Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Pewnego dnia u drzwi pewnych ludzi stanął mały piesek. Szczeniak trzy miesiące.
Mimo, że powinien być dość duży ze względu na domieszkę owczarka niemieckiego ważył tylko trzy kilo.
Otworzyli drzwi a tam ot mały worek pełny gruchoczących kości. Ale jednak to piesek. Bardzo kocha ludzi, mimo, że
przez nich mógł zginąć, z głodu albo z zimna.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Mały nie umie jeszcze zachować czystości ale z odrobiną pracy i cierpliwości
w mig pojmie o co chodzi.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Chłopczyk jest bardzo energiczny jak każdy szczeniaczek,lubi bawić się z innymi pieskami,po śniegu też poskacze,ale szybko marznie.

tekst napisany przez MARTA67 :loveu::loveu: dziękuję mógłby ktoś pomóc mi zrobić ogłoszenia ..
internet mi działa jak chce..:/ zrobiłam gumtree,ale bez zdjęć bo się nie załadowały.:(

jak coś to mój numer tel. 510-516-082 z dopiskiem,że dzwonić po godz. 15 i email [email protected] trzeba jeszcze dopisać,że warunkiem adopcji jest kastracja i oczywiście podpisanie tej umowy.:D
[/FONT]

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

same sie rozmnazaja? to mile, ze im jeszcze w tym nie pomagaja chociaz :angryy:
a gdyby uzbierac troche pieniedzy i zaplacic za ten zabieg?
zaraz swieta, od cholery niepotrzebnych dupereli sie znajdzie pod choinka, moze innym sie przydadza - mozna wystawic na bazarku;
czy oni sa chetni do wspolpracy w ogole? bo, ze im szkoda pieniedzy na sterylizacje to rozumiem (choc potepiam), ale moze samemu zabiegowi nie beda przeciwni;
szukanie domu dla tego pieska jest konieczne, ale na tym jednym sie nie skonczy przeciez jak widac...

Posted

hej jesli nadal potrzeba ogłoszeń to chętnie pomogę

potrzebuje tylko gotowego tekstu, danych kontaktowych oraz miejscowości (moze być najbliższe duże miasto) gdzie psiak przebywa

Posted

Sylwia K napisał(a):
hej jesli nadal potrzeba ogłoszeń to chętnie pomogę

potrzebuje tylko gotowego tekstu, danych kontaktowych oraz miejscowości (moze być najbliższe duże miasto) gdzie psiak przebywa

Dziękuję.. w poście 2 jest tekst,kontakt,miejscowość to można wpisać Warszawa. Zdjęcia też tutaj były nowe. :)

Posted

Słuchajcie dzwoniła do mnie Pani zainteresowana maluchem. Mieszkał by w mieszkaniu w Warszawie. Pani zgadza się na wizyty,podpisanie umowy adopcyjnej,kastracje itd.

POTRZEBUJĘ KOGOŚ KTO MÓGŁ BY TAKĄ WIZYTĘ PRZEPROWADZIĆ. jak by ktoś mógł mam pozwolenie o przekazanie Pani numeru dalej w sprawie tej wizyty. :)

Sylwia K może wstrzymaj się na razie z tymi ogłoszeniami. ;-)

Posted

Atomowka napisał(a):
Ola napisz mi na PW adres tej babeczki a przynajmniej dzielnicę

wysłałam. :)

Kamila Proc napisał(a):
trzymam kciuki...

dzięki. :)

Z małego wychodzą straszne robale..:shake: dzisiaj pierwszy raz szczekał :lol: najlepsze jest to,że sam na siebie :diabloti: podszedł do lusterka i zaszczekał :evil_lol: dzisiaj zrobię Wam jego fotki nowe,ale na razie idę posprzątać w swoim pokoju bo się przejść nie da przez niego rozrabiaka mały :diabloti: bo ogólnie mieszka jednak ze mną w pokoju podzieliłam się z nim :evil_lol:

Posted

Kamila Proc napisał(a):
no to czekamy na fotki

już zgrywam. :D ale mam domowe fotki. :)

taa..? czego chcesz ?

dalej..

uszka mam pobrudzone.. dopiero z dworku wróciłem. :)