Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczkę Brązową znam-wiedziałam,że żartuje..:diabloti:,,troszkę muszę się zawsze umartwić-taka już jestem a fakt przejmuję się każdym nie takim spojrzeniem-WSZYSTKIM-Boze jakie to męczące jest :shake:

Posted

Popłakałam się nad historią Foksika. Jak te psy kochają swoich Panów. Ta historia przypomina mi troszkę sytuację mojej Figi. Oby ona trafiła na takich wspaniałych ludzi jak Ty Akuszko i Twój TZ.

Celinko to już jutro wielki dzień???

Posted

Celinko,prosimy sie juz niczym nie zamartwiac,pokuta byla fajna :cool3: ,chetnie cos jeszcze odpokutujemy.A jutro-wielki dzien! a ja do schronu i dopiero wieczorem sie dowiem co i jak...

Posted

Witajcie moje Ukochane Dziewczynki-chcę Wam pokazać moja Córeczkę Dumkę

[IMG]http://images20.fotosik.pl/96/6440959f0a8ab8edmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/96/06b5f2a491043a8cmed.jpg[/IMG]

prawda ,że sliczna?? Jest urocza,grzeczna,posłuszna,delikatna,subtelna i niesamowicie milutka.Przesyła Wam i Kochanej Cioteczce Akuszce mnóstwo buziaczków :loveu:

Posted

Witamy nową dogo-siostrzyczkę :multi: :multi: :multi: Przesyłamy też gorące buziaki!!!!!!! :buzi: :buzi: :buzi:

U nas jak zawsze wesoło, głosno i bałaganiarsko. Brudzimy na potęgę, bo błocko wokół i humorki nam dopisują :lol: Pyni skończyła się cieczka, więc ma w końcu luzik.
Fotki może jutro, może pojutrze...

Posted

Celinko, ja jestem ostatnio taka leniwa, że nawet fotek nie chce mi się robić :roll: I one wiecznie upaprane w błocie są... Pynia krzyczy, że trzeba szybko brzuszek wycierać i łapki też daje. A co buziaków przy tym dostanę :loveu: :loveu: :loveu:
Prosiaki uciekają, one lubią być brudne :cool3: Same sobie łapy wycierają po fotelach, kanapie, łóżku... w berka sobie ze mną grają. Jakoś zawsze gonię ja...

Posted

To podobnie jak u mnie-to ja gonię Dumcię a Ona z patykami ucieka albo z suchą karmą z dawnego domku-nie je jej tylko rozkrusza a ją z odkurzaczem latam:diabloti:

Akuszko nie tylko Ty na lenistwo cierpisz:evil_lol:

Proszę mocno ucałować Dziewczynki!!!!

Posted

czy ja też mogę być spokojna że sumienie mnie nie zagryzie ?? lenia mam już od tygodnia i na dogo się nie ujawniam (mój wątek odpłynął w chwilowy niebyt)

Posted

Możesz Maupo :lol: w jedności siła!!! Mój wątek też przepadłby z kretesem, ale ocaliła go Celinka. Leniu****my kobiety, świat bedzie kręcił się dalej, bo on nawiedzony jakiś jest...

Posted

No pewnie,że możesz być spokojna-w masie-SIŁA:diabloti:

A co się tyczy Cioteczko Twojego wątku-no cóż -powiem,że nie za dobrze-uwielbiam oglądać zdjęcia Twoich Rozkoszniaków z Mogotką na czele:loveu:
Taaa Celinka ocaliła-męczy o zdjęcia i już nie raz- nie dwa podpadła.
Co ja zrobię jak ja Uwielbiam Bulwiątka...zaraz po....jamnikach...