Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda że nikt nie dzwoni , szkoda bo Zamir to psiak z dużym potencjałem , robi duże postępy , szybko zrozumiał jak należy zachowywac się w stadzie , nie reaguje na zaczepki , przestał dominować , jest bardzo usłuchany , przywołany natychmiast przybiega , chętnie wchodzi do kojca , nie broni juz jedzenia . Potrzeba napewno jeszcze trochę czasu i pracy , a Zamir odzyska spokój i równowagę , ogromnie kocha człowieka pomimo tego jak go traktowano , wpycha swoją mordke w ręce i prosi o zainteresowanie - kochane psisko .

Posted

gorki330 napisał(a):
Szkoda że nikt nie dzwoni , szkoda bo Zamir to psiak z dużym potencjałem , robi duże postępy , szybko zrozumiał jak należy zachowywac się w stadzie , nie reaguje na zaczepki , przestał dominować , jest bardzo usłuchany , przywołany natychmiast przybiega , chętnie wchodzi do kojca , nie broni juz jedzenia . Potrzeba napewno jeszcze trochę czasu i pracy , a Zamir odzyska spokój i równowagę , ogromnie kocha człowieka pomimo tego jak go traktowano , wpycha swoją mordke w ręce i prosi o zainteresowanie - kochane psisko .

Eeee, cos znajdziemy spokojnie. Czasami lepiej poczekać na cos dobrego....

Posted

[quote name='Anashar']Wrzućcie go na [URL="http://www.owczarki.eu"]www.owczarki.eu[/URL] - chłopak jest piękny, na pewno szybko znajdzie dom :)[/QUOTE]

próbowałam ale stona szwankuje nie można założyć konta :(

Posted

[quote name='gorki330']próbowałam ale stona szwankuje nie można założyć konta :([/QUOTE]

Może w którymś miejscu był podany stary link - bezpośredni działający: [URL]http://owczarki.eu/nowy_user[/URL]

Posted

Dostałam zapytanie o mojego Szamana, pięknego,3-letniego DON-ka z łódzkiego schronu.
Państwo gotowi byli przyjechać po niego do nas z Rudy Śl. w nast. niedziele, Szaman został wykastrowany, ale w miedzy czasie znalazł sie właściciel.

"Nasze psy nie są dominujące,a wybieg mamy podzielony na dwie części,oddzielone od siebie.Owczarka chcemy mieć przed domem i w domu,na wybiegu byłby sporadycznie.Mieszkamy blisko lasu i często chodzimy z psami na spacery.Przed domem będzie zostawiany z 12-letnią suka husky,gdy będziemy w pracy.Pracujemy na zmiany,także przeważnie ktoś jest w domu.(...)Mamy doświadczenie z psami,jak żył nasz owczarek niemiecki,a przyjeliśmy do siebie samca husky,który miał już 10 miesięcy,zdarzały sie miedzy nimi starcia aż do momentu ustalenia hierarchi w stadzie a my mieliśmy to pod kontrolą.Nigdy nie oddalibyśmy psa z powodu jakiś trudności,kochamy psy i umiemy się z nimi obchodzić.
Nasza decyzja jest przemyślana,mamy doświadczenie z dominującymi psami.To będzie nasz trzeci owczarek niemiecki,ten ,który nam padł w czerwcu był psem bardzo dominującym i nieufnym,nikt oprócz rodziny nie mógł go nawet pogłaskać.
Pozdrawiamy"

Jeśli jesteście ciotki zainteresowane, mogę przesłać na pw kontakt do Państwa.