wredne_słonko Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='akucha'] Witam Ignaca :loveu::loveu::loveu: Gameto! Udał Ci się chłopak, sliczne z niego dziecko i wygląda tak grzecznie. [B]Ożenię go z naszą Hanią![/B] [/QUOTE] Nie ma! Hania jest za stara. Alicja będzie w sam raz! :mdrmed: Oświadczam również, że tato obrósł w piórka jak mu powiedziałam, że taki fan klub mu się na dogo tworzy ;) Quote
akucha Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wiedziałam Słoneczko, wiedziałam, że mnie przelicytujesz :placz: No fakt Hania starsza od Ignasia o 2 miesiące... ale! Hania ma 9 kotów, a Alicja ile? :razz: Gameto, będą foty. [COLOR=Pink] Widzę, że łatwo nie będzie...[/COLOR] Pozdrawiam słonecznego TATĘ! Oficjalnie, na forum, a co! Mój rodziciel też gołębiarz, były co prawda, ale o tych stworzeniach to on może godzinami rozprawiać. Wyniki dziś nie przyszły. Czekamy. Quote
Bila Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 cześć, ciotka:loveu::loveu:, a jak z apetytem u małej Zu? dalej kaszana? Quote
akucha Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cześć! Od 2 dni ma wieczorem apetyt na chrupki Toli, Orijen 6 ryb - dla dorosłych psów. Daję i już. Swoimi pluje, więc pozostałe maja "podżerkę" :evil_lol: Pynia i Tola jakoś nie straciły apetytu w upały. Co dziwne, Zuzia gania jak szalona, a wcześniej zemdlała mi 2 razy :huh: Wczoraj do 1 w nocy podlewaliśmy ogród. Ale się działo! Zu i Pynia tak ganiały, szalały, szczekały, szok! Tola oczywiście siedziała w brodziku i polowała nocą na żabę, cały czas. Świat rzeczywisty dla niej nie istnieje. Wszyscy wróciliśmy do domu mokrzy, było suuuper!!! Dzisiaj powtórka. Quote
gameta Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Akucha zazdroszczę - sama bym zapolowała w nocy na żabę przez ten upał... Quote
ockhama Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='akucha']Cześć! Od 2 dni ma wieczorem apetyt na chrupki Toli, [B]Orijen 6 ryb - dla dorosłych psów[/B]. Daję i już. Swoimi pluje, więc pozostałe maja "podżerkę" :evil_lol: Pynia i Tola jakoś nie straciły apetytu w upały. [B]Co dziwne, Zuzia gania jak szalona, a wcześniej zemdlała mi 2 razy[/B] :huh: Wczoraj do 1 w nocy podlewaliśmy ogród. Ale się działo! Zu i Pynia tak ganiały, szalały, szczekały, szok! Tola oczywiście siedziała w brodziku i polowała nocą na żabę, cały czas. [B]Świat rzeczywisty dla niej nie istnieje.[/B] Wszyscy wróciliśmy do domu mokrzy, było suuuper!!! Dzisiaj powtórka.[/QUOTE] To dobra karma - może sie zassie franca mała... No nawet mnie nie strasz z tymi omdleniami Zu - trzeba uważać i może lepiej zbastować trochę takie szaleństwa. A jak Tola dalej taka wyalienowana to może za duża ciut jeszcze ta dawka luminalu? Dalej podajesz 75 mg na dobę? Quote
akucha Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='gameta']Akucha zazdroszczę - sama bym zapolowała w nocy na żabę przez ten upał...[/QUOTE] Jeszcze zraszanie mam w pakiecie :razz: Dobra, nie torturuję, Wy pewnie niewesoło macie w mieście. [quote name='ockhama']To dobra karma - może sie zassie franca mała... No nawet mnie nie strasz z tymi omdleniami Zu - trzeba uważać i może lepiej zbastować trochę takie szaleństwa. A jak Tola dalej taka wyalienowana to może za duża ciut jeszcze ta dawka luminalu? Dalej podajesz 75 mg na dobę?[/QUOTE] Weź zastopuj, jak to ma spręzyne w d.... Ale lata po ogrodzie, w altanie ma mokre kamienie do leżenia, kapiele w oczku, wodę do picia i polewania, cień pod krzewami. jest taka szczęśliwa, nie charczy, niech ma. Tola nie jest jakaś przymulona, żywczyk i chuligan. zwiesza się nad oczkiem, żaby ją hipnotyzują. Podaję jej cały czas 75 mg na dobę. jak minie pół roku bez ataków, pojadę zbadać wysycenie krwi luminalem i spróbujemy zmniejszyć dawkę. [quote name='Gabryjella']Co te wyniki tak długo idą no.[/QUOTE] Gabi, nawet nie wiem, czy przyszły. taki ze mnie odpowiedzialny właściciel :roll:. Ale..., bo..., dlatego że... JA REMONT JUŻ MAM!!!! :placz::placz::placz: Walą ściany, wiercą dziury, można oszaleć! Ewakuowałam się do ogrodu. Sąsiedzi wynieśli się gdzieś. Jestem usprawiedliwiona? Jakby było coś źle, zadzwoniłaby, tak się umawiałam. A może jeszcze nie przyszły. Jutro zadzwonię. Quote
Kar0la Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dobrze, że masz się gdzie wynieść. I dziewczyny mają gdzie szaleć. Quote
Kasia25 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A ja bym chciała zobaczyć zawieszoną Tolkę i Akuchę ogrodową, remontu niet!!!!! A wiecie co, rzuciłam se wypowiedzonko na blat i aż się muszę pochwalić, hahahaha. Od sierpnia zaczynam nową pracę ale od dziś jestem wolnym człowiekiem :) Quote
Celina12 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wolny Człowieku-dawaj u siebie więcej fotek w takim razie:diabloti: Akuszka ogrodowa? Żab się nie boja?:evil_lol:No nie-przecież ma Stróża... Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='akucha'] Tola nie jest jakaś przymulona, żywczyk i chuligan. zwiesza się nad oczkiem, [B]żaby ją hipnotyzują[/B]. Podaję jej cały czas 75 mg na dobę. jak minie pół roku bez ataków, pojadę zbadać wysycenie krwi luminalem i spróbujemy zmniejszyć dawkę. Ale..., bo..., dlatego że... [B]JA REMONT JUŻ MAM!!!![/B] :placz::placz::placz: Walą ściany, wiercą dziury, można oszaleć! Ewakuowałam się do ogrodu. Sąsiedzi wynieśli się gdzieś. Jestem usprawiedliwiona? [/QUOTE] marzycielka ;) pewnie poszukuje swojego księcia... a'propos poszukiwań... mniej uczuciowych, bardziej biznesowych: płytę indukcyjną, piekarnik i okap pod zabudowę to już sobie wynetowałaś? Quote
brazowa1 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Kasia25'] A wiecie co, rzuciłam se wypowiedzonko na blat i aż się muszę pochwalić, hahahaha. Od sierpnia zaczynam nową pracę ale od dziś jestem wolnym człowiekiem :)[/QUOTE] Kasiu,gratulacje,mam ogromna nadzieję,ze jakos im to utrudni pracę. Quote
akucha Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Kasia25'] A wiecie co, rzuciłam se wypowiedzonko na blat i aż się muszę pochwalić, hahahaha. Od sierpnia zaczynam nową pracę ale od dziś jestem wolnym człowiekiem :)[/QUOTE] NARESZCIE!!!!! :multi::multi::multi: Lewż i nic nie rób WOLNY CZŁOWIEKU! Cieszę się, że masz już nową pracę, super Kasiu :lol: [quote name='Celina12'] Akuszka ogrodowa? Żab się nie boja?:evil_lol:No nie-przecież ma Stróża...[/QUOTE] Nie boimy sie żab, lubię je. Tola głupia jest, bo siedzi w oczku, a zaby mamy w altanie, tam chłodno, więc włażą. Zuzia za nimi gania :evil_lol: [quote name='ockhama'] a'propos poszukiwań... mniej uczuciowych, bardziej biznesowych: płytę indukcyjną, piekarnik i okap pod zabudowę to już sobie wynetowałaś?[/QUOTE] Już wszystko mam, wszyściutko do remontu zamówiłam, jedzie już. Ufff... Nie mam pojęcia, jak ja to obsługiwać będę, dostanę pewnie 1000 stron instrukcji obsługi :placz: Microfala już ze 2 lata stoi nieużywana, bo mi sie tej grubej książki czytać nie chce :oops: Dobrze, że pralkę potrafię uruchomić. Siedzę dziś u rodziców, bo mi schodki w przedpokoju murują. Psy są ze mną. PYNIA RZĄDZI!!! [COLOR=wheat]Moje psy kradną żarcie pracownikom, buszują im w reklamówkach, wskakują na kolana, Tola na ławę, zmasowany atak... boszszszsz... wstyd jak cholera.[/COLOR] Quote
gameta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Kasia25'] A wiecie co, rzuciłam se wypowiedzonko na blat i aż się muszę pochwalić, hahahaha. Od sierpnia zaczynam nową pracę ale od dziś jestem wolnym człowiekiem :)[/QUOTE] Gratki ! Czy mamy złorzeczyć i źle życzyć byłemu pracodawcy? Daj znać, grupowo się zrobi ;) [quote name='akucha'] [COLOR=wheat]Moje psy kradną żarcie pracownikom, buszują im w reklamówkach, wskakują na kolana, Tola na ławę, zmasowany atak... boszszszsz... wstyd jak cholera.[/COLOR][/QUOTE] hahahahahaha, i wyszło szydło z worka - znaczy się musisz głodzić, inaczej by do obcych w szabry nie sły :shake: Quote
brazowa1 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Akucha,pracownicy pewnie sa zadowoleni,ze rozrywka w nudnej pracy. Quote
Betbet Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zrób zdjecia z polowania na żabę co? Czuję, że będzie nieźle... A nie macie tam jakiejś roboty w polu do wzięcia? Stwierdzam, że ja sie nie nadaję do pracy za biurkiem...no po prostu mnie roznosi...ja chyba urodzony pracownik fizyczny jestem...po co na te studia szłam to nie wiem;) Quote
brazowa1 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 A ja mam to samo Betbet! Musze chodzić,ruszać się. A dzis o której na szlaku się spotykamy ;)? Quote
akucha Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zrobię Betbeciku, masz u mnie wszystko! :lol: Nie ma u nas pól, wszystko zalesili. Mówiłam: DZICZ KUDŁATA. Betbeciku, powinnaś zostać leśnikiem może... Brązowa, pracownicy udają, ze ich to bawi. Jednak jeden podnosi raczki do góry i patrzy błagalnie, żeby Tolę zabrać :evil_lol: I tłumaczy się: [I]Bo ja własnie ręce umyłem[/I] Brzydzi się mojego psa!!! Ma intuicje, bo przecież ona już zielona od tego siedzenia w wodzie, a w pysku - którym go trąca - wiecznie żaby nosi, hihihihihi. Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='akucha'] Już wszystko mam, wszyściutko do remontu zamówiłam, jedzie już. Ufff... [B]Nie mam pojęcia, jak ja to obsługiwać będę[/B], dostanę pewnie 1000 stron instrukcji obsługi :placz: [COLOR=wheat]Moje psy kradną żarcie pracownikom, buszują im w reklamówkach, wskakują na kolana, Tola na ławę, zmasowany atak... boszszszsz... wstyd jak cholera.[/COLOR][/QUOTE] Super wiedziałam że dasz radę :eviltong: A obsługa to metodą... prób i błędów ;) [COLOR=wheat]Zu też cudze podjada? kradziejka? :crazyeye: ...ale podobno kradzione nie tuczy[/COLOR] :mdleje: :diabloti: [quote name='akucha']... Jednak jeden podnosi raczki do góry i patrzy błagalnie, żeby Tolę zabrać :evil_lol: I tłumaczy się: [I]Bo ja własnie ręce umyłem[/I][/QUOTE] a skąd Ty masz takich sterylnych fachowców? :crazyeye: Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Akuszko TY lepiej sprawdź papiery tych fachowców:diabloti:...te podnoszenie rączek umytych przypomina mi zachowanie-chirurga:evil_lol: Moja Dumiś wszystkich fachowców traktuje tak jakby była krawcową-chce może i im ulżyć-nogawki lansuje w....frędzelki:cool3: Quote
akucha Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='brazowa1']A może się boi?......[/QUOTE] Nie, czyścioszek taki. Bardzo grzeczny i solidny. [quote name='ockhama']Super wiedziałam że dasz radę :eviltong: A obsługa to metodą... prób i błędów ;) [COLOR=wheat]Zu też cudze podjada? kradziejka? :crazyeye: ...ale podobno kradzione nie tuczy[/COLOR] :mdleje: :diabloti: a skąd Ty masz takich sterylnych fachowców? :crazyeye:[/QUOTE] Metodą prób i błędów wyślę te ustrojstwa bardzo szybko za TM :diabloti: Zu robi przegląd dnia. Roznosi po chałupie. W sumie to dobrze, panowie naucza się, że w domu , gdzie są psy - rzeczy kładzie się w odpowiednich miejscach :p Ja się nauczyłam. Fachowców mam Lidzbarka Warmińskiego, firma rodzinna. Porządni ludzie, grzeczni i dobrze wychowani. [quote name='Celina12']Akuszko TY lepiej sprawdź papiery tych fachowców:diabloti:...te podnoszenie rączek umytych przypomina mi zachowanie-chirurga:evil_lol: Moja Dumiś wszystkich fachowców traktuje tak jakby była krawcową-chce może i im ulżyć-nogawki lansuje w....frędzelki:cool3:[/QUOTE] Sprawdzeni! W ubiegłym roku robili nam łazienkę. Tola wiecznie kradła im precjoza z otwartej skrzynki i czapki z głów, gdy schodzili do parteru. Zwiewała z tym do ogrodu. Nauczyli się zamykać drzwi do mieszkania. Bezpieczeństwo narzędzi cenili wyżej niż przewiew. Pochwaliłam Tolę, bo ja zatokowa kobieta jestem. Quote
akucha Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Z pozdrowieniami dla Betbet! Tola i żabia zawiecha: [URL="http://img210.imageshack.us/i/lipiec1042.jpg/"][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/3475/lipiec1042.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img534.imageshack.us/i/lipiec1044.jpg/"][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/8121/lipiec1044.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img39.imageshack.us/i/lipiec1046.jpg/"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8707/lipiec1046.jpg[/IMG][/URL] Niedługo skóra jej z pięt zlezie :evil_lol: [URL="http://img175.imageshack.us/i/lipiec1050.jpg/"][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/7500/lipiec1050.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img19.imageshack.us/i/lipiec1051.jpg/"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6853/lipiec1051.jpg[/IMG][/URL] Przyszły wyniki krwi Zu. Wszystko ok :lol: Jeszcze wyniki koopala zrobimy niedługo. Wrąbała dziś u mamy psie żarcie (ryż, warzywa, mięcho) polane ludzkim rosołem. Taką niczego sobie porcje. A wczoraj wieczorem porcję swoich chrupek. Może zassała wreszcie? Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No to supcio, że małą przerwała strajk:multi:. Tolka się moczy, ja też bym się tak zawieszała w wodzie, bo 41 u nas dziś było o 16:shake:. Quote
Recommended Posts