snuszak Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 oby tak dalej dokładnie, Kama w łóżku :) Quote
Aldrumka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 och to moja łaciata sympatia w domku, super !! Quote
supergoga Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 O Kamiszonku mam wieści na bieżąco, ma się świetnie, moją biedną siostre o świcie zwala z łóżka, aby u boku Pana zająć miejsce na podusi, ot czort mały. Ma naprawdę kochający dom. Mam nadzieję, że dom sam się wreszcie zaloguje i napisze o suni - wysłałam link. Quote
supergoga Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Kama odeszła za TM - w lipcu 2012r. Przegrala walke ze śmiertelną chorobą, która zaatakowała ją nagle i nie dala szansy. Odchodziła w ramionach swego ukochanego Pana - ale nie tak miało być. Miala żyć, wreszcie po latach tulaczki szczęśliwie. Zostawila pustkę i ogromny ból. Nie zapomnę tego laciatego psiaka, który wylądowal w moich ramionach na poboczu drogi. Kamisiu - tęsknimy - nie tylko ja, ale także twoja Pańcia a moja siostra i twój Pan najdroższy... NIE TAK MIAŁO BYĆ! Quote
margo54 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Współczuję z całego serca :-( Maleńka Kamo bądź szczęśliwa za TM . Quote
Aldrumka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) o matko :( spij [*] maleńka, trzymajcie się jej Przyjaciele Edited July 11, 2012 by Aldrumka Quote
Recommended Posts