Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat napisał(a):
Dostałam zaproszenie, ale na tą chwilę mogę przelać tylko jednorazowe 5-10zł. Może w przyszłym miesiącu będzie lepiej :oops:
Kochana Cioteczko to bardzo wiele :loveu::loveu::loveu: dziękujemy za WIELKIE serducho

Posted

Z Lucy niestety bez zmian, jak nie gorzej... Jedyną dobrą informacją do tej pory był apetyt suni a od dwóch dni przestała jeść:shake: Dzisiaj zjadła bo dostała serca wołowe - do tej pory była na suchym więc może jedynie suche już się jej przejadło...?
cholera, masakra! mam nadzieję, że Biały ją z tego wyciągnie
Jutro będzie wet u yumanji i Lucy będzie miała szczepienia p/wirusówkom.

Posted

bela51 napisał(a):
Bazarek moge zrobic, jesli tylko jest z czego. Przeslij mi zdjecia, to wystawie.

Dopiero teraz uporałam się ze zdjęciami. Podeślij mi proszę swojego maila.

Dzięki za pomoc.

Posted

hey! Jestem tutaj nowa i ten watek mnie zainspirowal zeby wejsc na bazarek i przelac pieniadze na konto dla lucy moze to nie jest duza kwota poniewaz jeszcze sie ucze i nie pracuje ale mysle ze zawsze cos ;)

Posted

bzdziakwa91 napisał(a):
hey! Jestem tutaj nowa i ten watek mnie zainspirowal zeby wejsc na bazarek i przelac pieniadze na konto dla lucy moze to nie jest duza kwota poniewaz jeszcze sie ucze i nie pracuje ale mysle ze zawsze cos ;)

Bazarki fajna sprawa, można "po taniości" kupić ciuch a kaska idzie na szczytny cel, witaj wśród zacnego grona Dogomaniaków :lol::lol::lol::klacz::klacz::klacz:

Posted

wlasnie mam ubrania ktore mi leza w szafie kupilam i bylam moze z raz albo dwa takze wole te rzeczy przekazac na moja pasje :) i mam nadzieje ze uda mi sie zrealizowac to co zaplanowalam ale to wtedy tutaj napisze i licze na wasza pomoc ;) nie pisze cot o bo nie chce zapeszyc;d i fajnie byc wsrod was i robic cos dobrego;d