Jump to content
Dogomania

Plaskato - Kudłata Zgraja czyli Toffi, Zuzia i Kava :-)))

Recommended Posts

• Replies 865
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haliza napisał(a):
Mały Niunio wygląda jak jeżozwierz - a w ogóle cudnie podziwiają poczynania Kawy albo liczą pańci kęsy :roll::evil_lol:

Oj, raczej to drugie :lol: ;)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Agucha teraz ja dotarłam do Twojej galerii :cool3:
Śliczne te Twoje pociechy, szczególnie Toffi kudłate cudo :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Witamy serdecznie! :) :) :)
Rozgośćcie się :)

• 4 weeks later...
Posted

witam Agucha sunia zostaje u mnie do czasu wyleczenia moze ja sie nie znam na tej konkretnej rasie ale na psach sie znam :) mam 4 potworki i<koty3> po za tym na co dzien pracuje z zwierzakami jestem w Organizacji do spraw ochrony zwierzat SOS /Pogotowie dla zwierzat w Trzciance nie masz sie co martwic o sunie została wysterylizowana aborcyjne jest leczona :)

Posted

Pola17 napisał(a):
witam Agucha sunia zostaje u mnie do czasu wyleczenia moze ja sie nie znam na tej konkretnej rasie ale na psach sie znam :) mam 4 potworki i<koty3> po za tym na co dzien pracuje z zwierzakami jestem w Organizacji do spraw ochrony zwierzat SOS /Pogotowie dla zwierzat w Trzciance nie masz sie co martwic o sunie została wysterylizowana aborcyjne jest leczona :)

Może chociaż podeślesz Kociemu Światowi zdjęcia i informacje, żeby mogli ją umieścić na stronce Fundacyjnej, gdzie zagląda wiele osób szukających tej rasy do adopcji.
Zawsze jest ta pewność, że dziewczyny z fundacji przemaglują chętny dom, albo nawet jakiś polecą.

Posted

ania90 napisał(a):
co tu taka cisza?

Trochę urlopu, szczypta zaganiania, wymieszać z lenistwem upałowym nie dającym normalnie funkcjonować = zastój w galerii ;)

Posted

Mysle ze LiLI jednak zostanie u mnie ale jesli cos by sie działo dam znac chętnie przyjmę jakieś porady co dawać jesc jak sie bawic karma itp u mnie psy jedza karme HILL'S SCIENCE PLAN /EUKANUBA/ACANA//PURINA/ DogChowPURINA /ProPlanROYAL CANIN z takich firm kupuje karme nie wiem czy dobra dla niej ale mój kazdy pies je inna sunia je dla suk po srerylce 14 letni je dla starszych psów 3 je karme dla aktywnych psów

Uploaded with ImageShack.us lili ze man

Posted

Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958

Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :)