Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś, hahahahaha, na jednej z rund wyjściowych, miałam gonitwę z Cackiem. Napadał na mnie, udawałam, że uciekam, potem następował mój nagły zwrot, tupanie, pogonienie za nim i znów moja ucieczka... coś pięknego. Skubany ma chody. :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Już dość tych złych, każde następne muszą być wyłącznie pycha. :-)

Izuniu tego Ci życzę i przepraszam z góry za nieodbieranie tel.
ale z miejscem dla kici wszystko pod kontrolą, wszyscy wiedza i czekają - oby tylko wylazła maupa

Posted

Ponoć już złapana, siedzi w klatce w aucie. Mąż miał do Ciebie dzwonić. :-) Ja mu tylko nie ufam z tą ciążą, nie zdziwię się, jak się okaże, że nie dość, że nie w ciąży to jeszcze kocur. :evil_lol:

Posted

IVV napisał(a):
pieknie sie goscicie ;) tylko pozazdroscic :)

A wiesz... Jak Sylwia zrobiła obchód po domu, pokój = zwierzaki, pokój = zwierzaki :evil_lol: itd..., potem zaliczyła częściowo podziemne królestwo mamy ;-), a tam też zwierzaki, to nas objęła, ucałowała i głos się Jej lekko załamał, a oczka zaszkliły i... teraz za diabła nie wiem, czy to był taki momencik wzruszenia, czy nie wyraz krzyżówki przerażenia z litością nad nami... :roflt:
Pako też miała okazję poznać, a i zobaczyć dzieło zniszczenia Łokera. :razz:

Posted

,Mialas wielkie szczescie goscic Sylwiusie i jej meza zazroszcze Ci:loveu::loveu::loveu:a te oczęta ktore Sylwii sie zaszklily to napewno ze wzruszenia.......A ja Was obie kocham za te serca wasze takie WIELKIE!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: