beataczl Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 z tego co wiem to wszystko zaplanowane ,ale dopiero wyjazd wieczorkiem i na noc bedzie w domu. Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mój maz razem z Isam i Samem wyruszaja ok dzis ok 17 ;) Quote
Kocurek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Szerokiej i spokojnej drogi:)Samusiu badz grzeczny w trakcie podrozy:) Quote
Equus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Super!!! Powodzenia Sam. Dzięki Karlina za informacje! :) Karolina a nie wiesz może co z młodą sunią, czy facet zgodził się ja oddać, bo widze że Isam zmieniła tytuł a ja mam teraz problem z telefonem (ciągle mi wysiada, muszę pomyśleć o nowym :( ) i nie mam teraz kontaktu z Isam :( Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Equus']Super!!! Powodzenia Sam. Dzięki Karlina za informacje! :) Karolina a nie wiesz może co z młodą sunią, czy facet zgodził się ja oddać, bo widze że Isam zmieniła tytuł a ja mam teraz problem z telefonem (ciągle mi wysiada, muszę pomyśleć o nowym :( ) i nie mam teraz kontaktu z Isam :([/QUOTE] Z pół godziny się z nia zobacze to wszystkiego sie dowiem. Przy okazji z transportu Sama skorzysta ta niewidoma sunia [url]http://www.dogomania.pl/threads/200052-szukamy-noclegu-dla-suni-w-Gdansku-od-niedzieli-g.23-do-wtorku-g.14./page20[/url] Dorota odbierze Samusia a w zamian dokwateruje Łukaszowi i Izie ta małą ;) A jutro sunia wróci z Łukaszem do Warszawy :) Quote
Equus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No to super się złożyło! Czekam więc na wieści i pozdrów Isam ode mnie (mój telefon raz działa a raz nie :( ) Quote
Iljova Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Sami powodzenia! Życzę szczęśliwej i szerokiej drogi ! :-) Dla Ciebie Sami to droga do nowego życia ! :-) Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Podejrzewam,ze za chwile Sam będzie juz pod opieka Doroty ;) Młodszej suni Pan oddac nie chce ale, jak powiedziała Iza, i tak ja zabieramy. Quote
Equus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mam nadzieję, że Dorota napisze nam tu jak młody już będzie u niej :D Quote
beataczl Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tak,tak-juz w samochodzie P. Doroty- ponoc byl troche zdezorientowany na poczatku,ale juz OK. Wracaja do domu!!! :smile: a niewidoma sunieczka z Chojnic tez juz jedzie do Gdanska :smile: Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A ja sie bardzo cieszę, że cała akcja się udała :) Wszystko organizowane na szybko, ale poszło bez wiekszych problemów. Quote
malagos Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Uwielbniam takie akcje! Karolinka, brawo! Łukasz już niejednego psiaka wiózł :) Quote
Dorota_Sz Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Sam rzeczywiście na początku nie wiedział co się dzieje, ale po kilkunastu minutach uspokoił się i zasnął. W domu obejrzał wszystkie kąty, położył się pod łóżkiem i zasnął. Teraz znowu śpi. Tylko koty jeszcze się do niego nie przekonały, ale nic na siłę. Bardzo go zaciekawiły królik i świnka morska. Dość szybko się uczy, więc myślę, że niedługo przystosuje się do nowych warunków. Wkrótce wybieramy się na zwiedzanie okolicy. W tygodniu pójdę z nim do weterynarza ustalić plan szczepień, no i go wykąpiemy. Quote
Equus Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 No to życzę powodzenia! Fajnie, ze na niego czekałaś i że się nie zraziłaś jego problemami:) Quote
Atomowka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Bardzo pocieszające wieści Sam na pewno szybko Was pokocha, trzymam mocno kciuki za niego, za Was i czekam na fotki ze spaceru Quote
karolina_g_k Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='malagos']Uwielbniam takie akcje! Karolinka, brawo! Łukasz już niejednego psiaka wiózł :)[/QUOTE] Jak się ma żonę z taka pasją to nie ma się wyboru ;) A wiesz Małgoś co jest najlepsze? To, ze jak wie, ze jedzie to mówi "Tym razem jade sam więc moge "kogos" zabrać. Masz dla mnie jakiegos pasażera?" :) Quote
beataczl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a ja dzis bylam w poblizu i tak mnie korcilo zobaczyc Sama choc przez okno ;) ale sie jakos powstrzymalam :evil_lol: Quote
Dorota_Sz Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wydaje mi się, że Sam już się u nas zadomowił, cieszy się, gdy wracają domownicy, chętnie bawi się z dziećmi. Uczę go podstawowych komend i całkiem dobrze sobie radzi, na razie w domu, bo na spacerach jest jeszcze zbyt rozkojarzony. W domu jest spokojny, gdy nie ma co robić, to śpi, nie niszczy mebli, nie brudzi. Trzeba tylko uważać na buty i kapcie, ale po zwróceniu uwagi zostawia je i bawi się piłeczką. Trochę boi się hałaśliwych grup ludzi. Jest już odrobaczony, a w przyszłym tygodniu będzie zaszczepiony i zaczipowany. Jak na razie problemy ze stawami się nie powtórzyły i miejmy nadzieję, że się nie powtórzą. Pozdrawiam wszystkie wielbicielki Sama i obiecuję wstawić niedługo jego zdjęcia. Quote
Kocurek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziekujemy za wiesci.Jak milo takowe czytac:) Quote
Recommended Posts