mala_czarna Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Za rozwieszanie też bardzo dziękuję :) może z takiego papierowego ktoś to wypatrzy?? Quote
mala_czarna Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Kolejny telefon, ale ja nawet nie wiem, czy jest sens pisać o tych "niedokończonych", bo po co dzwonić do kogoś, rozmawiać 10 minut, zadawać setki pytań o miejsce pobytu, o wiek psa, o socjalizację z kotami, o to, czy może mieszkać w bloku, czy w razie wyjazdu mogłaby zająć się nim rodzina, itp., itd, a później już nie oddzwaniać? Ręce mi opadają, tracę już w ogóle wiarę w ludzi, i w to, że kiedyś znajdzie się dom. Spajk pozdrawia wszystkich, którzy go jeszcze w biedzie nie zostawili, którzy pytają, wchodzą na wątek, organizują bazarki, wpłacają deklaracje, robią ogłoszenia, zarówno te papierowe jak i w necie. Dzięki, że jesteście. Quote
Nutusia Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Psów do adopcji jest tyle, że jak ktoś się bierze za szukanie to dzwoni, pyta, dopytuje, ustala, a potem wybiera... akurat nie tego... Quote
mala_czarna Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Psów do adopcji jest tyle, że jak ktoś się bierze za szukanie to dzwoni, pyta, dopytuje, ustala, a potem wybiera... akurat nie tego... No własnie, Spajka jakoś później omijają :( A te niektóre telefony są naprawdę sensowne, ludzie brzmią poważnie, nie szukają psa do budy, a i tak nic z tego nie wynika. Quote
mala_czarna Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Mam zapytanie o Spajkusia na FB :) Sporo o nim napisałam, no i czekam! Quote
mala_czarna Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 No póki co cisza :( Z dobrych wieści to tylko takie, że Natalia sprawiła Spajkusiowi niespodziankę, w postaci 200 zł za grudzień, a DZIR dodatkowo 30 zł :) Bardzo dziękuję dziewczyny!! :) :) A Spajk się tylko wyleguje w gronie kolegów, i w nosie ma brak domu, o, i taka jest jego historia. Quote
mala_czarna Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Kochani, życzę wszystkim wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt :) Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Cudownych Świąt Kochani :) P.S. Ciocia po świętach wezmę się za rozliczenie bazarku i wesprzemy troszeczkę finanse Spajkusia :* :) Quote
mala_czarna Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Cudownych Świąt Kochani :) P.S. Ciocia po świętach wezmę się za rozliczenie bazarku i wesprzemy troszeczkę finanse Spajkusia :* :) Baaardzo dziękuję :) :) Quote
Martika&Aischa Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Dla Spajkusia 237 zł 50 gr z bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333704-rozliczamy-promocyjna-jesienna-edycja-fashion-by-milady-zapraszamy-0512-2000/ bardzo proszę o podanie numeru konta na PW a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie również na bazarku :) Dziękuję :* :) Quote
mala_czarna Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 To ja jeszcze raz z całego serca dziękuję za bazarek i takie wsparcie finansowe dla tego czarnego darmozjada ;) :D już wysylam nr konta :) Quote
mala_czarna Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Jak tylko się jutro na koncie zaloguję to napiszę i tutaj i na wątku bazarkowym :) :) ogromne buziaki kochana!! Quote
mala_czarna Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Pieniążki już na koncie, raz jeszcze bardzo dziękuję - wpłynęło z bazarku 237,50 zł Dopisuję tę kwotę do rozliczeń - grudzień 2015 r., z adnotacją i linkiem, że to za bazarek od Martika@Aischa :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Pieniążki już na koncie, raz jeszcze bardzo dziękuję - wpłynęło z bazarku 237,50 zł Dopisuję tę kwotę do rozliczeń - grudzień 2015 r., z adnotacją i linkiem, że to za bazarek od Martika@Aischa :) niech Spajkusiowi wyjdą na zdrówko :* :) i oby Nowy Rok okazał się dla chłopaka szczęśliwy :) Quote
mala_czarna Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Czarny darmozjad... Bardzo trafne. ;) Taka prawda ;) Domu nie przypilnuje, bo się do wszystkich cieszy, jak ten przysłowiowy głupi do sera, leży tylko na kanapie to towarzystwie znajomych, jeść dostanie, na spacer wyjdzie, i po co takiemu chcieć do domu?? A zaprząc do pługa, niech chociaż coś pożytecznego z tego będzie, a nie taki marny obibok! :D niech Spajkusiowi wyjdą na zdrówko :* :) i oby Nowy Rok okazał się dla chłopaka szczęśliwy :) Nawet nie wiesz jak ja o tym marzę :( Co kolejny telefon to kolejna nadzieja, ale jak widać dotychczas płonna, bo nic z tego nie wynika. Ja naprawdę nie wiem co bym zrobiła bez was wszystkich, bo i bazarki, i deklaracje, i jakieś dodatkowe wpłaty, a tak to by chłopak na gigantycznym minusie już dawno był!! Quote
mala_czarna Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 To ja już teraz podziękuję, bo później czasu zbraknie ;) Mam nadzieje, że 2016 rok będzie dla Spajka szczęśliwszy niż te wszystkie poprzednie lata, i że jednak wspólnymi siłami znajdziemy mu wymarzony dom. A dla wszystkich, którzy nas tutaj odwiedzają, wspierają, nie tylko materialnie, ale i dobrym słowem, życzę aby nadchodzący rok był dobry, udany, szczęśliwy i dla Was, i dla Waszych rodzin, i psiaków, kotków, królików, i jaką to tam kto menażerię w domu posiada :) Quote
Recommended Posts