Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj znowu wiozłam sunię. Tym razem podhalankę ze schroniska. Zachowywała się przyzwoicie, ale do Lucy jej daleko. Lucy w aucie to prawdziwa dama i siła spokoju - przez 4 godziny grzecznie leżała na tylnym siedzeniu !

Poza nią jeszcze tylko jamniczka Lilka z łańcucha oraz szczeniak Tesco z Szydłowca zachowywali się tak jakby ich w ogóle nie było. No, ale to małe psiaki, więc chyba im łatwiej znaleźć się w aucie.
Chodzi mi oczywiście o psiaki, które nie są przyzwyczajone do jazdy samochodem.

Naprawdę nikt nie chce takiej cudownej oneczki ?

Posted

bela51 napisał(a):
Jesli przyslesz mi zdjecia, to ja wystawie.

Dzięki Kochana, na Ciebie zawsze można liczyć :loveu: jak ogarnę parę chwil na sesję foto to dam znać.

Posted

toyota napisał(a):
...
Oby jeszcze miała szczęście trafić do dobrego DS.

Toyota nie ma w ogóle innej opcji:lol:

Kilka telefonów było ale na dwór i do kojca więc odpada w przedbiegach ale..........dzisiaj Aśka dzwoniła że właśnie rozmawiała z godzinę z zainteresowaną Panią - dom z ogrodem, Lucy ma mieszkać oczywiście w domu, Pan pracuje większość czasu w domu przy komputerze, zakochani w ONkach, chcą dać dom jakiejś biedzie, yuma szczegółowo opowiedziała i historię Lucy i wszelkie obawy dot. zachowania - wszystko rozumieją, są gotowi na pracę z psem, akceptują oczywiście całą procedurę adopcyjną ......i coooooooooo Wy na to??????;) chyba będziemy się umawiać na wizytę p/adopcyjną???:lol:

Posted

Belu dokładnie zainteresowany dom jest ok. 10km od Czechowic; rozmawiałam dzisiaj z P. Justyną i umówiłam się wstępnie na początek przyszłego tygodnia na wizytę:lol::lol:

Posted

Yumanji , jeśli będą jeszcze jakieś sensowne domy się zgłaszać to bierz namiary, może się uda jeszcze jakąś inną ON- kę wyadoptować.

Myślę o Tajdze :

Posted

Mam Pana w Wwie,ratownik WOPR-u,mial owczarki,zakochany w rasie,3 m-e w roku na Mazurachmduze mieszkanie,szuka towarzysza,doroslej suki.Mm dzwonic dzisiaj,bo czeka na decyzje w spr Lucy.Napisz cos o Tajdze.

Posted

Wizyta jutro

[quote name='toyota']Yumanji , jeśli będą jeszcze jakieś sensowne domy się zgłaszać to bierz namiary, może się uda jeszcze jakąś inną ON- kę wyadoptować.
.....

ONków do wyboru do koloru...:shake:
Toyota Tajga ma wątek? Asia napisałam się wczoraj na PM o szczeniakach ale skrzynkę masz zapchaną.

Do adopcji też mi leży na sercu Szila...

Posted

anett napisał(a):
....
dom z ogrodem, Lucy ma mieszkać oczywiście w domu, Pan pracuje większość czasu w domu przy komputerze, zakochani w ONkach, chcą dać dom jakiejś biedzie, yuma szczegółowo opowiedziała i historię Lucy i wszelkie obawy dot. zachowania - wszystko rozumieją, są gotowi na pracę z psem, akceptują oczywiście całą procedurę adopcyjną ......i coooooooooo Wy na to??????;) chyba będziemy się umawiać na wizytę p/adopcyjną???:lol:

Wizyta się odbyła i możemy się umawiać na transport Lucy do DOMKU!!!!!:multi::multi:
Świetne warunki i wspaniali Ludzie!!:loveu: