Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaznaczam i potwierdzam ,że w Medorze jest bardzo dużo psiaków ,które "wydziczały" przez schronisko :(
Można liczyć na fotki szczeniaków i matki ?
Sugerowałabym także napisać do moda i poprosić o przeniesienie na ogólnopolskie-adopcyjne.

Posted

Sterylizacja ostatecznie w czwartek -2.12, o godz. 17.00. Pani weterynarz pomogła w organizacji transportu (był z tym spory problem). Teraz trzymamy kciuki, aby wszystko poszło bez kłopotów.

Posted

jeszcze są do zabrania pieski w typie mopsów 2 bracia wyrzucone z samochodu tylko nie mamy jak po nie pojechać sokolniki ....... stara wieś nr domu 13
psy podchodzą do pijaka on je karmy chlebem bo co sam im moze dac
psy są gładkowłose moja mama wie o nich ale nie mamy jak podjechać
może jest na dogo ktos z sokolnik i mogłby pomóc w dowiezieniu na uroczą

Posted

jeszcze są do zabrania pieski w typie mopsów 2 bracia wyrzucone z samochodu tylko nie mamy jak po nie pojechać sokolniki ....... stara wieś nr domu 13

Posted

Fundacja Medor napisał(a):

O cholera jasna :placz:

Posted

Witam
Suka jest mniej więcej wielkości połowy, do 2/3 Owczarka Niemieckiego i Owczarek jest prawdopodobnie jednym z rodziców.
Szczeniak będzie miał na chwilę obecną około 5 - 7 miesięcy, był mniejszy od matki, nie wiem jak jest na ten moment.
Miały urządzone przez nas legowisko, niemniej w żaden sposób nie ochroni ich ono przez mrozem.

Posted

Zdjęcia są bardzo słabej jakości, robione telefonem komórkowym

Psiaki zostały latem wyrzucone z samochodu. Prosiłam okolicznych mieszkańców o przygarnięcie psów, ale były one wręcz przeganiane siłą.
W międzyczasie suka urodziła jeszcze troje martwych szczeniaków, podejrzewaliśmy że mogła być kopnięta w brzuch, przez co małe nie przeżyły.

Latem psiaki przemieszczały się po okolicznych polach pomiędzy Monarem, a Białą. Nie wiem jak sytuacja wygląda obecnie.

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]514 -426-700 w ozorkowie sa 2 nieduze pieski pod balkonem błagam pomóżcie bo zamarzną my juz nie wyrabiamy samych szczeniaków 20 mamy a ozorków to chyba Longin: rejon kosodrzewiny kobieta wyniosła im koce ale nie przetrwaja mrozow

[/FONT]

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
[FONT=MS Shell Dlg 2]514 -426-700 w ozorkowie sa 2 nieduze pieski pod balkonem błagam pomóżcie bo zamarzną my juz nie wyrabiamy samych szczeniaków 20 mamy a ozorków to chyba Longin: rejon kosodrzewiny kobieta wyniosła im koce ale nie przetrwaja mrozow

[/FONT]

Borówka mi pisała że są dla nich jakieś domki... ?

Posted

Borówka16 napisał(a):
Jest teoretycznie babka chętna na dwa psiaki , ma do mnie dzwonić...

To niech się szybko decyduje bo te psiaki raczej mają małe szanse przeżycia pod balkonem w takie mrozy :(