Y[SIZE=3]CH ŚWIĄT! Quote
aga38 Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH :):tree1: Uploaded with ImageShack.us Quote
Ginn Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Zdrowych, szczęśliwych Świąt dla wszystkich i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Nie mogę wstawić niczego kolorowego - sorki. Quote
anetaks4 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wszystkiego dobrego na Święta. Samych radosnych chwil. Quote
ABożena Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zdrowych i Wesołych Świąt Dla Wszystkich . Zyczą Bożena i Rajmund:tree1::tree1: Quote
Zuzka2 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Dostałam maila ws Saby od osoby z małopolskiego:-)Kobietka miała identyczną suczkę,gdy była dzieckiem; obecnie ma dwie kociczki w domu i chce przygarnąć Sabę:-)Napisałam,żeby dzwoniła:-) Czasem z takich motywacji nasze psiaki znajdują szybko fajne domy-było już parę takich adopcji; inne, jak np.weteranki Fiona i Sara-tylko z tych powodów po chyba 2latach na DT się doczekały DS:evil_lol:Trzymam kciuki za zwierzyniec:-) Quote
Ginn Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Dzwoniła też do mnie kobietka spod Krakowa. Dom z ogrodem, dwóch synów: 7 i 15 lat. Jest fizykoterapeutką. Brzmi fajnie. Mają się odezwać. Oczywiście chodzi o Sabę. Quote
Ancyk Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Jakbyscie jechały w okolice Krakowa to dajcie proszę znać znać. Quote
Zuzka2 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ancyk napisał(a):Jakbyscie jechały w okolice Krakowa to dajcie proszę znać znać. Transport Suchedniów-Kraków jest 29/30 grudnia-wysyłam Ci pw:-) Jeśli potrzeba komuś,to jutro jest transport Starachowice-Warszawa,a 29/30grudnia: Suchedniów-Kraków-Rzeszów:-) Fajnie,że się Sabie coś szykuje-oby się udało:-)7-15lat to już spore dzieciaki-tym lepiej dla psa:-) Quote
Recommended Posts