sonia71 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 wydarzenie Pati na FB:http://www.facebook.com/event.php?eid=112234042184695 Quote
sonia71 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 dzięki IVV-może stanie się "mały cudzik" i ktoś wspomoże Patkę ,choć lepiej niech ktoś bardzo odpowiedzilany ją wypatrzy i do domku zabierze. Quote
sonia71 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Patka ma 60 nowych ogłoszeń ,wrzuciłam na początek -oby przymiosły jej domek :) Quote
sonia71 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 wpłaty na konto Pati: 1.:loveu::loveu::loveu: Hanna R. z FB -400zł. 2.:loveu::loveu::loveu: Teresa K. z FB-50zł. . Quote
Joodith Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 sonia71 napisał(a):wpłaty na konto Pati: 1.:loveu::loveu::loveu: Hanna R. z FB -400zł. WOW :loveu::loveu::loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Świetne wiadomości Soniu - brawo ludziska z FB.......... Quote
Lolalola Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 to ci dopiero zastrzyk finansowy!!!!!!!!!!!!!!!!!wspaniale:) Quote
sonia71 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 tak pewnie że wspaniale...tylko ja jestem chyba pesymistką ...bo to na luty ...zaraz marzec i znów powtorka....domku nie widać a tyle ogłoszen:( Quote
IVV Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 no to Patyczek bezpieczny :) miejmy nadzieje ,ze znajdzie sie jakis odpowiedzialny domek w tym czasie Quote
sonia71 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 funiu-proszę skrobnij jakieś małeńkie info o Patce ,tak żebym mogła napisać nowe fakty na FB ,na wydarzeniu ,dla ludzi którzy mogą pomoc znaleść jej dom . Quote
Lolalola Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 sonia71 napisał(a):tak pewnie że wspaniale...tylko ja jestem chyba pesymistką ...bo to na luty ...zaraz marzec i znów powtorka....domku nie widać a tyle ogłoszen:( Sonia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uspokoj sie,bedzie dobrze,nie damy Patysi zginac,faktycznie straszna z Ciebie pesymistka-przestan!!!!!to rozkaz!!!!!;) Quote
funia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='funia']Patka doskonale daje sobie radę w grupie .Jest typem suczki ,która wie czego chce i potrafi to pokazać oraz wyegzekwować od ludzi i innych zwierzat . JAk którys psiak jej zdaniem w danym momencie podejdzie za blisko lub nie tak jakby ona chciała to warknie oostrzegawczo . Ale wszystko jest w granicach rozsądku i nie ma najmniejszych scysji . Radzi sobie jeśli chodzi o jedzenie z nadwyżką ...CZeka aż którys pies nie zje i akurat ma uchylone to wpada do jego boksu i częstuje sie ,mając swoje w misce . Jest sprytna ,ruchliwa .Wczoraj zdjęliśmy ze strychu słome w beli . Bardzo wazna jest dla niej obecnośc człowieka .Myslę ,ze w swoim domu mając swego człowieka nie zchodziłaby z kolan.I tak pieknie patrzy w oczy . Quote
funia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='funia']Patka jest czystą sunia .Jej boks jest ok .czasami ,ale to rzadkosc zrobi kupe . Bardzo lubi dzieci i zamecza je bo Maja ( 4 lata ) miała jej dośc po kilku minutach .Daje się głaskac bez problemu a wrecz o to zabiega .Reaguje bardzo na swoje imie i przybiega na zawołanie .Chodzi na smyczy ,troche ciągnie ale nauczy sie z czasem , W domu odnajduje się bezproblemowo ,trzeba jej tylko zwracac uwage bo skacze wszedzie gdzie sie da i na dłuzszą mete moze być uciażliwe . Czuje starch przed mężczyznami i po woli uczy sie ,ze jej nie chcą zrobić krzywdy . Własciwie przez cąły czas siedziałby na rekach .Chce aby skupiać sie tylko na niej .Bradzo szybko zżywa sie z opiekunem albo osoba ,która okazuje jej sece i zainteresowanie . Nie bawi sie zinnymi psami .A jeśli juz to rzadki widok .Duzo obserwuje i obszczekuje wszystko i wszytkich .Czasami wydaje mi się ,ze bez powodu , jak ja wypraszm na dwór albo krzyknę Patka idz albo zejdz bo akurat stoi na drodze to szczeka na mnie i kłóci sie ze mna . Quote
funia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 sonia71 napisał(a):funiu-proszę skrobnij jakieś małeńkie info o Patce ,tak żebym mogła napisać nowe fakty na FB ,na wydarzeniu ,dla ludzi którzy mogą pomoc znaleść jej dom . Nic nowego się nie wydarzyło ....Patyska taka jak zawsze czyli bardzo słodka pchająca sie bez sekundy wytchnienia do człowieka .Tak jak pisałam ,dla niej wazny jest człowiek .Kocha bardzo i potrzebuje pieszczot non stop .. Quote
sonia71 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Lolalola napisał(a):Sonia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uspokoj sie,bedzie dobrze,nie damy Patysi zginac,faktycznie straszna z Ciebie pesymistka-przestan!!!!!to rozkaz!!!!!;) no co? każdy ma nie raz doła i wydaje mu się że nic dobrego już się nie wydarzy i potrzebuje ....;) no! ale już mi przeszło :) i tak będzie co ma być ,więc mam banana na buźce..zaklepalam sobie ........na czerwiec i podreperuję baterie po okropnym tamtym roku ...podtuczę boczki ,coby nie być już wieszakiem ...i pozcekam na domek ,gdziekolwiek i u kogokolwiek on jest to i tak go znajdę i Patyśka będzie tam szczęśliwa. funia napisał(a):Nic nowego się nie wydarzyło ....Patyska taka jak zawsze czyli bardzo słodka pchająca sie bez sekundy wytchnienia do człowieka .Tak jak pisałam ,dla niej wazny jest człowiek .Kocha bardzo i potrzebuje pieszczot non stop .. czyli trzeba jej domku z ogrodem i starszymi dziećmi by ją troszkę wymęczyć zabawą i żeby w domku odpoczywała ...bo faktycznie zamęczy wszsytkich jak się tak przyklei -przylepka jedna:) Quote
funia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 mniejsze dzieci nie są wykluczone absolutnie .Tylko trzeba jej utrwalac ,zeby nie skakałą .Chociaz przyznam ,ze robi to delikatnie . Quote
sonia71 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 pewnie masz racje bo widzisz jak to wygląda .Patynka przytulanko ty jedna :) Quote
Lolalola Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 no tak znacznie lepiej Soniu:)to milego w czerwcu........;)a Patyska na pewno znajdzie sobie niezla chalupke;) Quote
Recommended Posts