bela51 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Wpadlam odwiedzic Lucy, sliczną, domową ONeczke. Quote
toyota Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dzisiaj znowu wiozłam sunię. Tym razem podhalankę ze schroniska. Zachowywała się przyzwoicie, ale do Lucy jej daleko. Lucy w aucie to prawdziwa dama i siła spokoju - przez 4 godziny grzecznie leżała na tylnym siedzeniu ! Poza nią jeszcze tylko jamniczka Lilka z łańcucha oraz szczeniak Tesco z Szydłowca zachowywali się tak jakby ich w ogóle nie było. No, ale to małe psiaki, więc chyba im łatwiej znaleźć się w aucie. Chodzi mi oczywiście o psiaki, które nie są przyzwyczajone do jazdy samochodem. Naprawdę nikt nie chce takiej cudownej oneczki ? Quote
dominikabankert Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 tez sie dziwie ze Lucy nikt nie chce:( najgorsze ze nie mamy kasy teraz mamy 200zł i 200zł bedzie z mojego bazarku ale w czerwcu nie wiem jak sobie poradzimy bo ja juz nie mam codawac na bazarki:( Quote
milka74 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Ja mam co dać na bazarek ale za cholerę nie mam czasu by go wystawić :cry::cry::cry:(jeszcze poprzedniego nie zamknęłam do końca :oops:) Quote
milka74 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 bela51 napisał(a):Jesli przyslesz mi zdjecia, to ja wystawie. Dzięki Kochana, na Ciebie zawsze można liczyć :loveu: jak ogarnę parę chwil na sesję foto to dam znać. Quote
anett Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 toyota napisał(a):... Oby jeszcze miała szczęście trafić do dobrego DS. Toyota nie ma w ogóle innej opcji:lol: Kilka telefonów było ale na dwór i do kojca więc odpada w przedbiegach ale..........dzisiaj Aśka dzwoniła że właśnie rozmawiała z godzinę z zainteresowaną Panią - dom z ogrodem, Lucy ma mieszkać oczywiście w domu, Pan pracuje większość czasu w domu przy komputerze, zakochani w ONkach, chcą dać dom jakiejś biedzie, yuma szczegółowo opowiedziała i historię Lucy i wszelkie obawy dot. zachowania - wszystko rozumieją, są gotowi na pracę z psem, akceptują oczywiście całą procedurę adopcyjną ......i coooooooooo Wy na to??????;) chyba będziemy się umawiać na wizytę p/adopcyjną???:lol: Quote
Cantadorra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Anett, chyba toyota nie będzie długo myśleć, czy się umawiać :) Quote
toyota Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 No nareszcie ktoś docenił naszą Lucy :multi:. Ciekawe gdzie trzeba zrobić wizytę ? Quote
anett Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Czechowice - Dziedzice, ok. 60km ode mnie więc chyba sama podskoczę;) Quote
toyota Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Super ! Bardzo się cieszę, że tak fachowy inspektor prześwietli domek. Quote
dominikabankert Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ło matko ale super wiesci trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bela51 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ale wiesci !!! Niedawno udalo sie wspaniale wyadoptowac Sabunie ze Szczytna, wlasnie do Czechowic. Oby to był równie dobry dom.:lol: Quote
anett Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Belu dokładnie zainteresowany dom jest ok. 10km od Czechowic; rozmawiałam dzisiaj z P. Justyną i umówiłam się wstępnie na początek przyszłego tygodnia na wizytę:lol::lol: Quote
toyota Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 To jest moje nowe zmartwienie. Nic tylko palnąć sobie w łeb: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY-!?p=16717599#post16717599 Quote
toyota Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Yumanji , jeśli będą jeszcze jakieś sensowne domy się zgłaszać to bierz namiary, może się uda jeszcze jakąś inną ON- kę wyadoptować. Myślę o Tajdze : Quote
yumanji Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Mam Pana w Wwie,ratownik WOPR-u,mial owczarki,zakochany w rasie,3 m-e w roku na Mazurachmduze mieszkanie,szuka towarzysza,doroslej suki.Mm dzwonic dzisiaj,bo czeka na decyzje w spr Lucy.Napisz cos o Tajdze. Quote
anett Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Łapa i buziaki dla wszystkich!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
anett Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wizyta jutro [quote name='toyota']Yumanji , jeśli będą jeszcze jakieś sensowne domy się zgłaszać to bierz namiary, może się uda jeszcze jakąś inną ON- kę wyadoptować. ..... ONków do wyboru do koloru...:shake: Toyota Tajga ma wątek? Asia napisałam się wczoraj na PM o szczeniakach ale skrzynkę masz zapchaną. Do adopcji też mi leży na sercu Szila... Quote
toyota Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wątek Tajgi: http://www.dogomania.pl/threads/198896-Tajga-suczka-kt%C3%B3ra-straci%C5%82a-dom-z-powodu-choroby-swojego-opiekuna Tylko ją proponujcie jako 6 -letnią, bo na wątku dziewczyny przesadziły z wiekiem. Lucy wygląda na taką zadomowioną i szczęśliwą :loveu:. Quote
anett Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 anett napisał(a):.... dom z ogrodem, Lucy ma mieszkać oczywiście w domu, Pan pracuje większość czasu w domu przy komputerze, zakochani w ONkach, chcą dać dom jakiejś biedzie, yuma szczegółowo opowiedziała i historię Lucy i wszelkie obawy dot. zachowania - wszystko rozumieją, są gotowi na pracę z psem, akceptują oczywiście całą procedurę adopcyjną ......i coooooooooo Wy na to??????;) chyba będziemy się umawiać na wizytę p/adopcyjną???:lol: Wizyta się odbyła i możemy się umawiać na transport Lucy do DOMKU!!!!!:multi::multi: Świetne warunki i wspaniali Ludzie!!:loveu: Quote
toyota Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Już wiem, bo rozmawiałam z Yumanji, że Państwo zrobili bardzo dobre wrażenie ! Quote
Cantadorra Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Tak się cieszę, Lucynko, kiedy zamierzasz się pakować? :) Quote
Recommended Posts