Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Kar0lu, ja dopiero przedwczoraj poznałam cała prawdę o tym wypadku i powoli do mnie dociera, jak byli blisko... Horror trwa, bo wypisali ich ze szpitala, teraz muszą leczyć się na własną rękę. Jeden jest już w szpitalu w Olsztynie, gdzie będa łamać ręke i nogę, które złożyli mu w Bartoszycach. Do Olsztyna wiózł go szwagier prywatnym samochodem (ok 100 km), całego w gipsie, poranionego, z pekniętym w 3 miejscach obojczykiem, z niewydolnościa oddechową.
Oskalpowanego i pozszywanego niczym Frankenstein, z połamaną miednica, obojczykiem, złamanym nosem, urazami oczu, jeszcze do wczoraj cewnikowanego człowieka - też wypisali.
Dopiero w domu przeczytałam, że u mojego TZ-eta napisali:wyciek płynu mózgowo-rdzeniowego. Wcześniej o niczym nie mówili.

No zobaczymy... na razie tak sobie.

A Zu znowu czerwona :-(

Posted

Joasiu dużo sił, wytrwałości, ciepłe myśli posyłam Tobie i mężowi, któremu życzę jak najszybszego powrotu do pełnego zdrowia.
Jeśli ktoś z nas mógłby ci jakoś pomóc (kwestie medyczne, szukać jakichś dojść, porad, cokolwiek) to dawaj znać.

Posted

Dziękuję Wam dziewczyny za życzenia i pamięć :lol:
Lepiej u nas, chociaz dalej na wygnaniu.

Tz-et marudzi i denerwuje, też mu lepiej. Ale choryyyyy... kichać nie może, kasłać nie może, mam zakaz rozśmieszania go, bo śmiać się też nie może. Jajo wielkanocne w domu - nie tykać. Usługiwać :cool3:

A mnie czeka wielkie sprzątanie :placz:, muszę to zrobić sama, samiutka. Potem jeszcze kilka tygodni będę meczyła się bez kuchni, bo meble dopiero się robią. Szlag.

Cierpliwą mamę mam, bo prosiaki nie są grzeczne, o nie... a Pynia rycząca jest.

Posted

A ja nie dostałam marchewki, bo nie znałam numeru telefonu do pogotowia :oops:

Quiz dzięki Bogu przeszłam bez wpadek. A potem... MAHJONG bita godzinka w plecy. Betbeciku, ta strona jest super!!!! Sama ją robisz?

Posted

z oddawaniem psa do schronu-super podchwytliwe pytanie :) Dobra robora Betbet,koduj dziaciary za młodu :)

PS a dlaczego do quizu nie są użyte fotki naszych psów? Tylko jakis obcych?

Posted

No robię materiały do strony. Kwizy, artykuły, komiksy i jakieś tam inne. Staram się właśnie podsuwać pewne...ważne rzeczy, tak żeby nikt się mnie nie czepiał, wiecie. Gry itp to już robią informatycy,ja je tylko tam umieszczam.

Nie moge umieszczać zdjęć prywatnych bez zgód itp więc korzystam ze zdjęć z darmowych baz danych. A miałam ochote, oj miałam!!! Bo strasznie chciałabym w jakimś artykule widzieć uśmiechniętą Pyńkę, szaloną Sagę, rozbrykaną Zu, czy zamyśloną Toffi...nooo ale to ryzykowne. Nie mam praw auorskich do waszych fot:) Ja bym bajkę o nich nawet najchętniej napisała:) Bo bajki też piszę;) i ilustracje robię do nich z braku fot lub dla ożywienia bla bla..

http://dzieci.wp.pl//id,2568,katid,32,name,Jezyk,p,4,czytelniap.html

W sumie, gdyby jakoś...to załatwić z prawami...to bym mogła...o księżniczce Pyńce czy coś:)

Posted

Betbeciku! Bierz co tylko chcesz, zrzekam się praw wszelakich :lol:
Robisz kawał dobrej roboty, ustwię Twoją stronkę jako startową dla maluchów w bibliotece.