supergoga Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 No w hotelu taki tłok że sama nie będzie. Dzisiaj byliśmy z Krzysiem w odwiedzinach u Lorda i Kamy. Byłam przyjemni8e zaskoczona. Kama wygląda wspaniale, obwisły brzusio i cycuszki podciągniete, ładna linia, zgrabna, radosna sunia. Pakowała się na ręce - liszała po brodzie. Cudo nie psiak. Jak młoda dziewusia. Ale żeby nie naruszyć zwyczajów, przywieźliśmy...4 m-czna łaciata koteczkę, która błakała się na Rondzie Rataje na dworcu miejskich autobusów. Jeszcze moment i...strach pomyśleć. Panie z dworca zadzwoniły do mnie - okazuje się że jedna z Nich ma od nas psa - i jadąc podskoczyliśmy z transporterem zabrać małą. Milka zamieszkała czasowo w Agi pokoju, ku wielkiemu niezadowoleniu Lagunki, którą szlag znów trafia (z choruje sunieczka, wymiotuje 3 noc), szczurzycy, bo koteczka chciała ja dokładnie obejrzeć i trzeba było klatkę usunąć z zasięgu - bowiem szczurzyca takich nachalności nie lubi i kilka dni temu za takie cos użarła w nos Lagunkę - aż krew sie lała. No i przyjechała dzisiaj moja Mama, ktra nie lubi kotw... Oglnie miaz bz spokojne wita. Ale Milka jest wzraxnie domowa, yna kuwete, lubi ludyi, kocha leenie na kolanach i głośno mruczy. No i podobna do Kamy - łaciata krówka. Zdjęcia z wizyty jutro - dzisiaj nie mam już sił. Quote
Ajula Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 nie mają coś szczęścia te nasze psiaki, nikt nie dzwoni po nie :( Quote
supergoga Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Niestety nikt. Kama kocha ludzi dorosłych, ogromnie kocha dzieci. Biega z Lordem i Tigrą onkowatą suką po podwórku. A nikt nie zadał ani jednego pytania. Quote
supergoga Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Może w nowym roku jej się powiedzie. W środe chyba całym zwierzobusem pojedzie Kama i Lord oraz koteczka Milka nasza i może jeszcze Consuela koteczka z DT - do wetki na szczepienia...Oj będzie się działo. Quote
PaulinaT Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witam w Nowym Roku :) I życzę Kamie (i reszcie animalków) wspaniałych domków! Quote
supergoga Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Prosimy o zacidkanie kciuków. Jest szansa, że jutro Kama opuści hotel. I znajdzie dom u mojej siostry. Szczegóły opiszę, jak potwierdza sie moje marzenia. A to Kamusia na weterynaryjnym szczepieniu Quote
Ajula Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 trzymamy z całych sił, to byłby piękny cud na początek roku :) Quote
Marylin Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 i co? i co? Trzymalam kciuki - bo byłam u Gogi jak trwały rozmowy ws Kamy. Quote
supergoga Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Przecież wiecie że mnie nie ma to jak mam pisać!!!!!!!:cool3::diabloti::mad::mad::mad: Kama u Grażyny - pojechała w czwartek. W piatek miałam wieści, że jest kochana i grzeczna. Boi się spacerków - moim zdaniem ewidentnie boi się że zostanie bez domu. je z apetytem i kocha szymona, młodszego syna Grazyny. Spała w nocy na swoim kocyku, zjadła ryżyk z kurczakiem i marchewka - smakował bardzo. Dalsze wieści mam nadzieję - dzisiajh. Oby było dobrze. Quote
Ajula Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 pięknie :) Gogi ukochana Kama ma dom :multi: Quote
supergoga Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 I to w rodzinie. Niebawem wizyta poadopcyjna i bedą zdjęcia. A na razie z niepokojemy czekam na wieści./ Quote
snuszak Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 oj tam oj tam z niepokojem ;) co w rodzinie to nie zginie :) Quote
Marylin Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!! Jestem pewna, że będzie ok. To się suni trafiło - została w rodzinie u Gogi :-) Quote
supergoga Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 I stała się totalnym kanapowcem. Na kanapie jest jej ulubione miejsce. Grazyna nawet już nie walczy, choc mówiłam, żeby jej na kanapy nie pozwalała włazić. Kama kocha kanapy i tak już chyba będzie. Zdjęcia bedą. Mam już telefonem, wysłałam Krzysiowi, może wstawi. Quote
kmk Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kama - tajemnice alkowy (zdjęcia z nowego domku) Quote
Ajula Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 cudnie - Kama w łóżku :) a jeszcze niedawno włóczyła się brudna po polach Quote
What May NN Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 no :-) i to jest odpowiednie miejsce dla Kamy!! Quote
PaulinaT Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Tak się cieszę... wznoszę toast!!!:drink1: Quote
supergoga Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Kamusia z moim szwagrem Piotrem sobie posypia, a Piotruś ma pretekst do wylegiwania sie w piernatach - przeciez ktos musi miziac Kamusię. Sunia brudna była nieziemsko, pierwszego dnia zaraz została wyprana. Teraz dobre jedzonko dostaje i jest przekochana. Oby tak dalej. Quote
Recommended Posts