Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja10014']No to super, mama nadzieję, ze tego dopilnujesz :)

Czekam na zdjęcia szczęśliwego malucha :)[/QUOTE]

Mam wczorajsze za nim jeszcze pojechał,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj wstawić..:(

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagaa111 napisał(a):
super że maluch już w nowym domu :) to czekamy na fotki :)

też się cieszę szczególnie,ze taki super domek !!! :D

Pani Kasia prawdopodobnie odwiedzi nas tutaj dzisiaj.:)

Posted

Meldujemy się na forum :cool1:

Bardzo dziękuję Awit i Alexandra95 za tak błyskawiczną akcję adopcyjną. Dzięki Wam dziewczyny, od soboty, nowym członkiem naszej rodziny jest przewspaniały IVAN :loveu:

Maluszek jest uroczy. Apetyt ma za dwóch, albo i trzech :lol: Uwielbia się bawić w przeciąganie sznura i "mordowanie" wszelakich pluszaków :diabloti: Na powitanie dostał pluszową krówkę (już nie ma ogona), która okazała się prawie tak duża jak on.

Byłam z cukieraskiem w poniedziałek u weta. Ivanek został odrobaczony, a w czwartek prawdopodobnie będzie miał pierwsze szczepienie. Na razie siedzimy w domu i głupiejemy.

Zmęczony po podróży :

Ola podziwiam Cię za te piękne zdjęcia malucha. Mnie wychodzą cudowne zdjęcia podłogi, mebli i drzwi :roll:

Posted

No to witamy:-)
Ivan, rosyjskie imię męskie:-)
Bardzo się cieszę, że maleństwo znalazło swojego własnego człowieka, właśnie w Was:-)
A czy został już sam w domku na jakiś czas, czy ma to szczęście, że Pańcia jest z nim bez przerwy?

Posted

Awit napisał(a):
No to witamy:-)
Ivan, rosyjskie imię męskie:-)
Bardzo się cieszę, że maleństwo znalazło swojego własnego człowieka, właśnie w Was:-)
A czy został już sam w domku na jakiś czas, czy ma to szczęście, że Pańcia jest z nim bez przerwy?

Nawet jak zostaje sam to przyzwyczajony bo ja też do szkoły musiałam chodzić..;-)

Posted

Awit napisał(a):

Zostaje sam tylko na 2 h ;) A resztę dnia mamy dla siebie :)
Dzisiaj byłam z nim na drugiej wizycie u weta. Znów bardzo płakał, ale pani doktor przekupiła go smakołykiem i wizyta już była znośna. Ivanek dostał pierwszą szczepionkę. Niestety na pierwsze wyjście chyba będziemy musieli poczekać aż do stycznia:(

Posted

I czas zleci Wam miło, nie ma czego żałować, straszny mróz jest, za chwilę petardy.
A Ty w ciepłym mieszkanku, ze ściereczką i papierkiem, sprzątająca po cudnym chłopczyku:lol:
Jakby mi kto zaproponował siedzenie z psami teraz, tak do stycznia, zamiast łażenia do pracy....
Czułabym się spełniona:-)

Posted

Ivan "Kasownik" Gryzoń z nową zabaweczką :lol:

Cukierasek ma wreszcie dobrą obróżkę. Rozmiar XS :lol: W tym rozmiarze przeważnie są dla yorasków różowe we wstążeczki, z brynalcikami. Za taką pewnie Ivanek by się obraził ;)