Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorija napisał(a):
Tego nie wiem.
Grzegorz mówił, że wcześniej sikała pod siebie a po jakimś czasie jak ją na spacer na trawkę wynosił to potrafiła tam się załatwić.

dzielna pannica!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adamo1974 napisał(a):
bo miałem date nie ustawiono jakoś tak wyszło ale śliczna dziewczynka i taka kochana i napewno wszystko będzie dobrze innej opcji niema pozdrawiam

ufff, bo już myślałam, ze siedzi u Ciebie kawał czasu :D
A piękna jest swoją drogą. Zobaczycie jak domki się będą o nią biły :)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nie zdążytłam napisać, bo zniknęłyście mi z forum, ale w razie kolejnego pobytu we Wro zapraszam na kawę (tą mam ZAWSZE ;) )!

Jutro będę w lecznicy ze swoimi tymczasowymi pociechami- Słowikiem i Arystotelesem, moze mi sie uda zobaczyć Tinkę :)

Czy to jutro to już dzisiaj? Byłaś? Widziałaś?

Posted

eve-w napisał(a):
ufff, bo już myślałam, ze siedzi u Ciebie kawał czasu :D
A piękna jest swoją drogą. Zobaczycie jak domki się będą o nią biły :)

Jak się będą biły to ja im malutką Otkę zareklamuję i może ona znajdzie dom. I wtedy koleżanka koleżance pomoże bo Otce kończy się DT we Wrocku wraz z końcem roku.

Posted

konto AFN - dla bezpośrednich wpłat

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda
...
VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
z dopiskiem "psy Kraków - Tina"

Posted

DEKLARACJE I WPŁYWY

mam drugą konkretną deklarację - 50zł - tylko nie wiem czy mogę ujawnić od kogo bo napisał do mnie PW

Jutro będziemy wiedzieć czy będzie operacja i już pierwszy pewny wydatek za rezonans.
Tina pewnie już dziś po badaniu - jak tu wytrzymać do jutra ...
może ktoś ma tam wtyki jakieś?

Posted

Yorija napisał(a):
DEKLARACJE I WPŁYWY

mam drugą konkretną deklarację - 50zł - tylko nie wiem czy mogę ujawnić od kogo bo napisał do mnie PW

Jutro będziemy wiedzieć czy będzie operacja i już pierwszy pewny wydatek za rezonans.
Tina pewnie już dziś po badaniu - jak tu wytrzymać do jutra ...
może ktoś ma tam wtyki jakieś?
NO a nie bedziesz dzwonila dzisiaj juz??/Powinni przeciez chyba cos powiedziec...:)

Posted

gonia66 napisał(a):
NO a nie bedziesz dzwonila dzisiaj juz??/Powinni przeciez chyba cos powiedziec...:)

Prosili, żeby zadzwonić jutro koło południa.
Ale zadzwoniłam.
Niestety rezonansu dzisiaj nie miała będzie miała jutro o 18 więc można będzie się dowiadywać około 20 o wynik.

Z wieści - to karmią ją z ręki - bo jest nieco nieskoordynowana - i ją dopieszczają. Dostaje jeść małymi porcjami. Pani powiedziała, że spała dzisiaj na rękach i kolankach u 3 dziewczyn. Że na początku się trochę trzęsła ale jak zobaczyła że fajnie to się przytulała do nich i usypiała na kolankach. I że ją tam wszyscy bardzo polubili już.
Była na spacerku - ale się wtedy nie załatwiła - robi swoje na podkłądy.

Posted

Yorija napisał(a):
konto AFN - dla bezpośrednich wpłat

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda
...
VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
z dopiskiem "psy Kraków - Tina"

kamilko czy to konto tu można wpłacać??

Posted

adamo1974 napisał(a):
kamilko czy to konto tu można wpłacać??

można i na to - tylko tak jak pisałam - proszę nie niecierpliwić się że nie będzie błyskawicznej informacji od Tweety czy pieniądze już do nich wpłynęły - w Krakowie mają co robić oj mają - biurokracja to najmniej wdzięczne zajęcie - a ja coś mam wrażenie, że im jeszcze dokładam pracy i dokładam

Posted

Yorija napisał(a):
można i na to - tylko tak jak pisałam - proszę nie niecierpliwić się że nie będzie błyskawicznej informacji od Tweety czy pieniądze już do nich wpłynęły - w Krakowie mają co robić oj mają - biurokracja to najmniej wdzięczne zajęcie - a ja coś mam wrażenie, że im jeszcze dokładam pracy i dokładam

MAm 30 zł dla Tinki, w spadku po psiaku Alfiku, ktory jest obecnie pod opieka cioteczki Malibo57. NA te wpłaty skaładaja sie dwie cioteczki- Granula(10) i cioteczka Ffrubka(20).
BArdzo prosze Yorija o Twoje konto na PW, bo faktycznie wolalabym, zeby to jakos sparwniej poszlo, a Fundacja ma zapewne co robić:)

Posted

gonia66 napisał(a):
MAm 30 zł dla Tinki, w spadku po psiaku Alfiku, ktory jest obecnie pod opieka cioteczki Malibo57. NA te wpłaty skaładaja sie dwie cioteczki- Granula(10) i cioteczka Ffrubka(20).
BArdzo prosze Yorija o Twoje konto na PW, bo faktycznie wolalabym, zeby to jakos sparwniej poszlo, a Fundacja ma zapewne co robić:)

tak jak ja deklaruje 50 zł i też prosze o numer na pv jak juz pisałem ci na pv ps. kurcze jeszcze 23 godziny niepewności ........szok

Posted

Witam Wszystkich, jestem na Dogo codziennie, ale odzywam się 2 raz (jakoś nie bardzo ogarniam to forum:) . Bardzo chętnie wspomogę malutką grosikiem. Dzisiaj 50, a 30 listopada, też bym coś dodała. Prosiałbym o nr rachunku na który mogę wpłacać grosiki.

Posted

supergoga napisał(a):
To ja deklaruje od nFundacji dla Zwierząt Animalia 500 zł - wpłacimy na AFN.

O .....
nie wiem co powiedzieć - DZIĘKUJĘ - to tak mało. To ja mogę sto razy napisać DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ...

Posted

supergoga napisał(a):
Nie pisz tyle razy, szkoda czasu.
Jutro zrobimy przelew.

Jesteście wspaniali.
Mamy 730zł deklaracji - to powinno pokryć już koszt rezonansu :-)