Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek psiaka,którego mam od dzisiaj dokładnie od 9:00 :)

Ale może opowiem jego historię..

Mam sąsiadów,którzy z przodu posesji mają dwa owczarki sunie i pieska..No i jak wiadomo co cieczka są szczeniaki. :-( Mamusia pieska to chodzący szkielet tak samo jak niuniuś teraz za to tatuś jego ma się w miarę dobrze :-(

Do niedawna te psy nie miały nawet budy,ale dzięki Pani z przytuliska,którą poprosiłam o pojechanie do nich chociaż żeby im budę zrobili..(no i coś tam zrobili..
Szczeniaki zawsze oddają za darmo..chociaż to dobre.

Jakiegoś dnia wracając ze szkoły patrze,że został już tylko jeden piesek..chudy i to strasznie :shake: namawiałam rodziców,czy może my nie możemy wziąć owczarka,ale się nie zgodzili.. po jakimś czasie namówiłam rodziców na DT dla niego i się zgodzili chociaż to dobre.. no i właśnie równy tydzień temu poszłam po niego,a oni mi mówią,że z tego miotu sobie go zostawiają..(dzieci tego sobie wybrały)wróciłam do domu strasznie zła bo przechodząc koło nich już nie mogłam wytrzymać patrząc na to maleństwo. :shake: Zapomniałam dodać,że odpowiedzieli mi,że sunia długowłosa jest szczenna więc będę mogła wziąć sobie :crazyeye: nie wiem ile z tyłu posesji jest jeszcze psów..

No i tu cud !!!:D O 9 rano dzwoni mi dzwonek szczerze nie chciało mi się wstawać..ale jak już słyszę,że po raz trzeci dzwonią to trzeba wstać :diabloti:
Dziecko ma na rękach szczeniaczka i mówi,że jednak go nie chcą to ja w piżamie na ten mróz idę po niego. :evil_lol: nie ukrywałam,że jestem bardzo szczęśliwa,że się zdecydowali :eviltong:

Małego wzięłam na ręce to same kości. Nakarmiłam i wykąpałam szamponem przeciw pchłom. Mały jeszcze się nie nadaje do adopcji,ponieważ jest za chudy. Trzeba go odrobaczyć i zaszczepić tak mi powiedzieli mówili,że nie miał nic :roll:

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uploaded with ImageShack.us

[FONT=MS Shell Dlg 2]Pewnego dnia u drzwi pewnych ludzi stanął mały piesek. Szczeniak trzy miesiące.
Mimo, że powinien być dość duży ze względu na domieszkę owczarka niemieckiego ważył tylko trzy kilo.
Otworzyli drzwi a tam ot mały worek pełny gruchoczących kości. Ale jednak to piesek. Bardzo kocha ludzi, mimo, że
przez nich mógł zginąć, z głodu albo z zimna.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Mały nie umie jeszcze zachować czystości ale z odrobiną pracy i cierpliwości
w mig pojmie o co chodzi.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Chłopczyk jest bardzo energiczny jak każdy szczeniaczek,lubi bawić się z innymi pieskami,po śniegu też poskacze,ale szybko marznie.

tekst napisany przez MARTA67 :loveu::loveu: dziękuję mógłby ktoś pomóc mi zrobić ogłoszenia ..
internet mi działa jak chce..:/ zrobiłam gumtree,ale bez zdjęć bo się nie załadowały.:-(

jak coś to mój numer tel. 510-516-082 begin_of_the_skype_highlighting 510-516-082 end_of_the_skype_highlighting z dopiskiem,że dzwonić po godz. 15 i email [email protected] trzeba jeszcze dopisać,że warunkiem adopcji jest kastracja i oczywiście podpisanie tej umowy.:-D

tekst do ogłoszeń.
[/FONT]

Posted

blueberrykiss napisał(a):
zaraz pomogę ci porozsyłać wątek będzie wiecej osob i więcej głów z pomysłami ;)

dzięki wielkie.:) ja robię bazarek na imię dla niego to troszkę kaski będzie i będę wiedziała jak go wołać.:D

Posted

Czy tych durnych ludzi nie da się namówić na sterylizację suki? Po co im młode psiaki jeśli nie sprzedają ich tylko męczą i wydają? Są aż tak ograniczeni umysłowo?
Trzeba napisać w tytule, że potrzebna pomoc finansowa dla malucha na weta i coś się uzbiera.

Posted

[quote name='mestudio']Czy tych durnych ludzi nie da się namówić na sterylizację suki? Po co im młode psiaki jeśli nie sprzedają ich tylko męczą i wydają? Są aż tak ograniczeni umysłowo?
Trzeba napisać w tytule, że potrzebna pomoc finansowa dla malucha na weta i coś się uzbiera.

Raczej wątpię. :(

http://www.dogomania.pl/threads/197130-Nadaj-imi%C4%99-male%C5%84stwu.-Bazrek-trwa-4.12-do-godziny-12?p=15814517#post15814517 bazarek na imię

Posted

Awit napisał(a):
Aleksandra95 koniecznie trzeba z tą suką coś zrobić, żeby już więcej nie rodziła.
Oni się zgodzą na sterylkę?

Nie wiem,czy się zgodzą to są dziwni ludzie.. a ja się ich trochę boję znaczy tego pana on taki duży i wygląda na nie miłego. Ogólnie to są arabowie :roll:

beka napisał(a):
odrobaczyć koniecznie tylko delikatnie

tak w poniedziałek pojadę z mamą i z nim do weta albo wrócę ze szkoły i pojadę autobusem sama z nim.

Posted

Paula03 napisał(a):
Jestem u maluszka!
Ola jak będę mogła jakoś pomóc to pisz(tylko nie finansowo)

Jasne. Wiesz w sumie potrzebny by był banerek, a ja nie potrafię umiesz zrobić? :)