akucha Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Łaskawa Kasiu :lol:, na grila to my se jeszcze poczekamy.... Zrobisz mi banerek z Ringo??? :oops: Uff, ufff... Bratanku mój... Quote
Asia_M Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pynia jest superowata :) tak pyśkowata :) Zresztą Sendulinek też mi mojego Pysia przypomina :diabloti: Quote
Celina12 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kochane jesteście Cioteczki-tak się cieszę ,że dałyście swoje zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Jesteście takie śliczne i młode...pamiętajcie-teraz musicie słuchać babcię Celinę.. Quote
Asia_M Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Celina12']Kochane jesteście Cioteczki-tak się cieszę ,że dałyście swoje zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Jesteście takie śliczne i młode...pamiętajcie-teraz musicie słuchać babcię Celinę..[/quote] Celinek, hehehe, oj nie tak łatwo zdobędziesz władzę!!!:lol: Sama jesteś piękna i młoda :loveu: . A duchowo to już na pewno młodsza ode mnie... Bo ja cosik oklapłam ostatnio :roll: Quote
wiewiora1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A KTO TU JEST PIEKNY I MLODY???? wSZYSTKIE TO JAKIES MALO PELNOLETNIE JESTESMY,,,!!! LEDWIE DOWOD OSOBISTY DOSTALY A JUZ MOWIA ZE STARE!!!OJ KOBITKI KOBITKI,,,,:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asiu, ja tez uważam, ze nasze psy sa podobne :lol: - w tym samy typie, pisałam juz u Kasi. Kolorki się tylko wymieszały... Celinko :evil_lol: Ty sobie nie żartuj!!! Babcia - kochana, daleko Ci jeszcze do tego tytułu, no chyba, że dzieci się postarają :diabloti: Moja babcia dożyła 104 lat!!! Quote
Asia_M Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='akucha'] Celinko :evil_lol: Ty sobie nie żartuj!!! Babcia - kochana, daleko Ci jeszcze do tego tytułu, no chyba, że dzieci się postarają :diabloti: Moja babcia dożyła 104 lat!!![/quote] Celinka bardzo chciałaby już babcią zostać :evil_lol: Przyznała sie kiedyś do tego :) Nie tak szybko Celineczko!!! :) A moja babcia ma 74 lata i już 5 PRAwnuków :lol: Kuzynki zaszalały :roll: hehe Quote
Kasia25 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Celinka, to kokietuje, nas troszkę:cool3: Wiadomo kobieta. Akucha, Pynia miała to szczęście, że ktoś jej nie zdążył ufarbować:evil_lol: Asiu, kuzynki wiedziały co robią. Jak nie babcia to przecież prabacia, może jeszcze dzieci bawić. hihi Quote
Celina12 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Taaaaa kokietuje..:mad::mad:...mam Ci ja lustra w domu i liczyć tyż potrafię. Quote
Celina12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Co dziś robi mój Tercecik Ukochany???? Jaką macie pogodę???? Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dzisiaj żyjemy meczem :lol: Brzydko u Nas Celinko, pochmurnie i mglisto... Prosiaki śpią a Pynia obrabia kostki pod moimi nogami. Muszę trzymać nogi na fotelu, bo Pynia wrrrrr :evil_lol:, gdy tylko nimi poruszę... To nie stresuję jej, a niech tam... ostatecznie az trzy uzbierała :razz: Quote
Asia_M Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mój Pysiek dzisiaj cały dzień tez tylko wrrrr wrrrrr Dałam mu suchą bułkę do pilnowania...pewnie będzie jej pilnował do wieczora i w końcu zje :cool3: Ale póki co nic tylko wrrrr wrrrr. Już zapomniał kto mu tą bułkę dał i ciągle nie może pojąć, że ja nie jestem wcale łasa na jego suche pieczywo :lol: Quote
Celina12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 U nas tez ciemno i buro-źle wpływa pogoda na psychikę..:-( Dziś to nie wiadomo czy pilnować meczu czy skoków narciarskich??? Pyniu Ty pracowita jesteś Szkrabie :loveu: Quote
Asia_M Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak mam do wyboru Celinko to wybieram mecz :) Po tych ostatnich przebojach na skoczni to trochę się boje skoki oglądać:roll: Quote
Celina12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Też racja Asiu...strasznie było...:shake: Quote
wiewiora1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 U Nas Tez Niestety Pochmurno Ale Dosc Cieplo,,nic Sie Za Bardzo Nie Chce .ale Wlasnie Skaczylismy Z Chlopakami Ogladac Film,,,patch,,,jest To Film Na Faktach O Powolaniu Do Medycyny,i Do Leczenia Usmiechem,,,wspanialy Film!!!szkoda Ze Nie Byl On O Weterynarzu Ale I Tak Warto Go Ogladnac!!!chlopaki Rowniez Byli Nim Zachwyceni!!polecam Na Taka Pogode,,, Quote
Celina12 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Co tu tak cichutko??? Dziewczynki jak tam wrażenia po meczu-bardzo kibicowałyście??? Pokażę jak moje Chłopaki kibicowali...bardzo aktywnie zresztą.. [IMG]http://images14.fotosik.pl/104/53e294d7a2c83c0amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images14.fotosik.pl/104/4c91d1c77709f737med.jpg[/IMG] Quote
akucha Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Mądre chłopaki, mają sportową intuicję widać!!! Taaaa... lepiej było przespać ten mecz, a z pewnością zdrowiej :lol: Celinko, uwielbiam śpiących Muszkieterków, oni śpią tak... smacznie!!!! Quote
Celina12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 To fakt spać uwielbiają a jak przy tym uroczo chrapolą.... A co u Dziewczynek???? Jak przeżyły burzę??? Quote
akucha Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dziewczyny w nocy rozrabiały - syćkie tsy :cool3: Szczekały na grzmoty i błyskawice, latały po domu, piły wodę... Od 3 rano trzy razy wychodziły na dwór, bo one nie bojące, walczyć chciały :evil_lol: I tak rozbudzona poszłam do pracy, gdzie byłam obecna-nieprzytomna... Quote
Celina12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzielne Dziewczynki :loveu::loveu::loveu: A ja myślałam ,że macie ferie... Quote
akucha Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 My zaczynamy w przyszłym tygodniu, ale mamy dyżury w szkole :angryy: Quote
Celina12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Z tymi dyżurami w szkole -:shake:-młodzież przychodzi??? Quote
brazowa1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Akuszko,jezeli chodzi o Ciapka,to byla pani chetna go wziac :lol: :lol: :lol: , ale zostala odrzucona z powodow moralnych;ma sklep z... artykulami erotycznymi, (hihihi,byla dolaczona stronka sklepu,mnostwo tiulow,koronek,rozyczek,gorsecikow,wielkie łóżko).Miala pieska,umarl ze starosci i Ciapek baaardzo jej do serca przypadł,chciala go miec ze soba w sklepie.Jak ja sobie Ciapka wyobrazilam w rozowej obrozy,z kokardka rozowa na glowie,na tym wielkim łozu,jak sie wyleguje....:megagrin: :megagrin: :megagrin: to byl sklep z erotikami,ale w "kobiecym wydaniu" Quote
Recommended Posts