niunia448 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 moj psiaczek kochany BETHOVEN;) a piesiek mojego TZ CEZAR;p:) Quote
Frytela Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hehe a moja kmpela ma kota o imieniu MASAKRA xD a ja psa o imieniu Frytka :) Quote
animalka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mój labradorek ma na imię [COLOR=purple][B][U]FOCUS[/U][/B][/COLOR], ale wołam też na niego [COLOR=purple][B][U]Żółtko,[/U][/B][/COLOR] bo jest biszkoptowy... Quote
Marlena:) Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Ja mam psy:[/B] [U]Spajka i Toffika[/U] [B] oraz papugi o imionach:[/B] [U]Poly,[/U] [U]Moly,[/U] [U]Rico, [/U] [U]Pepito,[/U] [U]Twix....[/U] [B]One też sa idealne dla psiaków...:evil_lol: [/B] [B]W mojej rodzince i u znajomych są(lub były) jeszcze[/B]: Leon(kot), Kajtek(kot), Muszka(pies), Pchełka(pies), Łapka(pies), Lisa(pies), Azor(pies), Hektor(pies), Dropsik(pies), Pusia(pies), Baster(pies), Sara(pies), Murzyn(pies), Suzi(królik), Ogonek(pies), Bambi(kot), Dino(pies), Mores(pies), Tina(pies), Doggi(pies), Kredka(pies), Frędzel(pies), Parys(pies), Bursztyn(koń:lol: ), Szarik(pies), Luna(pies), Fretka(pies), Brutus(pies), Misiu(pies), Sonia(pies), Roxa(pies), Roki(pies), Roxana(pies), Max(pies), Dolar(pies), Bobik(pies), Tony(pies), Łatek(pies), Punia(pies), Kulfon(pies)...(:lol: tak nazwali na dodatek suczkę) Milusia(kot), Plamka(kot), Gustaw(pies), Rudi(kot), [B] Dobra..tyle tego dobrego,bo zabardzo się rozpisałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Kamyczek87 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='Kamyczek87']Mój pieso-Tropik:cool3: Moje myszy-Rozalia,Walentyna,A-Psik,Myszeida,Markiza i Mała Mi(Martynka):evil_lol:[/quote] Moje najnowsze ''nabytki'' to myszki Dziczek,Krówka i Pszczółka oraz chomiczka Chomofobia:wink: Quote
kate89 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moja amstafka nazywa sie Nina ale wołamy na nia Pigi , kotek zwie sie Filip bo wet na niego tak zaczął wołać,rybka Glonka, a chomiki jak miałam to nazywały sie : Bifan,Migotka, Herkules, Nikita,Sonia, Bielinek(kapustnik;p) a szczury : Bejban i Misza. Quote
anka11 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 moje zwierzaki nazywaja sie (albo znajomych, rodziny....) Moje: Kluska(krolik) Chomi (chomik) Ryśka (kot) Basia (kot) Sonia (pies) moje zwierzaki ktorych juz nie ma :( Franka (świnka morska :) ) Inka (świnka morska :) ) Nero (pies) Trusiek (krolik) Sumo (chomiczek) Maciuś (kot) Maxsiu (kotek) zwierzeta rodziny i znajomych Kizia-Mizia (kot) Amor (piesek) Bila (pies) Beri (pies) Dżeki (papuga) Misia (kotek) Pusia (kotek) no napewno jeszcze cos ale to takie najwazniejsze :) Quote
Xiara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Kamyczek87']Moje najnowsze ''nabytki'' to myszki Dziczek,Krówka i Pszczółka oraz [B]chomiczka Chomofobia[/B]:wink:[/quote] :thumbs: Co za imię :evil_lol: Quote
Agata psiara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moja sznaucerka wabi się Sonia, świnka Bobek a znam Balbinę i Mietka. Quote
Marzenuś Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Psy: Dora, Żaba iniedługo przybędzie też Buster. Koty: Pimpek, Kicia, Kuba, Zefir, Berek. Szczur: Szczur:multi: Koszatnica: Leon. Króliki (Odeszły już:-( ): Albin, Batman i Bubek. Quote
Kitka20 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moja psina nazywa się Tequila Jak ją wołam na polu to ludzie mówią że alkocholiczka albo wołają gdzie Bonetti:lol: Quote
Błyskotka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Moja sunia ma na imię Fjona a piesek to Sułtan. Quote
basia bonnie Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pies takich moich "znajomych" nazywa się Jebuś ;):-( Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ostatnio spotkałam suczke o imieniu Equi(?)nie wiem czy dobrze napisałam, ale pani na nią mówiła Ekłi;) Quote
Marzenuś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mój kolega ma psa o imieniu Pizduś. Tylko że to suczka jest :) Quote
bonita Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [B][I]A piesk mojej kolezanki nazywa się Gnomek :)[/I][/B] Quote
Marzenuś Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 podoba mi się imię dla amstaffa "Allan" :) Quote
Mi. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [B][I]Moja to Erga a poprzedni byl Slop:evil_lol:[/I][/B] Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Moja Tekilka Fiona i Pascal ale podoba mi sie Frugo i Eragon Quote
zakla Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hehe. A moje to... Żwirek i Mutrix (no prawie jak Muchomorek:lol:):eviltong: Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 co chcesz od zwirka Zwirek kreci z Muchomorkiem :pp Quote
frruzia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jedna moja koleżanka miała kiedyś dwa jamniory: Kapsla i Wirusa, a druga Puzona i Fagota Quote
Recommended Posts