kaerjot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Akucha, tak nie wolno!!!! Tu wszyscy uzależnieni, a Ty odwyk nam serwujesz, bez uprzedzenia :placz: Quote
akucha Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cicho cioteczki, ciiiiii... Pynia chce spać.... Tolka padła... Bela też już ziewa... Ciii..., niech te świrki już usną... Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No moje CUDA wreszcie są-i rzeczywiście DAMA ma boskie łóże. Cichutko ciałujem Dziewczynki....aaaaa Dziewczynki trzy.....czarno białe obie Trzy :diabloti: Quote
Kasia25 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A, co jej się tu prosiak do wyrka z butami pakuje, hę? WYCAŁOWAĆ!!!!!!!!! A u mnie, nikt posłanka nie uznaje, nikt! No, może czasem Kamil, jak chce się okłaczyć:roll: Quote
kaerjot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kasia25 napisał(a): A u mnie, nikt posłanka nie uznaje, nikt! No, może czasem Kamil, jak chce się okłaczyć:roll: Coś kręcisz, jeżeli nikt posłanka nie uznaje, to czym się tam Kamil okłacza? Hę!!! Widzę, że sopocka damulka łoże ma wypasione, a prosiaki ......... na podłodze. Quote
akucha Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gabryjella napisał(a):Pynia jakie ma łoże, no no :cool3: Bo Pyni w łóżku z nami za goraco jest, to musi mieć swój osobisty komfort przecież :p Pynia lubi swoje posłanko, Jak jej się kocyk rozbebeszy podczas gościnnych pobytów Toli, to ona stoi i czeka, aż Pani poprawi. Poduchę sama do niego taszczy. DAMA!!! Kasiu, prosiak przyszedł ukraśc Pyni poduchę, to jej najwiekszy skarb (poza kością chyba) i Tolka z uporem maniaka zabiera ją i chowa, jak Pynia nie widzi oczywiście :evil_lol: Belka wycmokana :lol: Quote
Kasia25 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kaerjot, A, skąd wiesz, kto tam kudły zostawił............. może to był, KTOŚ:megagrin: :megagrin: :megagrin: Jak się wygania, miłe pieski z łóżka, to potem się źle kończy,:diabloti: Quote
loozerka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gabryjella napisał(a):Pynia jakie ma łoże, no no :cool3: akuszka, gdzie kupilas takie loze?? szukam czegos takiego i nigdzie nie ma.... Quote
akucha Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='loozerka']akuszka, gdzie kupilas takie loze?? szukam czegos takiego i nigdzie nie ma.... Kupiłam w sklepie internetowym: www.sklep4lapy.pl Kaerjot :cool3:, prosiaki spią w łóżku z nami. Mają posłanka i swoja kanapę, ale nie chca tam spać... Quote
brazowa1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Akucha-serio Pynia poduszke ciagnie w pysku na swoje legowisko??? Quote
Maupa4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 akucha napisał(a): ... prosiaki spią w łóżku z nami. Mają posłanka i swoja kanapę, ale nie chca tam spać... ooooo .... to tak jak u mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i kanapa, i koszyki, i posłanka, i materacyki ... a one w nocy i tak pakują się do łóżka ... pod kołderkę, na podusię a "pani to sobie znajdzie miejsce tam gdzieś obok"... Akucha - Ty to i tak masz dobrze ... masz tylko dwa prosiaki "do łóżka" Quote
akucha Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Tak, Pynia ciąga swoją poduchę i ręcznik, którym wycieram jej brzuszek po spacerze :evil_lol: On jest tylko jej!!! Jak TZ-et chciał wytrzeć nim łapy prosiakom, to zabrała i już. Ręczniczek wisi na suszarce w łazience i po spacerze Pynia siada obok niego i czeka, a jak się cieszy, że ją wycieram! Ona jest na prawdę zabawna i bardzo mądra. Maupo, Ciebie to nie przeskoczę :evil_lol: Śpię na bank wygodniej, chodziaż nogi i plecy rano bolą. Jedna 12, druga 14 kg :oops: Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pyniulka mądra i grzeczna-jednak DAMA...:loveu: Ale i tak kocham też Belcię i Tolcię i uwielbiam oglądać zdjęcia z domu Akuszki i Maupy4.....Boskie i jedyne w swoim rodzaju. Quote
akucha Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No jasne Celinko, że one wszystkie fajne :lol: Specjalnie dla Ciebie: Pyniu, co tam masz??? Daj trochę! Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :modla::modla::modla:-no powala na kolana-kocham Wszystkie Bulwiątka Świata-no troszkę bardziej te Akuszki.Jak tu się nie zakochać-no jak? Akuszko dziękuję-to zdjęcie jest BOSKIE. Quote
Neris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja chciałam tylko powiedzieć, że strassssnie podobna do TZ-a Maupy4:diabloti: Quote
Kar0la Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pynia dama w każdym calu. Moje suczydła specjalnie kotłują kocyki, jak pościelę elegancko to zaraz łapy idą w ruch i śpią na takich rozmymłanych. Chociaż Tola spradycznie śpi w siebie. Czasami śpi u Gabi w koszyku, a najczęściej na fotelu lub łóżku. Quote
iwonamaj Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Moje małpiatki spia wyłącznie w łóżku- z Anią lub ze mną...Mają legowisko w przedpokoju, ale chodzą tam tylko na chwilkę, jak się obrażą... Quote
Anulka85 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Akuszko te Twoje cuda sa zabojczo piekne i Tolcia i Bela i Pynia:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tylko je wyszarpac i wycalowac-ale mao ochote je ugryzc w pyszczek:p :razz: Quote
Celina12 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No NIE!!!!! Tu znowu cisza...:shake:...Dziewczynki....do kompa...opisywać :diabloti: Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Celinko, jutro już bedę wolna, napiszę wszystko :lol: Anulko, dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: Tez ;przesyłamy mega buziaki!!! Dzisiaj Tolka mi podcięła nogi :angryy: (oddam ją do schronu, ale tylko w Sopocie! :cool1:) Pierwszy raz w życiu coś takiego przeżyłam!!! Fiknęłam kozła, urwał mi się film i spadłam prawym półdoopkiem prosto na skalniak, na taki niczego sobie "kamyczek"... aż mi tchu zabrakło, w głowie galareta... a niebo gwiaździste nade mną... Jestem kontuzjowana, szykuje się oryginalna pisanka wielkanocna we wszystkich kolorach tęczy :evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To masz z główy malowanie pisanek...:diabloti: Ale Tolcia nie ściała -pewnie sama się bardzo przestraszyła... Jutro Akuszka obłoży sie poduszkami i będzie opowiadać....:loveu: Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Akucha własnie w tej chwili siedzi na poduchach i wysiaduje pisankę... Taaa, Tolka się wystraszyła, zażartowała, akurat... Ona ma ADHD, to świr totalny - niebezpieczna dla życia własciciela. Wczoraj tak maltretowała na działce Belę, że nawet Pynia się wkurzyła i zrobiła z nią porządek :crazyeye: Bela ma osobistą ochronę! Quote
Celina12 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A i tak Ja kochasz....to aż bije w tym co piszesz....:diabloti: Pynia jak widzę to Doskonała jest w każdym względzie :loveu::loveu:....i takie Cudo do schroniska kiedyś trafiło-nie mieści się w glowie :shake: Belunia to pewnie tak jak mój Atosik-delikatna,woli sie wycofać.....najlepiej w ramiona Mamci.....cio??? Quote
Recommended Posts