brazowa1 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Chojrak w gore,co ty tam jeszcze robisz???? Quote
justynavege Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 cisza i bidaka a łatek z sasiedniego boksu pojechal do domku Quote
pixie Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 justynavege napisał(a):cisza i bidaka a łatek z sasiedniego boksu pojechal do domku Justynko, niestety Ciebie do konkursu nie zaprosze, jako uczestnika Ty zostan prosze jurorem Kto odgadnie ile wazy Chojrak? moze trzeba jakies wieksze zdjecie wkleic? by sie pokazal w calej swej krasie ? czekamy na zgloszenia... Quote
justynavege Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 wklejam większe , konkurs trwa Quote
Kam Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 zgłaszam się jako obserwująca fanka Chojraka :evil_lol: 17 kilo Quote
justynavege Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Kam nie tarfione :) daje jeszzce jedno :) Quote
justynavege Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Ło matko czyżby się Chojruś kurczyl ? ;) :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Waży troszkę wiecej :))))) Quote
pixie Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 brazowa1 napisał(a):23 kilo!!! rozsadzic nalezy, komu racje przyznac :cool1: Quote
fjolka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 a moze 20 :roll: rodzice nadal sie zastanawiaja, dopiero wczoraj rozmawialam z ojcem. bardzo sie tym wszystkim przejal...jestem dobrej mysli Quote
justynavege Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Radku gratuluje wygrania konkursu :)):evil_lol: :klacz: :klacz: :klacz: :multi: Własnie 25 kg :)) Dostałbyś angrodę głowną w postaci Chojraczka , ale chyba juz zarezerwowany dla fjolki ......... Quote
Radek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Cieszę się, że wygrałem :) A Chojraczkowi życzę super domu. Quote
pixie Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Radek napisał(a):Cieszę się, że wygrałem :) A Chojraczkowi życzę super domu. Wujaszku..w nagrode spacerek z Chojrakiem bez smyczy, wiec wszedzie go pelno ;):Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: sprobuj mnie dogonic... Quote
Radek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No proszę jaki rozbiegany Chojraczek :) Quote
pixie Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 pixie napisał(a):jeszcze z tego rozpedu wbiegne na gore :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: justynko przybywaj predko i opowiadaj nam wszystko kto byl, kto mnie poglaskal, co dostalem, na kogo szczekalem, kogo polizalem wszystko wszystko wszystko Quote
justynavege Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Chojri to cudowne stworzenie gosci nie obszczekało tylko głąskania sie domagal :))))) Quote
fjolka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 justyna czy ja dobrze rozumiem, ze Chojrak jest u ciebie na tymczasie??? Quote
majaga Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Teraz Chojrak ma swoja "mamusie" tylko dla siebie:evil_lol:, Justyna po wyjeździe Łacia pewnie przelewa całą miłość na swojego faworyta, a co należy mu się,taki słodziak z niego:loveu:. Fjolko, jak idzie urabianie Rodziców? Jako nowa "mamusia" kolegi Chojraka(Łatka),muszę Ci powiedzieć,że oni tam w Uciechowie,mają wyjątkowo udane pociechy:loveu::loveu::loveu:,szczerze polecam:) Żałuje,że w ferworze adopcyjnym, nie poszłam na spacer z Chojrakiem...mam jednak nadzieję, że jak następnym razem odwiedzimy Uciechów, Chojraczek bedzie juz w swoim domku. Quote
fjolka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 doczytalam wlasnie, ze Chojrak nie zaprzyjazni sie z kotem:cool3: rodzice co prawda kota nie posiadaja, ale tak mnie zastanawia jak on na nie reaguje??? goni je? Justyno napisz cos o tym, daje sie odwolac, jesli jakies mruczki pojawiaja sie w okolicy? Quote
justynavege Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Chojrak bacznie obserwuje kotki ale nigdy nie dopuszczalam do bezposredniego kontaktu bo ma we krwi cos z rasy mysliwskiej Quote
justynavege Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Pilnie szukamy domu dla Chojraka ma alergię na siano i słomę wiec gdy nadejda zimne dni w takich warunkach moze być kiepsko Quote
Recommended Posts