Neris Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A ona tego kiciusia to chciała do zabawy czy konsumpcji? Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A tu nie możemy zobaczyć zdjęć najwspanialszych piesków Cioteczki? To bardzo świetny pomysł-:lol:-a gdzie zamówiłaś? Quote
loozerka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gabryjello, pomysł przedni- szczególnie jak sie ma duzo obiektow ;) ale własnie, gdzie sie takie kalendarze zamawia i ile trwa wykonanie? Przyszedł mi od razu do glowy pomysl na prezent dla rodziców... Quote
akucha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gabryjella, a gdzie taki fajny kalendarz zamówiłaś????? Super pomysł!!! Wklejać foty mi tu!!!! Te do kalendarza :lol: Neris, Pynia z kotem się bawi, konsumpcja nie wchodzi w grę :cool3: Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Pynia nie Alf kotów nie zjada:diabloti: Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Może pozwolisz Toli,Belci i Pyni z Atosikiem w kosmos na parę dni polecieć? Atosik sam się boi....:evil_lol: Quote
akucha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dam mu Tolę do towarzystwa, to będzie gwarancja, że trwały ślad w Kosmosie odcisną :diabloti: Długo ich zielone stworki pamiętac będą!!! Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Tylko Tolę? Twoje psiaki to spece od zjawisk nadprzyrodzonych:diabloti: Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dziękujemy!!!:lol: Psiaki słodkie i urocze:loveu:-a dalsze zdjęcia?nie muszą być po kolei....;) Quote
akucha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Pięękne dałaś, sama robiłaś foty???? Co im dałaś, żeby tak pozowały??? I siedziały w jednym miejscu... Ale twoje sunie są urodziwe!!!!! No dalej, wklejaj!!! Kwiecień-grudzień... Quote
Kasia25 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja, też chcę kalendarz z moim synusiem i Wylinkami:multi: Fajowe foty, Kory to raczej takie wredoty, nie? Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wszystkie foty super ale dla mnie najładniejsze-z grudnia-BOSKI PYSIO :loveu: Quote
Kasia25 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja nie widzę wszystkich fot, dlacego??!!! Quote
akucha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gabryjella - cudowne, cudowne foty!!!! I modelki też :loveu: :loveu: :loveu: To małe, szczerbate "paskudztwo" to do zakochania jest, jak nic!!!!! Ale w listopadzie to ja trochę farbnęłaś na blondę, co???? Amstusia jest miodzio :loveu: Piękne kolorki ma, hmmm... Kasiu, co to za wylinki ci się trafiły??? Quote
loozerka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 znowu dziewczyny zaczełyście pokątnie grzeszyc...bez nas :placz: to i Was pokarało :evil_lol: A zdjecia są cudowne, wszystkie bez wyjatku- a wredna kudlata- boska- i nie ukrywa charakterku...widac po niej :D Quote
Neris Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja tym razem wyjątkowo nie grzeszyłam, a też nie wszystko widzę. Quote
akucha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cioteczki, przeczytajcie to :angryy: : http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34130 Jestem rozbita, takie historie mnie pokonują... Quote
Celina12 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Skandal-:angryy: Wierzyć się nie chce :shake:I to są ludzie?????:angryy: Quote
loozerka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Widze Akucha, ze trafilyśmy na ten sam watek:( Quote
brazowa1 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Mala miejscowosc,koty bez zmrozenia okiem nadal sie topi w sadzwace.Wstyd zajac sie ludziom kotem.... W malej wiosce kolo Ostrody,zona prezesa wykupionego PGR jest kociara,schodza sie do niej,ona je karmi,leczy.3 lata temu naczelnym dowcipem na wiosece bylo,ze prezesowa weterynarza wzywala,zeby kotce cesarke zrobil,bo nie mogla urodzic.A poita zartu byla taka,ze kotka i tak zdechla,bo krwotoku dostala. Ten zart byl z luboscia powtarzany,nie tylko przez straszych ludzi,ale przez ich dzieci, wyksztalcone,po studiach. Quote
Celina12 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Znam takich ludzi też niestety.:shake: Te krzywe uśmieszki,drwinki-z psem do lekarza? Pies w domu?-na kanapie?A dobijają mnie powiedzenia typu-"on jest stary-uśpij go":placz: Quote
Kar0la Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 To niestety częsta praktyka. "Stary to nie warto leczyć", a z psem do weterynarza - "szkoda pieniędzy, przecież to tylko pies". Ludzi są okrutni i bezmyślni... strasznie to smutne...:-( Gabriella ale będziesz miałą odjazdowy kalendarz.:loveu::loveu: Takie kalendarze, można zamawiać też na allegro. Wybiera się zdjęcia i typ kalendarza, ilu stonicowy. Quote
Celina12 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Gdzie jesteś Akuszko Moja gdzie?Zaginęłaś w tej dogomanii stron....w świecie gdzie szuka domków się-na zawsze ktoś pozostał sam?.......:lol: Quote
akucha Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jestem, wygrałam sparing z komputerem podłym!!!!! Ufffff... Jakieś reklamy daja mi po oczach na każdym wątku... denerwuje mnie to!!!! Quote
Recommended Posts