Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wigora poznałam zimą. Przyznaje się, że wyładniał, ma lśniącą sierść, wesoły w dobrej formie. Tak to sprężynka jest ale przyglądałam się mu z boku. On tak strasznie się cieszy, gdy Brazową widzi ale ta radość do opanowania jest. Potrafi się skupić, pięknie wykonuje komendy, nie przeciska się w przejściu, dobre maniery ma!

Wesoły, mądry psiak! Tylko brać do domu.

Posted

[quote name='olenka_f']znałam takiego co był 12 lat i w domu poczuł się jak u siebie :cool3:[/quote] swiete słowa Oleńko.Ja tez go znałam :) Dopiero w domu zaczał bawic sie patyczkiem....

Posted

[quote name='brazowa1']OJ,Daria,nawet nie wiesz,ile ja bym dała za dobry dom dla niego.[/quote]

wiem wiem brązowa, no ale bądźmy myśli, że w końcu ktoś zrekompensuje Wigorowi ten cały czas spędzony w schronisku !!

Posted

Chciałabym zamieścić ogłoszenie o Wigorze w gazetce osiedlowej. Tu u mnie jest pełno fajnych domków i miłych ludzi, więc może by się udało... Mogę podać namiary na Brązową?