Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No w hotelu taki tłok że sama nie będzie. Dzisiaj byliśmy z Krzysiem w odwiedzinach u Lorda i Kamy. Byłam przyjemni8e zaskoczona. Kama wygląda wspaniale, obwisły brzusio i cycuszki podciągniete, ładna linia, zgrabna, radosna sunia. Pakowała się na ręce - liszała po brodzie. Cudo nie psiak. Jak młoda dziewusia.

Ale żeby nie naruszyć zwyczajów, przywieźliśmy...4 m-czna łaciata koteczkę, która błakała się na Rondzie Rataje na dworcu miejskich autobusów. Jeszcze moment i...strach pomyśleć.
Panie z dworca zadzwoniły do mnie - okazuje się że jedna z Nich ma od nas psa - i jadąc podskoczyliśmy z transporterem zabrać małą.
Milka zamieszkała czasowo w Agi pokoju, ku wielkiemu niezadowoleniu Lagunki, którą szlag znów trafia (z choruje sunieczka, wymiotuje 3 noc), szczurzycy, bo koteczka chciała ja dokładnie obejrzeć i trzeba było klatkę usunąć z zasięgu - bowiem szczurzyca takich nachalności nie lubi i kilka dni temu za takie cos użarła w nos Lagunkę - aż krew sie lała.
No i przyjechała dzisiaj moja Mama, ktra nie lubi kotw...

Oglnie miaz bz spokojne wita.
Ale Milka jest wzraxnie domowa, yna kuwete, lubi ludyi, kocha leenie na kolanach i głośno mruczy.
No i podobna do Kamy - łaciata krówka.

Zdjęcia z wizyty jutro - dzisiaj nie mam już sił.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może w nowym roku jej się powiedzie.
W środe chyba całym zwierzobusem pojedzie Kama i Lord oraz koteczka Milka nasza i może jeszcze Consuela koteczka z DT - do wetki na szczepienia...Oj będzie się działo.

• 2 weeks later...
Posted

Prosimy o zacidkanie kciuków. Jest szansa, że jutro Kama opuści hotel. I znajdzie dom u mojej siostry. Szczegóły opiszę, jak potwierdza sie moje marzenia.
A to Kamusia na weterynaryjnym szczepieniu

Posted

Przecież wiecie że mnie nie ma to jak mam pisać!!!!!!!:cool3::diabloti::mad::mad::mad:

Kama u Grażyny - pojechała w czwartek.
W piatek miałam wieści, że jest kochana i grzeczna. Boi się spacerków - moim zdaniem ewidentnie boi się że zostanie bez domu. je z apetytem i kocha szymona, młodszego syna Grazyny.
Spała w nocy na swoim kocyku, zjadła ryżyk z kurczakiem i marchewka - smakował bardzo.
Dalsze wieści mam nadzieję - dzisiajh.
Oby było dobrze.

Posted

I stała się totalnym kanapowcem. Na kanapie jest jej ulubione miejsce. Grazyna nawet już nie walczy, choc mówiłam, żeby jej na kanapy nie pozwalała włazić. Kama kocha kanapy i tak już chyba będzie. Zdjęcia bedą. Mam już telefonem, wysłałam Krzysiowi, może wstawi.

Posted

Kamusia z moim szwagrem Piotrem sobie posypia, a Piotruś ma pretekst do wylegiwania sie w piernatach - przeciez ktos musi miziac Kamusię.
Sunia brudna była nieziemsko, pierwszego dnia zaraz została wyprana. Teraz dobre jedzonko dostaje i jest przekochana. Oby tak dalej.