Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny telefon, ale ja nawet nie wiem, czy jest sens pisać o tych "niedokończonych", bo po co dzwonić do kogoś, rozmawiać 10 minut, zadawać setki pytań o miejsce pobytu, o wiek psa, o socjalizację z kotami, o to, czy może mieszkać w bloku, czy w razie wyjazdu mogłaby zająć się nim rodzina, itp., itd, a później już nie oddzwaniać? Ręce mi opadają, tracę już w ogóle wiarę w ludzi, i w to, że kiedyś znajdzie się dom.

Spajk pozdrawia wszystkich, którzy go jeszcze w biedzie nie zostawili, którzy pytają, wchodzą na wątek, organizują bazarki, wpłacają deklaracje, robią ogłoszenia, zarówno te papierowe jak i w necie. Dzięki, że jesteście.

c8ccc82d47d7c832gen.jpg

Posted

Psów do adopcji jest tyle, że jak ktoś się bierze za szukanie to dzwoni, pyta, dopytuje, ustala, a potem wybiera... akurat nie tego...

No własnie, Spajka jakoś później omijają :(

A te niektóre telefony są naprawdę sensowne, ludzie brzmią poważnie, nie szukają psa do budy, a i tak nic z tego nie wynika.

Posted

No póki co cisza :(

Z dobrych wieści to tylko takie, że Natalia sprawiła Spajkusiowi niespodziankę, w postaci 200 zł za grudzień, a DZIR dodatkowo 30 zł :) Bardzo dziękuję dziewczyny!! :) :)

A Spajk się tylko wyleguje w gronie kolegów, i w nosie ma brak domu, o, i taka jest jego historia.

a1464216aad43a33gen.jpg

d79a31c3bfd389b8gen.jpg

Posted

Pieniążki już na koncie, raz jeszcze bardzo dziękuję - wpłynęło z bazarku 237,50 zł

Dopisuję tę kwotę do rozliczeń - grudzień 2015 r., z adnotacją i linkiem, że to za bazarek od Martika@Aischa :)

• Upvote 1
Posted

Pieniążki już na koncie, raz jeszcze bardzo dziękuję - wpłynęło z bazarku 237,50 zł

Dopisuję tę kwotę do rozliczeń - grudzień 2015 r., z adnotacją i linkiem, że to za bazarek od Martika@Aischa :)

niech Spajkusiowi wyjdą na zdrówko :* :) i oby Nowy Rok okazał się dla chłopaka szczęśliwy :)

Posted

Czarny darmozjad... Bardzo trafne. ;)

Taka prawda ;)

Domu nie przypilnuje, bo się do wszystkich cieszy, jak ten przysłowiowy głupi do sera, leży tylko na kanapie to towarzystwie znajomych, jeść dostanie, na spacer wyjdzie, i po co takiemu chcieć do domu?? A zaprząc do pługa, niech chociaż coś pożytecznego z tego będzie, a nie taki marny obibok! :D

niech Spajkusiowi wyjdą na zdrówko :* :) i oby Nowy Rok okazał się dla chłopaka szczęśliwy :)

Nawet nie wiesz jak ja o tym marzę :(

Co kolejny telefon to kolejna nadzieja, ale jak widać dotychczas płonna, bo nic z tego nie wynika.

Ja naprawdę nie wiem co bym zrobiła bez was wszystkich, bo i bazarki, i deklaracje, i jakieś dodatkowe wpłaty, a tak to by chłopak na gigantycznym minusie już dawno był!!

Posted

To ja już teraz podziękuję, bo później czasu zbraknie ;)

Mam nadzieje, że 2016 rok będzie dla Spajka szczęśliwszy niż te wszystkie poprzednie lata, i że jednak wspólnymi siłami znajdziemy mu wymarzony dom. A dla wszystkich, którzy nas tutaj odwiedzają, wspierają, nie tylko materialnie, ale i dobrym słowem, życzę aby nadchodzący rok był dobry, udany, szczęśliwy i dla Was, i dla Waszych rodzin, i psiaków, kotków, królików, i jaką to tam kto menażerię w domu posiada :)