Tweety Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Yorija napisał(a):Tego nie wiem. Grzegorz mówił, że wcześniej sikała pod siebie a po jakimś czasie jak ją na spacer na trawkę wynosił to potrafiła tam się załatwić. dzielna pannica! Quote
gonia66 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Czekamy więc na wynik rezonansu i na diagnozę...oj....aż pazurki zagryzam... Quote
adamo1974 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 witam tak patrze na fotki tinki i postanowiłem wstawić kilka Quote
adamo1974 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bo miałem date nie ustawiono jakoś tak wyszło ale śliczna dziewczynka i taka kochana i napewno wszystko będzie dobrze innej opcji niema pozdrawiam Quote
fizia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Piękna jest, taki okruszeczek malutki Musi być dobrze! Quote
eve-w Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 adamo1974 napisał(a):bo miałem date nie ustawiono jakoś tak wyszło ale śliczna dziewczynka i taka kochana i napewno wszystko będzie dobrze innej opcji niema pozdrawiam ufff, bo już myślałam, ze siedzi u Ciebie kawał czasu :D A piękna jest swoją drogą. Zobaczycie jak domki się będą o nią biły :) Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ulvhedinn napisał(a):Nie zdążytłam napisać, bo zniknęłyście mi z forum, ale w razie kolejnego pobytu we Wro zapraszam na kawę (tą mam ZAWSZE ;) )! Jutro będę w lecznicy ze swoimi tymczasowymi pociechami- Słowikiem i Arystotelesem, moze mi sie uda zobaczyć Tinkę :) Czy to jutro to już dzisiaj? Byłaś? Widziałaś? Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 eve-w napisał(a):ufff, bo już myślałam, ze siedzi u Ciebie kawał czasu :D A piękna jest swoją drogą. Zobaczycie jak domki się będą o nią biły :) Jak się będą biły to ja im malutką Otkę zareklamuję i może ona znajdzie dom. I wtedy koleżanka koleżance pomoże bo Otce kończy się DT we Wrocku wraz z końcem roku. Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 konto AFN - dla bezpośrednich wpłat Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda ... VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 z dopiskiem "psy Kraków - Tina" Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 DEKLARACJE I WPŁYWY mam drugą konkretną deklarację - 50zł - tylko nie wiem czy mogę ujawnić od kogo bo napisał do mnie PW Jutro będziemy wiedzieć czy będzie operacja i już pierwszy pewny wydatek za rezonans. Tina pewnie już dziś po badaniu - jak tu wytrzymać do jutra ... może ktoś ma tam wtyki jakieś? Quote
gonia66 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Yorija napisał(a):DEKLARACJE I WPŁYWY mam drugą konkretną deklarację - 50zł - tylko nie wiem czy mogę ujawnić od kogo bo napisał do mnie PW Jutro będziemy wiedzieć czy będzie operacja i już pierwszy pewny wydatek za rezonans. Tina pewnie już dziś po badaniu - jak tu wytrzymać do jutra ... może ktoś ma tam wtyki jakieś?NO a nie bedziesz dzwonila dzisiaj juz??/Powinni przeciez chyba cos powiedziec...:) Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 gonia66 napisał(a):NO a nie bedziesz dzwonila dzisiaj juz??/Powinni przeciez chyba cos powiedziec...:) Prosili, żeby zadzwonić jutro koło południa. Ale zadzwoniłam. Niestety rezonansu dzisiaj nie miała będzie miała jutro o 18 więc można będzie się dowiadywać około 20 o wynik. Z wieści - to karmią ją z ręki - bo jest nieco nieskoordynowana - i ją dopieszczają. Dostaje jeść małymi porcjami. Pani powiedziała, że spała dzisiaj na rękach i kolankach u 3 dziewczyn. Że na początku się trochę trzęsła ale jak zobaczyła że fajnie to się przytulała do nich i usypiała na kolankach. I że ją tam wszyscy bardzo polubili już. Była na spacerku - ale się wtedy nie załatwiła - robi swoje na podkłądy. Quote
adamo1974 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Yorija napisał(a):konto AFN - dla bezpośrednich wpłat Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda ... VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 z dopiskiem "psy Kraków - Tina" kamilko czy to konto tu można wpłacać?? Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 adamo1974 napisał(a):kamilko czy to konto tu można wpłacać?? można i na to - tylko tak jak pisałam - proszę nie niecierpliwić się że nie będzie błyskawicznej informacji od Tweety czy pieniądze już do nich wpłynęły - w Krakowie mają co robić oj mają - biurokracja to najmniej wdzięczne zajęcie - a ja coś mam wrażenie, że im jeszcze dokładam pracy i dokładam Quote
gonia66 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Yorija napisał(a):można i na to - tylko tak jak pisałam - proszę nie niecierpliwić się że nie będzie błyskawicznej informacji od Tweety czy pieniądze już do nich wpłynęły - w Krakowie mają co robić oj mają - biurokracja to najmniej wdzięczne zajęcie - a ja coś mam wrażenie, że im jeszcze dokładam pracy i dokładam MAm 30 zł dla Tinki, w spadku po psiaku Alfiku, ktory jest obecnie pod opieka cioteczki Malibo57. NA te wpłaty skaładaja sie dwie cioteczki- Granula(10) i cioteczka Ffrubka(20). BArdzo prosze Yorija o Twoje konto na PW, bo faktycznie wolalabym, zeby to jakos sparwniej poszlo, a Fundacja ma zapewne co robić:) Quote
adamo1974 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 gonia66 napisał(a):MAm 30 zł dla Tinki, w spadku po psiaku Alfiku, ktory jest obecnie pod opieka cioteczki Malibo57. NA te wpłaty skaładaja sie dwie cioteczki- Granula(10) i cioteczka Ffrubka(20). BArdzo prosze Yorija o Twoje konto na PW, bo faktycznie wolalabym, zeby to jakos sparwniej poszlo, a Fundacja ma zapewne co robić:) tak jak ja deklaruje 50 zł i też prosze o numer na pv jak juz pisałem ci na pv ps. kurcze jeszcze 23 godziny niepewności ........szok Quote
WWiola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Witam Wszystkich, jestem na Dogo codziennie, ale odzywam się 2 raz (jakoś nie bardzo ogarniam to forum:) . Bardzo chętnie wspomogę malutką grosikiem. Dzisiaj 50, a 30 listopada, też bym coś dodała. Prosiałbym o nr rachunku na który mogę wpłacać grosiki. Quote
supergoga Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 To ja deklaruje od nFundacji dla Zwierząt Animalia 500 zł - wpłacimy na AFN. Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 supergoga napisał(a):To ja deklaruje od nFundacji dla Zwierząt Animalia 500 zł - wpłacimy na AFN. O ..... nie wiem co powiedzieć - DZIĘKUJĘ - to tak mało. To ja mogę sto razy napisać DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ... Quote
supergoga Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie pisz tyle razy, szkoda czasu. Jutro zrobimy przelew. Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 supergoga napisał(a):Nie pisz tyle razy, szkoda czasu. Jutro zrobimy przelew. Jesteście wspaniali. Mamy 730zł deklaracji - to powinno pokryć już koszt rezonansu :-) Quote
Recommended Posts