Radek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Chojraczek na pewno znajdzie swoich ludzi, przecież taki pies nie może nie znaleźć domu. Quote
fjolka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='justynavege']majaga dziekuję za szybką wiadomość :) fjolko to najwspanialszy psiak swiata jednak zastrzegam sobie kontrole poadopcyjne :)) jezeli uda mi sie ich namowic to chojrak znajdzie naprawde swietny dom i duuuzo milosc. niestety nie moglam sie z nimi w czoraj skontaktowac, wyslalam im juz zdjecia i dluuugasny list i czekam na telefon. dam znac jak tylko cos bede wiedziec. a tymczasem trzymajcie mocno kciuki. Quote
brazowa1 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Trzymamy. Tymczasem chojrak do gory! Quote
fjolka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 sluchajcie jest dobrze:p mialam nic nie pisac,bo to jeszcze nic pewnego, ale nie moge sie powstrzymac:oops: mame chojrak juz zaczarowal i chwycil mocno za serducho:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: teraz czekamy na ojca i jak tylko wroci z wojazy, bedziemy go przekonywac. a powiedzcie mi jeszcze,czy chojrak to energiszny psiak? czy raczej spokojny? Quote
majaga Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Fjolko, czekamy na wieści, miejmy nadzieję, że Tatę Chojrak również zauroczy:loveu:. Trzymam kciuki:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
brazowa1 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jejeku,jak to byloby dobrze...po cichutku trzymam kciuk,zeby nie zapeszac.Ale tacie tez sie spodoba,jak ktos lubi teriery,to Chojrak na pewno sie spodoba. Quote
justynavege Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 dopiero dorwałąm internet..... Chojraj jest spkojnym ułożonym psiakiem , nie rozrabia nie psoci , potrzebuje tylko miłosci , trzymam kciuki Chojraczku Quote
Radek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Chojraczku, trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
fjolka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='brazowa1']jejeku,jak to byloby dobrze...po cichutku trzymam kciuk,zeby nie zapeszac.Ale tacie tez sie spodoba,jak ktos lubi teriery,to Chojrak na pewno sie spodoba. rodzice maja wielkie serce dla zwierzat i odkad pamietam w domu bylo zawsze jakies kudlate, albo skrzydlate stworzonko, czasem na tymczasie czasem na zawsze...i jestem pewna, ze Chojraczek sie spodoba problem tkwi w zupelnie czyms innym:roll:i moja w tym glowa, by im( zwlaszcza tacie) uzmyslowic, ze mozna wszystko ze soba pogodzic [quote name='justynavege']dopiero dorwałąm internet..... Chojraj jest spkojnym ułożonym psiakiem , nie rozrabia nie psoci , potrzebuje tylko miłosci , trzymam kciuki Chojraczku o to swietnie:loveu: i az dziw, ze ktos taakiego psa zostawil:mad: najpozniej w srode bede rozmawiac z ojcem trzymam mocno kciuki, wy tez trzymajcie Quote
justynavege Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 fjolka ja nawet noca bede trzymac kciuki , Chojrak to wspaniały pies ale musisz uprzedzic Rdzicom ze ich nawiedze odwiedzajac Chojraczka :))))))))) Quote
fjolka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 justyna jesli sie zgodza, to oczywiscie nie bedzie z tym zadnego problemu, zreszta strasznie daleko nie bedziesz miala, bo to tez dolny slask;) Quote
justynavege Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dzisiaj 19:39fjolka męcz Rodziców :)) to najwspanialszy Psiak na świecie ( moj Fluk zza TM chyba sie nie obrazi ;) Quote
brazowa1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Trzymam kciuki bezustannie,oby! Piekny pies czeka! Quote
fjolka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Radek'] mnie zachwycila i poruszyla ta fota i te bursztynowe i smutne oczy siedze dzisiaj jak na szpilkach,tato wrocil z podrozy i pewnie wieczorem czeka mnie dluuga rozmowa z nim. Quote
majaga Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 trzymammmm mocno kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
justynavege Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 fjolka czekam niecierpliwie na wieści Quote
Beata J. Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No to ja też dorzucę swoje 3 grosze. Chojraka widziałam najpierw na zdjęciach a dopiero potem na żywo. Stwierdzam z całą odpowiedzialnością, że zdjęcia nie oddają pełni jego urody. On jest cudny a na dodatek pies jak się marzy grzeczniutki i fajniutki TAKI SUPER PIES Fjolka, jak macie niedaleko to przyjedźcie, przekonajcie się i na pewno nie wyjedziecie z Uciechowa bez Chojraka. Oj będzie płakać Justynka.......ze szczęścia i z tęsknoty Quote
justynavege Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Beatko racja :) na zdjeciach Chojri wyglada za przeproszeniem dupowato :diabloti: a w realu przepieknośc :))))))))) i szybciutko zdobywa seca :)))) Quote
justynavege Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 pozwole sobie jeszcze wkleic Chojrakową aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=128384682 Quote
pixie Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 nic dodac nic ujac - a wlasciwie to dodac mozna i trzeba POKOCHAC CALYM SERCEM MNIE SIE DA! zapewniam, ze ja pokocham tez HAUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Quote
justynavege Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Czy te oczy mogą klamac....... ;) na pewno nie ludziska bierzcie Chojraczka Quote
Recommended Posts