Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie tez linki sponsorowane irytuja,bardzo,bardzo.

Wymiziaj Pynie,Akucha :loveu:

dzis Kasia na przekazaniu Chomiczka dlugo sie smiala,ze "Pynia,tak sie ozywiła u Akuchy ",hihihihihihi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

chcialam zdementować wieści o zasypaniu- wschodnia Polska uległa juz rozpuszczeniu i wrócila do nas- w zasadzie nie wiem, jaka pora roku- wiosna to czy jesien nadal, ale jest slonce i deszcz czasem zamiast tego bialego puchu

Posted

Cioteczki, wszystko w porządku z nami :lol:, tylko wybory przecież! I punkt wyborczy w szkole, robota dodatkowa :cool3:, nasiadówy i takie tam...
Śniegu nie ma!!! Świeci dziś słońce, a ja... ja pracuję :diabloti:

Posted

O widzę Akucha, ze tez się udzielasz, mi te wybory to sen z ócz spedzają, ze nie wspomnę o ilości czasu, ktore pochłaniaja..... wrrrrrrrrrr. Najgorzej w niedziele, jak zacznę o 6 to skoncze- pewnie w poniedziałek koło poludnia ....:(

Posted

za mna nie tak bardzo :D
moja praca własciwie się zacznie po 21-szej- mimo, ze siedziec musze od 6 rano praktycznie- ale w pokoju z dostępem do netu- to będe miała raj dogomaniakowy :D

Posted

Jezdem!!!! Ja nie siedzę, ja tylko organizacji lokalu dogladałam :cool3: No może pójdę jeszcze sobie kogoś ustrzelić na intratną posadkę radnego, reszta weekendu dla dogo!!! :lol:

Loozerka, kontaktuj się z nami, niech dogomania ma swój wkład wyborczy :diabloti: i reklamuj psy znudzonym członkom Komisji :evil_lol:

Posted

A wszystko dobrze :lol: Rozrabiają, jak zwykle :evil_lol: Takie to juz psie życie, mus rozrabiać i już!!!

Szukamy...

Wąchamy...

Biegamy...

Gryziemy...

Pilnujemy psich perfum...

Perfumujemy się :cool3:

Grzecznie wracamy do domu...

Wczoraj rozwlekłyśmy po domu zawartość kosza na śmieci... Nudziło nam się, a w domu nikogo nie było :roll: Winowajcy nie odnaleziono, każda z nas pilnowała swojej kupki śmieci, podzieliłyśmy się sprawiedliwie...

Posted

:roflt:-po prostu są zniewalające-Boziu-kocham Je!!!:loveu:
Bulwa na drzewo wchodzi-:crazyeye:,i perfumuje się:diabloti:.
Cały czas myslę jak One te śmieci sprawiedliwie dzieliły-:evil_lol:

Posted

Celinko :lol:, rozrabiają, rozrabiają i rozrabiają... Śmieszne to trio, każda inna, a razem - beczka smiechu!

Perfumowała się Pynia :p, wyspecjalizowała sie w tym... Może lubi się prać...

Kosz był na środku pokoju, a one każda ze swoimu papierkami, kartonikami, puszkami, woreczkami foliowymi, a miny taaakie niewinne...

Posted

U mnie już nie ma kosza na śmieci bo nie znalazłam pancernego.
Wieszam bardzo wysoko reklamówkę i tam wrzucam śmieci, ale jak koty się rozpędzą to nie ma mocnych...

Posted

Kotem Marysia jest w tym najlepszy. Potrafi turlać po blacie jajka przygotowane do ciasta i nagle uuuuups, jajeczko na podłodze! I od razu ma przygotowaną gadkę "miauuuuu, ojej, jak to się stało?"