Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane jesteście Cioteczki-tak się cieszę ,że dałyście swoje zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Jesteście takie śliczne i młode...pamiętajcie-teraz musicie słuchać babcię Celinę..

Posted

[quote name='Celina12']Kochane jesteście Cioteczki-tak się cieszę ,że dałyście swoje zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Jesteście takie śliczne i młode...pamiętajcie-teraz musicie słuchać babcię Celinę..[/quote]
Celinek, hehehe, oj nie tak łatwo zdobędziesz władzę!!!:lol: Sama jesteś piękna i młoda :loveu: . A duchowo to już na pewno młodsza ode mnie...
Bo ja cosik oklapłam ostatnio :roll:

Posted

A KTO TU JEST PIEKNY I MLODY????
wSZYSTKIE TO JAKIES MALO PELNOLETNIE JESTESMY,,,!!! LEDWIE DOWOD OSOBISTY DOSTALY A JUZ MOWIA ZE STARE!!!OJ KOBITKI KOBITKI,,,,:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asiu, ja tez uważam, ze nasze psy sa podobne :lol: - w tym samy typie, pisałam juz u Kasi. Kolorki się tylko wymieszały...

Celinko :evil_lol: Ty sobie nie żartuj!!! Babcia - kochana, daleko Ci jeszcze do tego tytułu, no chyba, że dzieci się postarają :diabloti: Moja babcia dożyła 104 lat!!!

Posted

[quote name='akucha']
Celinko :evil_lol: Ty sobie nie żartuj!!! Babcia - kochana, daleko Ci jeszcze do tego tytułu, no chyba, że dzieci się postarają :diabloti: Moja babcia dożyła 104 lat!!![/quote]
Celinka bardzo chciałaby już babcią zostać :evil_lol: Przyznała sie kiedyś do tego :) Nie tak szybko Celineczko!!! :)
A moja babcia ma 74 lata i już 5 PRAwnuków :lol: Kuzynki zaszalały :roll:
hehe

Posted

Celinka, to kokietuje, nas troszkę:cool3: Wiadomo kobieta.

Akucha, Pynia miała to szczęście, że ktoś jej nie zdążył ufarbować:evil_lol:

Asiu, kuzynki wiedziały co robią. Jak nie babcia to przecież prabacia, może jeszcze dzieci bawić. hihi

Posted

Dzisiaj żyjemy meczem :lol: Brzydko u Nas Celinko, pochmurnie i mglisto...
Prosiaki śpią a Pynia obrabia kostki pod moimi nogami. Muszę trzymać nogi na fotelu, bo Pynia wrrrrr :evil_lol:, gdy tylko nimi poruszę... To nie stresuję jej, a niech tam... ostatecznie az trzy uzbierała :razz:

Posted

Mój Pysiek dzisiaj cały dzień tez tylko wrrrr wrrrrr
Dałam mu suchą bułkę do pilnowania...pewnie będzie jej pilnował do wieczora i w końcu zje :cool3: Ale póki co nic tylko wrrrr wrrrr. Już zapomniał kto mu tą bułkę dał i ciągle nie może pojąć, że ja nie jestem wcale łasa na jego suche pieczywo :lol:

Posted

U Nas Tez Niestety Pochmurno Ale Dosc Cieplo,,nic Sie Za Bardzo Nie Chce .ale Wlasnie Skaczylismy Z Chlopakami Ogladac Film,,,patch,,,jest To Film Na Faktach O Powolaniu Do Medycyny,i Do Leczenia Usmiechem,,,wspanialy Film!!!szkoda Ze Nie Byl On O Weterynarzu Ale I Tak Warto Go Ogladnac!!!chlopaki Rowniez Byli Nim Zachwyceni!!polecam Na Taka Pogode,,,

Posted

Co tu tak cichutko??? Dziewczynki jak tam wrażenia po meczu-bardzo kibicowałyście???

Pokażę jak moje Chłopaki kibicowali...bardzo aktywnie zresztą..

[IMG]http://images14.fotosik.pl/104/53e294d7a2c83c0amed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images14.fotosik.pl/104/4c91d1c77709f737med.jpg[/IMG]

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: Mądre chłopaki, mają sportową intuicję widać!!! Taaaa... lepiej było przespać ten mecz, a z pewnością zdrowiej :lol:
Celinko, uwielbiam śpiących Muszkieterków, oni śpią tak... smacznie!!!!

Posted

Dziewczyny w nocy rozrabiały - syćkie tsy :cool3: Szczekały na grzmoty i błyskawice, latały po domu, piły wodę... Od 3 rano trzy razy wychodziły na dwór, bo one nie bojące, walczyć chciały :evil_lol: I tak rozbudzona poszłam do pracy, gdzie byłam obecna-nieprzytomna...

Posted

Akuszko,jezeli chodzi o Ciapka,to byla pani chetna go wziac :lol: :lol: :lol: ,
ale zostala odrzucona z powodow moralnych;ma sklep z... artykulami erotycznymi, (hihihi,byla dolaczona stronka sklepu,mnostwo tiulow,koronek,rozyczek,gorsecikow,wielkie łóżko).Miala pieska,umarl ze starosci i Ciapek baaardzo jej do serca przypadł,chciala go miec ze soba w sklepie.Jak ja sobie Ciapka wyobrazilam w rozowej obrozy,z kokardka rozowa na glowie,na tym wielkim łozu,jak sie wyleguje....:megagrin: :megagrin: :megagrin:

to byl sklep z erotikami,ale w "kobiecym wydaniu"