Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justynavege']majaga dziekuję za szybką wiadomość :)
fjolko to najwspanialszy psiak swiata jednak zastrzegam sobie kontrole poadopcyjne :))

jezeli uda mi sie ich namowic to chojrak znajdzie naprawde swietny dom i duuuzo milosc.
niestety nie moglam sie z nimi w czoraj skontaktowac, wyslalam im juz zdjecia i dluuugasny list i czekam na telefon. dam znac jak tylko cos bede wiedziec. a tymczasem trzymajcie mocno kciuki.

Posted

sluchajcie jest dobrze:p
mialam nic nie pisac,bo to jeszcze nic pewnego, ale nie moge sie powstrzymac:oops:
mame chojrak juz zaczarowal i chwycil mocno za serducho:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
teraz czekamy na ojca i jak tylko wroci z wojazy, bedziemy go przekonywac.

a powiedzcie mi jeszcze,czy chojrak to energiszny psiak? czy raczej spokojny?

Posted

[quote name='brazowa1']jejeku,jak to byloby dobrze...po cichutku trzymam kciuk,zeby nie zapeszac.Ale tacie tez sie spodoba,jak ktos lubi teriery,to Chojrak na pewno sie spodoba.
rodzice maja wielkie serce dla zwierzat i odkad pamietam w domu bylo zawsze jakies kudlate, albo skrzydlate stworzonko, czasem na tymczasie czasem na zawsze...i jestem pewna, ze Chojraczek sie spodoba
problem tkwi w zupelnie czyms innym:roll:i moja w tym glowa, by im( zwlaszcza tacie) uzmyslowic, ze mozna wszystko ze soba pogodzic

[quote name='justynavege']dopiero dorwałąm internet.....
Chojraj jest spkojnym ułożonym psiakiem , nie rozrabia nie psoci , potrzebuje tylko miłosci , trzymam kciuki Chojraczku

o to swietnie:loveu: i az dziw, ze ktos taakiego psa zostawil:mad:

najpozniej w srode bede rozmawiac z ojcem
trzymam mocno kciuki, wy tez trzymajcie

Posted

[quote name='Radek']

mnie zachwycila i poruszyla ta fota i te bursztynowe i smutne oczy

siedze dzisiaj jak na szpilkach,tato wrocil z podrozy i pewnie wieczorem czeka mnie dluuga rozmowa z nim.

Posted

No to ja też dorzucę swoje 3 grosze. Chojraka widziałam najpierw na zdjęciach a dopiero potem na żywo. Stwierdzam z całą odpowiedzialnością, że zdjęcia nie oddają pełni jego urody. On jest cudny a na dodatek pies jak się marzy grzeczniutki i fajniutki TAKI SUPER PIES

Fjolka, jak macie niedaleko to przyjedźcie, przekonajcie się i na pewno nie wyjedziecie z Uciechowa bez Chojraka.

Oj będzie płakać Justynka.......ze szczęścia i z tęsknoty