Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja teraz co jakiś czas oglądam zdjęcia Mollinki-i wywołują uśmiech na twarzy a jak pamiętam na początku wcale nie było mi do śmiechu....nie piszę na wątku bo nie ma sensu tak ciągle podnosić ale co jakiś czas pokuszę się o komentarz szczegolnie jak będą jakieś nowe ifno ...:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sonia71']nie do końca tak IVV-miejsce będzie niedługo...ale Patyśka musi mieć chociaż trochę finansów ...bo nie wezmę całego hoteliku i weta na siebie:([/QUOTE]

Soniu - wysłałam kilka groszy...to już coś...

Posted

jogolcia-dziękuję za wpłatę
IVV-na razie mamy tylko lecące 50 zł. ,ale musimy czekać na miejsce ...nie da się jeszcze określić że to za tydzień...dwa
Szarotka-dziękuję za obecność na wątku ...wszyscy znamy realia:(

[INDENT][B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]************chudziutka Pati prosi o maleńkie grosiki ***************** [/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[/INDENT]

Posted

dzięki dziewczyny że zaglądacie :)
[SIZE=3] [/SIZE]
[I][SIZE=3][COLOR=darkorange]***pomóż Patyśce wyjść ze schronu!zbieramy deklaracje nawet jednorazowe!malenkie wpłaty ***[/COLOR][/SIZE][/I]

Posted

[quote name='zadra']Pomyśl o bazarku.[/QUOTE]

tak masz rację zadro tylko że....moje bazarki całkowicie polegają :( cegełkowy tylko kilka sztuk poszło a teraz robię powtórkę tego co było wcześniej i ...nic z tego -niewypał całkowity ...sama będę go podnosić jeszcze długo...ale na to się nic nie poradzi i tyle :( proszę w kółko na FB i to jest ostatnia szansa bo na dogo wszyscy zdeklarowani i wypaleni finansowo

Posted

[quote name='sonia71']tak masz rację zadro tylko że....moje bazarki całkowicie polegają :( cegełkowy tylko kilka sztuk poszło a teraz robię powtórkę tego co było wcześniej i ...nic z tego -niewypał całkowity ...sama będę go podnosić jeszcze długo...ale na to się nic nie poradzi i tyle :( proszę w kółko na FB i to jest ostatnia szansa bo na dogo wszyscy zdeklarowani i wypaleni finansowo[/QUOTE]

A jaka jest strona patyczaka na FB?