Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Jeśli to miałoby pomóc, myślę, że Joasia się zgodzi na taki czarny PR ;)
Kciuki trzymam za dalszy ciąg sensownego telefonu!!!!!!!![/QUOTE]

Zobaczymy, może się Spajkusiowi poszczęści, bo naprawdę żal patrzeć na tego psa w hotelu. Tytuł wątku chyba póki co też do zmiany, bo to już nie "prawie 2 lata", a raczej 3 lata. Póki co, udostępnianie na FB się skończyło.

Posted

Zapłaciłam dzisiaj za hotel Spajka.
Wiecie co, miałam o tym nie pisac, ale coś mi się w końcu ulało. Nie ma jak pisać do kogoś na FB, przypominać, że nie mam wpłaty od sierpnia, a ten ktoś cię notorycznie olewa, odbiera wiadomości, ale nie odpisuje, zero jakiegokolwiek słowa. Czy to nie lepiej z grubej rury walnąć: nie mam kasy, weź się odczep? Niczego bardziej nienawidzę jak udawanie, że wszystko w porządku.

Posted

[quote name='kaj']Nie daj się :) a w sprawie Spajku już się nie odezwał telefon?[/QUOTE]

Niestety :(
Jak to zdjęcie biednego Spajkulca wrzuciłam na FB (to jak jest w kojcu), to oczywiście masa dobrych dusz się odezwała, że taki biedny, że jak to tak, tyle lat w hotelu, ale ludzki entuzjazm szybko gaśnie, skoro dookoła tyle skrzywdzonych, chorych psów.

Posted

Dosłownie godzinkę temu dzwoniła do mnie pani, która zobaczyła plakacik Spajka u weta, w Błoniu. Chciałabym Spajka dla swojej babci, której odeszła sunia, ale Spajk byłby na dworze, w kojcu, z dużą, ocieplana budą. Ma jeszcze dzwonić później, bo chciała pokazać zdjęcie Spajka.

Posted

Nie wiem, czy to dobre dla niego miejsce by było, ale cieszę się, że nie całkiem na marne te plakaty wieszam :) może sobie zrobię znowu następny wikend plakatowy :)

Posted

[quote name='kaj']Nie wiem, czy to dobre dla niego miejsce by było, ale cieszę się, że nie całkiem na marne te plakaty wieszam :) może sobie zrobię znowu następny wikend plakatowy :)[/QUOTE]

Tak własnie doszłyśmy z Joasią do wniosku, że jeśli Spajk miałby być tam psem strużująco-szczekającym to absolutnie się nie nadaje, ale plakaciki jednak robią swoje, i bardzo Ci dziękuję, że je tam zostawiasz :)

[quote name='Nutusia']Ekhmmm... zależy jaki kojec i jaka... babcia ;) Kciuki się pewnie przydadzą, więc trzymam i w razie czego wizytę PA przewiduję :)[/QUOTE]

Babcia z gatunku tych młodszych babć :)
No zobaczymy, a za wizytę (gdyby miała się odbyć), będę b. wdzięczna ;)

Posted

[quote name='3 x']Kama, kiedyś znajdzie dom !
innej opcji nie ma
oczywista bardziej byśmy się cieszyli jakby to było JUZ[/QUOTE]

Ale to "kiedyś " trwa już 3 lata :(
On się przyzwyczaił do hotelu, do Joasi, do psów, a im dłużej taka sytuacja trwa, tym ciężej mu później będzie.
Ja nie wiem, wszyscy się na FB litują jak widzą to zdjęcie w kojcu, wszyscy udostępniają, że taki biedny, że czemu domu nie ma, i guzik z tego wynika później.

Posted

Kochani, NataZG, czyli Natalia, wprawdzie rzadko zagląda na Dogomanię, ale mam z nią stały kontakt na FB. Natalia bardzo wspiera Spajka finansowo i nie tylko, i chciałam powiedzieć, a raczej napisać, że Spajk dostał świąteczny prezent - 200 zł :) Nie jest to deklaracja, a wpłata jednorazowa, więc zapisuję ją w rozliczeniach jednorazowych na grudzień. Natalia, jak zajrzysz, to z całego serca Ci dziękuje!! :loveu: :Rose:

I piękne dzięki za deklarację stała od kropka77 - 20 zł. Dziękuję! :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='mysza 1']Zaglądam z nadzieją ale jak widzę, niestety bez zmian u Spajka :([/QUOTE]

Ano niestety, dzień jak co dzień.
Było kilka deklaracji domu na FB, po opublikowaniu tych zdjęć kojcowych, ale na tym się skończyło. Normalka.

Posted

Pogodnego w duchu i w naturze (już!!!) 2014 :) Wszystkim dużo pozytywnych zdarzeń i ludzi w Nowym Roku, a głównemu bohaterowi Spajkulcowi, żeby sobie wreszcie nowy dom skutecznie wyszczekał :) pozdrawiam :)