nika28 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Fundacja Medor napisał(a):a niko czy uda ci sie pojechac i złapac te psiaczki z keblin W tym tygodniu nie dam rady, ale w następnym mogę spróbować. Jak będę jechała to dam Wam znać. Quote
Fundacja Medor Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 najgorsze jest to mało osób pomaga nam w ogłoszeniach a jakby wiecej psiakow znajdywało domy to moglibysmy wiej pomagac te psiaki z sokolnik mopsowate boróka była i dorota od nowofunlandów i sie nie udało boją sie a z tymi psami z ozorkowa tez nic nie wiem...... Quote
Fundacja Medor Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 nitko dasz rade podjechac do keblin bo psiaki trzeba zabrac bo zamarzną Quote
nika28 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Niestety nie dam rady :( Tam nie da się przejechać, bo ostatnio wybraliśmy się na działkę i nawet nie zjechaliśmy z głównej trasy w boczną ulicę, bo byśmy utknęli :( Trzeba znaleźć chyba kogoś z lepszym samochodem. Nasz się nie nadaje. Quote
nika28 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja też będę coś myśleć, bo nie można ich tam zostawić :( Quote
Fundacja Medor Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 psiaki są już w medorze mam nadzieje że pomożecie z ogłoszeniami jak będę miała fotki przede wszystkim tym czasy by się przydały Quote
nika28 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cieszę się że psiaki bezpieczne :) Czekam na fotki i pomogę w ogłaszaniu. Quote
Fundacja Medor Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 dobrze szczeniorek fajny i oswaja sie Quote
Fundacja Medor Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jurek4 JUREK ZNALAZŁ DZIŚ NOWY DOM POD ŁOWICZEM Quote
Fundacja Medor Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Anna to mama Jurka. Trafiła do nas z Kęblin. Bardzo się boi. Zdecydowanie bardziej niż jej synek. Była odławiana na środki usypiające. Jest wysterylizowana, posiada mikroczip oraz szczepienia. Anna2 Anna3 Anna1 KOSZTY ADOPCYJNE 100 ZŁ 506-761-221 www.medor.org lub http://medor.schronisko.net/index.php KOSZTY ADOPCYJNE 100 ZŁ NIESTETY TYLKO TAKIE FOTKI SUNI UDAŁO SIĘ ZROBIĆ BARDZO SIĘ BOI .......... Quote
Borówka16 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Biedna ta Ania :( Zaczyna dziczeć jak Dżaki, DT na pewno by pomógł... Quote
Fundacja Medor Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jurek znalazł dziś nowy dom pod łowiczem Quote
Fundacja Medor Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Mam już bardzo ładne zdjęcia anny zaraz dorzucę i proszę o pomoc w ogłaszaniu suni jest cudna i oswaja się już powolutku Quote
martaipieski Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Podczas jednej z kontroli w małej wsi weszliśmy na posesje właścicielki 3 piesków. Jednego natychmiast zabralismy wyłysiały z wielkim krwawiącym guzkiem przy odbycie-wet powiedział ze to nowotwór :( piesek był na krotkim sznurku w totalnym syfie.:angryy: kolejny piesek dosc zadbany krotki łancuch i bałagan oraz byle jaka buda. No i Suczka, rzekomo jak pozostałe dwa psy przybłakała sie:angryy: suczka chyba nie ma jeszcze roku mozliwe ze jeszcze nie maiła pierwszej cieczki, kilka domów dalej facet ma suke i szczeniaka po tej suce ktory bardzo jest podobny do Agatki bo tak nazywa sie sunia dla której zbieram na sterylke , tamten ma 7 miesiecy wiec mysle ze Agatka to jego siostra i jest w tym samym wieku wiec niedługo pierwsza cieczka i co.....?? zaraz szczenieta i kolejne....kolejne.....:( Panstwo powiedzieli ze suczke chca zatrzymać obiecali zrobic kojec albo kupic dłuzszy łancuch buda i kondycja psa ok (sunia wczesniej była uwiazana w szopie i łaziła po stercie drewna, ale jak zabralismy sznaucerowatego pieska to uwiazali ja do budy po sznaucerowatym) rozmawiałam z nimi na temat sterylizacji niestety nie stac ich, dla tego chciałabym uzbierac na sterylke i zawioze sunie do sprawdzonego weterynarza, koszt to jakies 200-250zł bo sunia na oko ma jakies 25kg numer konta podam na pw. moj mail [email protected] tel 794079530 ze wszytkiego sie rozlicze beda rachunki i zdjęcia! odwiazaliśmy ja i uwiazalismy na zewnatrz tak by mogła schronic sie w szopie Quote
aganela Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Podrzucam!!! A nie możecie namówić ''właścicieli'',że wysterylizujecie suczkę,jeśli zrobią jej kojec?I będą wypuszczać,choć na noc by sobie pobiegała,powąchała?Chyba mają ogrodzoną posesję? coś za coś.. Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 to swietny pomysł ale cos sie boje ze na ta sterylke nie uzbieramy:( maja ogrodzona ale nie do konca:( i ponoc ona kury łapie i koty goni:( Quote
Justyna Klimek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Zapraszam na wątek : http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap Mamy jeszcze trochę kasy. Na jeden zabieg przeznaczamy 150zł. Potrzebujemy zdjęcie suczki i fakturę od weta wystawioną na naszą fundację. Quote
Cudak Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) Sonia to suczka rodząca, co cieczkę. Jest mała, więc szczeniaki szybko znajdują nowe domy. Suczka jest dobrze traktowana, mieszka w domu, niestety Jej Pani nie stać na sterylizację, dlatego też zakładam ten wątek, by za pomocą bazarków uzbierać pieniądze na zabieg (o ile dostanę zgodę moderatora). Będzie potrzebne max 250 zł. Fakturę za zabieg wstawię na wątek. Rozliczenie: wpłaty 3 zł z mojego bazarku 180 zł hesia przekazała na sterylkę wydatki: Edited February 25, 2012 by Cudak Quote
Viris Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Skoro sunia jest mała to skąd taka kwota? Nie da rady znaleźć dobrego weta w przyjaźniejszej cenie? Czy możesz zdobyć i wkleić zdjęcia suczki tutaj, czy rozliczysz pieniążki na podstawie skanu/zdjęcia paragonu i jesteś w stanie wstawić zdjęcia suni po zabiegu? Czy bazarek będzie prowadzony regulaminowo (pierwszy wybrany losowo bazarek z podpisu łamie regulamin jeśli chodzi o choćby ilość zdjęć w poście). Pozdrawiam. Quote
Cudak Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Viris']Skoro sunia jest mała to skąd taka kwota? Nie da rady znaleźć dobrego weta w przyjaźniejszej cenie? Ostatnio znajoma płaciła 260 zł za sterylkę suczki podobnej wielkości (ok 8-10 kg). Podałam więc maksymalną kwotę, ale jeśli dostanę zgodę na wystawienie bazarków na ten cel, obdzwonię wetów i poszukam najtańszej oferty. [quote name='Viris']Czy możesz zdobyć i wkleić zdjęcia suczki tutaj, Postaram się o jej zdjęcia w najbliższym czasie, teraz mogę wkleić zdjęcie szczeniaka z ostatniego jej miotu (zrobione wczoraj do ogłoszeń) [quote name='Viris']czy rozliczysz pieniążki na podstawie skanu/zdjęcia paragonu i jesteś w stanie wstawić zdjęcia suni po zabiegu? Ze zdjęciem suni po zabiegu i ze zdjęciem faktury (/paragonu) nie będzie żadnego problemu. [quote name='Viris']Czy bazarek będzie prowadzony regulaminowo (pierwszy wybrany losowo bazarek z podpisu łamie regulamin jeśli chodzi o choćby ilość zdjęć w poście). Dziękuję za zwrócenie uwagi, już poprawiłam bazarki. Oczywiście postaram się by wszystko było zgodnie z regulaminem. Quote
Viris Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) No to życzę powodzenia, możesz założyć bazarek na sterylizację tej suni :) Tylko pamiętaj, że ja czepliwa jestem więc wszystko ma być na tip top :), Tylko postaraj się o tę lepszą cenę, nie wiem jakie to okolice ale weci z sercem zrobią taki zabieg dużo taniej, po kosztach leków itp. Edited January 8, 2012 by Viris Quote
Recommended Posts