Aleksa. Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Kaja10014']No to super, mama nadzieję, ze tego dopilnujesz :) Czekam na zdjęcia szczęśliwego malucha :)[/QUOTE] Mam wczorajsze za nim jeszcze pojechał,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj wstawić..:( Quote
Daga&Maks Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 super że maluch już w nowym domu :) to czekamy na fotki :) Quote
Aleksa. Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 dagaa111 napisał(a):super że maluch już w nowym domu :) to czekamy na fotki :) też się cieszę szczególnie,ze taki super domek !!! :D Pani Kasia prawdopodobnie odwiedzi nas tutaj dzisiaj.:) Quote
Awit Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 I opisze jak mały dostał na imię i jak się czuje:-) Quote
Aleksa. Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Pani napisała do mnie na PW ponieważ miała problemy z forum. :D Quote
Equus Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A szczylki z mojego podpisu rosną i nikt ich nie chce :( Zajrzyjcie tam chociaż - tak dobrze Wam poszło wyadoptowanie tego malucha... Quote
Milimoi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Meldujemy się na forum :cool1: Bardzo dziękuję Awit i Alexandra95 za tak błyskawiczną akcję adopcyjną. Dzięki Wam dziewczyny, od soboty, nowym członkiem naszej rodziny jest przewspaniały IVAN :loveu: Maluszek jest uroczy. Apetyt ma za dwóch, albo i trzech :lol: Uwielbia się bawić w przeciąganie sznura i "mordowanie" wszelakich pluszaków :diabloti: Na powitanie dostał pluszową krówkę (już nie ma ogona), która okazała się prawie tak duża jak on. Byłam z cukieraskiem w poniedziałek u weta. Ivanek został odrobaczony, a w czwartek prawdopodobnie będzie miał pierwsze szczepienie. Na razie siedzimy w domu i głupiejemy. Zmęczony po podróży : Ola podziwiam Cię za te piękne zdjęcia malucha. Mnie wychodzą cudowne zdjęcia podłogi, mebli i drzwi :roll: Quote
Aleksa. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Witamy,witamy.:D śliczny mały.. Jak bym chciała go teraz przytulić..:( zdjęcia nie ukrywam mi też było ciężko zrobić.;-) Quote
Awit Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No to witamy:-) Ivan, rosyjskie imię męskie:-) Bardzo się cieszę, że maleństwo znalazło swojego własnego człowieka, właśnie w Was:-) A czy został już sam w domku na jakiś czas, czy ma to szczęście, że Pańcia jest z nim bez przerwy? Quote
Aleksa. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Awit napisał(a):No to witamy:-) Ivan, rosyjskie imię męskie:-) Bardzo się cieszę, że maleństwo znalazło swojego własnego człowieka, właśnie w Was:-) A czy został już sam w domku na jakiś czas, czy ma to szczęście, że Pańcia jest z nim bez przerwy? Nawet jak zostaje sam to przyzwyczajony bo ja też do szkoły musiałam chodzić..;-) Quote
kajkoowa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Witam serdecznie :) Dobrze, że jesteś na dogo, będą informacje i zdjęcia z pierwszej ręki :) Quote
Milimoi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Awit napisał(a): A czy został już sam w domku na jakiś czas, czy ma to szczęście, że Pańcia jest z nim bez przerwy? Zostaje sam tylko na 2 h ;) A resztę dnia mamy dla siebie :) Dzisiaj byłam z nim na drugiej wizycie u weta. Znów bardzo płakał, ale pani doktor przekupiła go smakołykiem i wizyta już była znośna. Ivanek dostał pierwszą szczepionkę. Niestety na pierwsze wyjście chyba będziemy musieli poczekać aż do stycznia:( Quote
Awit Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 I czas zleci Wam miło, nie ma czego żałować, straszny mróz jest, za chwilę petardy. A Ty w ciepłym mieszkanku, ze ściereczką i papierkiem, sprzątająca po cudnym chłopczyku:lol: Jakby mi kto zaproponował siedzenie z psami teraz, tak do stycznia, zamiast łażenia do pracy.... Czułabym się spełniona:-) Quote
Aleksa. Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Pokaże Wam zdjęcia z soboty,czyli ostatni dzień u mnie..:( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us KONIEC !!!! :D Quote
Aleksa. Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 A i zapomniałam..doszło dzisiaj 220 złotych z bazarku.. co teraz z tą kaską? na co przeznaczymy ?? Quote
Kamila Proc Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 fajne zdjecia, fajny chlopak. powodzenia Quote
Milimoi Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ivan "Kasownik" Gryzoń z nową zabaweczką :lol: Cukierasek ma wreszcie dobrą obróżkę. Rozmiar XS :lol: W tym rozmiarze przeważnie są dla yorasków różowe we wstążeczki, z brynalcikami. Za taką pewnie Ivanek by się obraził ;) Quote
Equus Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Cudny jest! A może znasz kogoś kto by chciał pięknego szczeniaczka? Quote
Aleksa. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Dziewczyny to co z kaską ??? Co robimy??? ;-) Quote
Recommended Posts