Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']podejrzewam,ze leje na wsio tylko bulwa :p Gabi,no powiedz,przypominasz sobie,ze Twoja astka lała na łóżko i poduszki?[/QUOTE]

Nie wierzysz? Dzwoń do TZ-eta, on to zauwazył :eviltong:
Zresztą, czy to pierwszy raz :diabloti:

Posted

[quote name='akucha']Maupo, przewiduję tokladnie to samo :placz: Ona chatakterna!!!
O rany, biedne te moje kwiatki, szmatki i cała reszta.[/quote]

Jak pewnego dnia napiszesz nam: "łaziła po blatach" napiszę Ci: "rozumiem Twój ból ... Siostro" ... :cool3:

Tiadam :multi: Akucha ma małego Diabełeczka :multi::multi::multi:

Posted

Dokładnie tak.Życie na Pyni wymusiło :p.

Moja koleżanka ma bulwę i owczarka niem.Owczarzyca nigdy nic,a bulwa półtoraroczna do tej pory,nieskrępowanie sika,gdy jej się chce.

Posted

[quote name='brazowa1']Owczarzyca nigdy nic,a bulwa półtoraroczna do tej pory,nieskrępowanie sika,gdy jej się chce.[/quote]

A co się ma krępować, toż to sama natura :diabloti:

Akucha, a tak z ciekawości, jesteś pewna, że to bulwa, a nie boston:evil_lol:

Posted

[quote name='kaerjot']A co się ma krępować, toż to sama natura :diabloti:

Akucha, a tak z ciekawości, jesteś pewna, że to bulwa, a nie boston:evil_lol:[/QUOTE]

Teraz juz nie :placz: Zrobiłyscie wodę z resztek mojego mózgu.

Jak wyrośnie boston, to pakuję w bezpieczną kopertę i wysyłam do Maupy. Ja nie mam doświadczenia z terrierami, cierpliwosci nie mam, piłeczek, kominka, blatów. Nic dla terriera kurde nie mam.
Dziś zaczęła konsumowac meble.

Gabi, dlaczego Pynia biedna, co? A czego jej brakuję?[COLOR="Wheat"] Oprócz zębów...[/COLOR]

Posted

[quote name='akucha']

Gabi, dlaczego Pynia biedna, co? A czego jej brakuję?[COLOR=Wheat] [B]Oprócz zębów.[/B]..[/COLOR][/quote]

:mdleje::roflt:

Posted

[quote name='brazowa1']Moment-a dlaczego ma wyrosnąc boston,skoro małżon Akuchy zakupił buldożka?[/quote]

A tak se tylko gdybamy... no bo może być, że małżonowi wcisnęli bostona:p

Posted

uffffffffffff
a spokojnie mogłyście mnie wkręcić i powiedzieć,ze to jak u jamników.Z miniatur moze urodzic sie króliczy i odwrotnie.Jak za duzo sie karmi,to królicze wyrastaja na miniaturowe.Wiec uwierzyłabym,gdybyscie mi powiedziały,ze z miotu bulw moze urodzic sie boston :p:p:p,jak cherlawy i długonożny :p

Posted

[quote name='choleraa'][IMG]
ładny buldozek no nie?? :diabloti:[/QUOTE]

Ładny. Zupełnie jak moja Tola :diabloti:

[URL=http://img193.imageshack.us/i/powitach015.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/6128/powitach015.jpg[/IMG][/URL]

Brązowa, bo ty nie wiesz jak to z bulwami jest. One leją i nic nie zrobisz. Człowiek zaczyna ochrzan i milknie.
One tak spojrzą - sikając w najlepsze, że aż się kurczysz. Spojrzenie mówi: Wyluzuj, nie badź taka małostkowa.
Obrażają się, potem przez 2 dni musisz przepraszać. A jak je dobrze wkurzysz, to bedą miesiąc lały.
Niech se tam od czasu do czasu prysną. Dywan zawsze mozna zmienić. Psa NIGDY!