sonia71 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 ja teraz co jakiś czas oglądam zdjęcia Mollinki-i wywołują uśmiech na twarzy a jak pamiętam na początku wcale nie było mi do śmiechu....nie piszę na wątku bo nie ma sensu tak ciągle podnosić ale co jakiś czas pokuszę się o komentarz szczegolnie jak będą jakieś nowe ifno ...:) Quote
Ewanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Pamiętam te początkowe emocje !!!! .... na szczęście sunia ma wspaniały domek :) Quote
sonia71 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]************chudziutka Pati prosi o maleńkie grosiki ***************** [/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
IVV Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 chociaz podniose ..........finasowo leze w tej chwili :( w sumie tak duzo pieniedzy dla niej nie potrzeba by mogla przezyc ta zime Quote
IVV Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 to znaczy ,ze miejsce jest i czeka na nia u Funi i jest to tylko kwestia pieniedzy ? Quote
sonia71 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 nie do końca tak IVV-miejsce będzie niedługo...ale Patyśka musi mieć chociaż trochę finansów ...bo nie wezmę całego hoteliku i weta na siebie:( Quote
jogolcia@pdx Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='sonia71']nie do końca tak IVV-miejsce będzie niedługo...ale Patyśka musi mieć chociaż trochę finansów ...bo nie wezmę całego hoteliku i weta na siebie:([/QUOTE] Soniu - wysłałam kilka groszy...to już coś... Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Podnosze chudzinke, ktora blaga o wsparcie. Quote
IVV Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 jakby bylo miejsce to to co brakuje na pierwszy miesiac bym dolozyla jednorazowo by niunia juz byla w ciepelku... to ile juz jest pieniedzy? Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja dopoki jakis sie nie wyadoptuje to moge tylko podnosic. Mam Henia, Lenke i przynajmniej 5 innych na zbyciu, kto jest chetny ??? Quote
IVV Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ja mam cztery na moim kompletnym sponsorstwie, nie wspomne calej reszty bidulek ... a adopcej stoja :( Quote
sonia71 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 jogolcia-dziękuję za wpłatę IVV-na razie mamy tylko lecące 50 zł. ,ale musimy czekać na miejsce ...nie da się jeszcze określić że to za tydzień...dwa Szarotka-dziękuję za obecność na wątku ...wszyscy znamy realia:( [INDENT][B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]************chudziutka Pati prosi o maleńkie grosiki ***************** [/COLOR][/SIZE][/I][/B] [/INDENT] Quote
Jo37 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja też niestety nie mogę dołożyć się finansowo. Quote
agada Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Koniec roku, ja też finansowo jakoś marnie stoję.... Quote
sonia71 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dzięki dziewczyny że zaglądacie :) [SIZE=3] [/SIZE] [I][SIZE=3][COLOR=darkorange]***pomóż Patyśce wyjść ze schronu!zbieramy deklaracje nawet jednorazowe!malenkie wpłaty ***[/COLOR][/SIZE][/I] Quote
IVV Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Soniu ,zrob moze wpis z finansami na pierwszej stronie ...ludzie jak zagladaja nie lubia szukac po calym watku... Quote
sonia71 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 IVV ale nic nie :(leci jeszcze na razie jedna 50zł.-NIC NIE MA:( Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 W sumie, zeby nazbierac, to watek trzeba rozeslac. Narazie to ja sie musze wziac do pracy zarobkowej bo ostatnio glownie na dogo siedze............ Quote
zadra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='sonia71']IVV ale nic nie :(leci jeszcze na razie jedna 50zł.-NIC NIE MA:([/QUOTE] Pomyśl o bazarku. Quote
Ewanka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Odwiedzam Patysię, też nie bardzo mam jak pomóc ................... :( Quote
sonia71 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='zadra']Pomyśl o bazarku.[/QUOTE] tak masz rację zadro tylko że....moje bazarki całkowicie polegają :( cegełkowy tylko kilka sztuk poszło a teraz robię powtórkę tego co było wcześniej i ...nic z tego -niewypał całkowity ...sama będę go podnosić jeszcze długo...ale na to się nic nie poradzi i tyle :( proszę w kółko na FB i to jest ostatnia szansa bo na dogo wszyscy zdeklarowani i wypaleni finansowo Quote
jogolcia@pdx Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='sonia71']tak masz rację zadro tylko że....moje bazarki całkowicie polegają :( cegełkowy tylko kilka sztuk poszło a teraz robię powtórkę tego co było wcześniej i ...nic z tego -niewypał całkowity ...sama będę go podnosić jeszcze długo...ale na to się nic nie poradzi i tyle :( proszę w kółko na FB i to jest ostatnia szansa bo na dogo wszyscy zdeklarowani i wypaleni finansowo[/QUOTE] A jaka jest strona patyczaka na FB? Quote
Lolalola Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 to ja moge Patyczkowi poslac 10 zl .....na rzaie deklaruje sie na 3 mce do przodu,pozniej zobaczymy...................o jedna bide mniej w schronie;( Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Podniose chudzinke, szkoda, ze Henio nie chce jej miejsca i deklaracji ustapic i zaparl sie na siedzenie u Funi ............ Quote
Recommended Posts