Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
Ja 20 dołożę .Jak bedziecie,ale cicho sza przed moim tz.;);)

ja to jestem kiepska z matmy...i nie wiem po ile w pl paliwo ,ale tak z 80-100zl wyjdzie ,co?

ja tez doloze 20zl

Posted

monika083 napisał(a):
ja to jestem kiepska z matmy...i nie wiem po ile w pl paliwo ,ale tak z 80-100zl wyjdzie ,co?

ja tez doloze 20zl

Z okna widzę stacje .CENA jest 4,65 za litr. (chyba bez ołowiowa?)

Posted

INFO Z PUNKTU:

http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!

Są kolejne dwa psy!
ON-ek bez oczka i dziadek!Klaudia mówiła,że dziadek jest na wpół zamarznięty!Nie ma siły się ruszać!Wszędzie pełno śniegu,woda w miskach pozamarzała,a on nie ma siły wejść do budy!Tak jak i ON-ek!
POMOCY!Te psy mogą nie przeżyć kolejnej nocy!
Pomóżcie nam je uratować!
Nie mamy czasu!DT potrzebne na już!Dosłownie na TERAZ!One nie mogą tam zostać!

Może ktoś zdoła upchnąć u siebie choć jednego psiaka?Sytuacja jest krytyczna!Mróz -15 stopni,a te psy nawet do bud nie mają siły się schować!!!:placz::placz::placz:

PROSZĘ O POMOC!!!SAME NIE DAMY RADY!!!TE PSY TAM UMRĄ!ZAMARZNĄ JEŻELI W PORĘ ICH NIE WYCIĄGNIEMY!!!

Posted

Noc mineła spokojnie. Sami spał w koszyczku.Pojadł kolacje(kocia karme);) Troche tz mamrotał :razz: " niegługo wszystkie psy z okolicy posciagasz", ale przejdzie mu.Na dłuższa mete nie wiem ,jak bedzie. Timek musi mieć cały czas kaganiec,bo by go zagryzł. Zazdrosny niesamowicie. Rano zabrałam ich razem na polko.Załatwili sie ładnie ,ale cały czas na siebie warcza. Koty uciekły na szafę i obserwuja.:evil_lol::evil_lol: Teraz Sami lezy pod moimi nogami,a Timek lezy pod drzwiami. Może przełamia lody po jakims czasie. Ogłaszać jednak musze ,bo jak powiedziała wczoraj Kludus ,pewnie niedługo trzeba bedzie mnie domu szukać.:evil_lol::evil_lol: Podziwiam dziewczyny.Takie poswiecenie. Bardzo Wam dziekuje,ze macie tyle serca dla tych zwierzaczków. Porobiłam trochę zdjeć ,mogłabym wysłac meilem do kogoś.Ja nie umiem wstawiać.:shake:

Posted

Javena ,ogromne dzieki dla Ciebie !!
Jak juz pisalam ,pomoge w oglaszaniu ,maly ma wyroznione allegro. Robie teraz ogloszenia Kaliemu ,a pozniej zajme sie Samim.
Napisz jeszcze cos o jego charakterze ,o ile bedzie to mozliwe do sprawdzenia ,stosunek do psow ,kotow ,dzieci..im wiecej info tym lepiej.

Posted

Jest bardzo łagodny.Na koty nie reaguje,raczej koty sie boją i sie pochowały. Do kazdego człowieka lgnie. Cały czas lezy pod moimi nogami. Nie szczeka ,ale na Timka warczy we własnej obronie. Słodziak niesamowity.

Nie zdażyłam sie dowiedzieć ,czy on był szczepiony i odrobaczony?

Posted

Właśnie Cioteczki PILNA sprawa!
Wiem,że Javena bardzo chce pomóc naszemu maleństwu, jednak sytuacja nie jest ciekawa.
Pan domu - Timuś,jak to w życiu się zdarza - nie polubił naszego maluszka.
Cioteczka stawała na uszach,ale Jej Timuś miał smaka zjeść Sama na kolację...
Nie możemy czegoś robić ponad czyjeś możliwości...
Więc jeżeli Javena nie będzie sobie radziła to trzeba chłopaka natychmiast zabierać.
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu - Im więcej tym lepiej.
Pani Marta zapłaciła Samowi za pakiet ogłoszeń (za co bardzo bardzo bardzo mocno dziękuję :loveu:)
Jednak ogłaszajmy - bardzo proszę.

Chciałabym podziękować Javenie za ciepłe przyjęcie nas.
Jak będzie to ponad Twoje siły - dzwoń!

Posted

Klaudus,nie jet tak bardzo żle.Narazie cisza i spokój. Koty w jednym pokoju,Timek pod drzwiami,Sami pod moimi nogami. Warcza na siebie,ale widzę ,ze z mniejsza częstotliwoscią. Tylko że ,na dłuższa metę nie bedę trzymac psa w kagańcu. Póki co dajemy rade.:)