Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Strega za info o Lapo a Tobie Zuzka za ogłoszenia :) Zapytam jak to z tymi szczepieniami bo przy ilości psów jakie mamy nie zawsze ogarniam temat,w razie co doszczepimy gościa:)

Posted

Zuzka,jeśli możesz zedytuj proszę ogłoszenia,Dosia,Bibi,Doda i Ada są dziś już po sterylizacji,w piątek zabieg ma Lajla,Helga i Hana. Już mi cholernice dom demolują,szybko się wybudziły

Posted

[quote name='Zuzka2']A DS Dosi czeka na nią nadal?:-)Bo chyba w środę miała pojechać do siebie;-)

Zaraz zedytuję ogłoszenia:-)

Nie szykuje się gdzieś jakiś transport?:-)[/QUOTE]
A gdzie Dosia miała jechać??

Posted

[quote name='aga38']Dosia ma jechać po sąsiedzku,dzisiaj będę do nich dzwonić mam nadzieję że na nią czekają[/QUOTE]
Eeeee, szkoda, myślałam, że na Śląsk.

Posted

Hej
wybieram się jutro do Łodzi i z powrotem. Czy ktoś od Was nie potrzebuje transportu na trasie Katowice -> Łódź/Zgierz -> Katowice?

Biorę za zwrotem 80% kosztu paliwa :)

Posted

Wczoraj dorobiłam nowe ogłoszenia na Radom i odnawiałam na Kraków i Śląsk dla zoo stąd i od Ginn-może się któremuś pofarci dom pod choinkę;-)

Wśród kieleckich kotów zrobił się taki ruch,że już straciłam rachubę ile znalazło domy w ciągu ostatnich 2tyg.:-)Dwupaki i dorosłe idą do domów jak rzadko:-)
W sumie nie bardzo mam już które koty polecać,bo zostały mi 2 dorosłe u Ginn i 3 dorosłe+ trzy 5-8mies.kieleckie-malutko-i dobrze:-)

Posted

A Bibi i Dosia zamieszkały razem :):multi: Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo domek fajny,pani zna sie na psiakach,pomogli nawet bezdomniakowi dosyć dużemu,któremu dali schronienie i jedzonko:) Dziewczyny mieszkają w domu,czekało już na nich łóżeczko,miseczki i zabawki:) Powodzenia maleńkie w nowym życiu :)
Mieszkają po sąsiedzku w następnej miejscowości :)

Posted

No ale na tym koniec radości ,później postaram się wstawić zdjęcia Ady tej po shar pei i dwóch sznaucerek. Wcale się nie zdziwię jak wpadną w ,,oko" dziewczynom od sznaucerów :)

Posted

Dobre wieści o Fidze. Była na siusiu. Nie zna i boi się smyczy no ale jakoś zrobiła. Wróciła do domu i sama doszła do ogólnej psiej miski na wodę. Długo sobie piła. Suszek nie zna. Na kiełbaskę się rzuciła - chyba ją kupiłam. Do suszek dołożyłam galaretkę i mięsko z puszki - właśnie siedzi sobie w łazience i je aż się uszy trzęsą. Psy zaglądają do nie przez otwór dla kotów.

Posted (edited)

Kornelia ma DS :)
Kornelia

I Kornelia,3 miesięczny szczeniak,wychudzony,zapchlony,zarobaczony,maszerowała nocą środkiem drogi między tirami. Kornelia jest odrobaczona,odpchlona,zachipowana,wysterylizowana i czeka na szczepienie.

Uploaded with ImageShack.us

Edited by aga38
Posted

A teraz trochę Lajli ,która już urosła:) A tak ogólnie to mam cyrk,wszystkie damy po sterylkach śpią ze mna ,cała piżamę mam srebrna po alu sprayu a na dodatek wymyśliły że sa kotkami i załatwiają się do kuwety,najfajniej wygląda jak Helga pcha swoje wielkie dupsko w kuwetę:evil_lol: