Kamila Proc Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 dzien dobry, podniose watek od rana Quote
Aleksa. Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Mały nie będzie jednak mieszkał w budzie.:D Zrobiłam mu tak jakby pokoik w hydroforni. ;-) Quote
mestudio Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Mały nie będzie jednak mieszkał w budzie.:D Zrobiłam mu tak jakby pokoik w hydroforni. ;-) Olu, przynajmniej podniosę Twój wątek:-). Quote
Aleksa. Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='Paula03'] To ten zamówiony banerek u LadyK ;) Jak CUDOWNY !!!! PAULA dziękuję Ci bardzo bardzoo.. :loveu::loveu::loveu: on tu jest mokry na tym zdjeciu bo po kąpieli. :D Quote
Paula03 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ee mi nie dziękuj :p Ja tylko zamówiłam ;) :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Maluszek cały czas płacze.:( tęsknie za mamą.. nie daje mi się uczyć,a mam 7 sprawdzianów w tym tygodniu..:/ Quote
agnieszka24 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 cudny maluszek :) Jak będzie bardzo płakał, to musisz go dużo tulić, żeby poczuł się bezpiecznie. Quote
li1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Tam skad zabrany maly jest jeszcze suczka w ciazy ? Quote
Equus Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 li1 - z tego co napisała Aleksandra to wnioskuje, że stamtąd będzie ciągły napływ nibyON-ków :( Quote
Aleksa. Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 li1 napisał(a):Tam skad zabrany maly jest jeszcze suczka w ciazy ? Tak z tyłu posesji jest sunia długowłosa szczenna oddali mi mówiąc,że już go nie chcą bo sunia długowłosa jest szczenna. :( Quote
Atomowka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ola mały był już u weta? Ile on może mniej więcej mieć? Kurde z tymi ludźmi coś by się przydało zrobić. Ola a może najprościej w świecie tylko zapytaj po co im te szczeniaki tak co chwilę?? Zobaczymy co powiedzą, może po prostu szkoda im kasy na sterylkę Quote
Aleksa. Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 li1 napisał(a):A zgodza sie na aborcje/kastracje ? nie wiem nie mam pojęcia..:( Atomowka napisał(a):Ola mały był już u weta? Ile on może mniej więcej mieć? Kurde z tymi ludźmi coś by się przydało zrobić. Ola a może najprościej w świecie tylko zapytaj po co im te szczeniaki tak co chwilę?? Zobaczymy co powiedzą, może po prostu szkoda im kasy na sterylkę jutro jedzie do weta bo od poniedziałku straszne zamieszanie było może z 1,5 kg ? :roll: ewunian napisał(a):zapisuję bide dzięki mógłby ktoś mi pomóc rozsyłać wątek i bazarek ja niestety mam internet jak mama wraca z pracy:( Quote
Wala2006 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ale śliczne maleństwo...:) nie rozumiem ludzi którzy tak rozmnażają zwierzęta!! :( Quote
przeszlus Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Boże jakie cudo :loveu: To parapety nie ludzie więc piszcie normalnie żę nie lubicie takich parapetów,gorzej takich klamek. Mam nadzieje że młody nabierze wagi wyzdrowieje i znajdzie domek. Quote
Atomowka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ola ale im może miec, chodziło mi o wiek. Ola proszę pogadaj z nimi tzn zapytaj tylko czemu tak postępują, zobaczymy co powiedzą i wtedy będziemy myśleć jak pomóc i rozwiązać ten problem Quote
Aleksa. Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Atomowka napisał(a):Ola ale im może miec, chodziło mi o wiek. Ola proszę pogadaj z nimi tzn zapytaj tylko czemu tak postępują, zobaczymy co powiedzą i wtedy będziemy myśleć jak pomóc i rozwiązać ten problem Pytałam.. powiedzieli,że same się rozmnażają.. Mały nie wiem ma około 7 tyg.:) a waży jednak 2,5 przytyl i ma już siłę uszka stawiać powoli :lol: Quote
Aleksa. Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 zaraz Wam dam zdjęcia z niedzieli jak jeszcze uszka klapnięte.:) Quote
Equus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Aleksandra95 napisał(a):powiedzieli,że same się rozmnażają. Moje się jakoś "same" nie rozmnażają. Może im powiedz, żeby coś z tym zrobili, żeby "się same" nie rozmnażały, że można suczkę wysterylizować i problem z głowy. Quote
Aleksa. Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 masakra z nimi.. zdjęć załadować nie mogę.:( Quote
Aleksa. Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 z niedzieli.. drugi dzień u mnie.:) Quote
Recommended Posts