akucha Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jak w sobotę, to nic z tego :shake: Ja bym chciała, ale wtedy Tz-et wyjazdowy jest i auto zabiera. Quote
Kasia25 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jak bede miała wolne z wielką chęcią się wybiorę, Akuszkę musimu zwerbować!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 wystawa jest dwudniowa,sobota i niedziela.No,ale to w sierpniu dopiero. Quote
Betbet Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a co tam już można się na sierpień wstępnie umawiać przecież;) ale to by byyyyyło poznać mafię w komplecie;) Quote
wredne_słonko Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jakie cudeńka na tej wystawie! Też miałam kiedyś pudla i powiem Wam, że to najcudowniejszy z psiaków. Choć trochę obciachowy z wyglądu ;) Brazowa1 napisał(a):zawsze sie zastanawiam,zeim ladniejszy pies,tym brzydsi wlaściciele :roll: Czy to działa też w drugą stronę? Bo chyba mi Diankę obraziłaś. Fakt, trochę zarosnięta, ale żeby ją tak odrazu od brzydul wyzywać.. :shake: Quote
deedee77 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Hihi! Wy obie ładne:lol: No po to tyle wcześniej mówie o spotkaniu żeby wszyscy mogli przybyć:cool3: Quote
iwlajn Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ale piękne wystawowe fotki, a prosiakom francuskim zdjęć nie robiliście?:razz: Quote
brazowa1 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 deedee77 napisał(a):Hihi! Wy obie ładne:lol: jak tak sobie ktos słodzi,to mi sie przypomina,hahahahhahahaha,jak wpierw sie baby komplementuja na wątkach,jakie to sliczne,urocze,a potem,gdy cos nie tak z opieka nad psem,od razu pada:"ze po twarzy bylo widac" (słowo twarz,zastapiane zostaje zwykle innym) Quote
brazowa1 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 jak mi smutno,to sobie kinusie przypominam i jej błogi usmiech :) ale fakt,rusałka,hihihhihihihihihihi,to jest hicior. PS.własnie obgadujemy niechlubne przypadki z dogo Quote
akucha Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie mam pojęcia, o czym wy piszecie ciotki :oops: Demencja starcza chyba... Iwlajn, robiłam bf foteczki, a jakże :lol: Ale nie wkleję przecież, nie mogę konkurencji moim prosiakom robć :cool3: Quote
Bila Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 akucha napisał(a):Nie mam pojęcia, o czym wy piszecie ciotki :oops: Demencja starcza chyba... Iwlajn, robiłam bf foteczki, a jakże :lol: Ale nie wkleję przecież, nie mogę konkurencji moim prosiakom robć :cool3: Nie możesz, dlatego dawaj swoje gwiazdy na fotach:loveu::cool3: Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 hihihihi,ale o jej intymność zadbałas,hahhahhhah Quote
akucha Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Gwiazdy, taaaaaa.... Siermięgi warmińskie Ja gruba?????? Wyluzuj akucha Pies pakera A macie tak wygimnastykowane paluszki w tylnych łapkach? :razz: 10 lat już nam minęło!!!!!!!!!!!!!!! ale zleciało... Quote
akucha Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Pyni nie mogę normalnych fotek zrobić, ciągle za mną łazi :cool3: Ciągle się uśmiecha i jęczy: do domuuuuuuu! Tylko się ustawię, ona już leci! Boże, boże, bo się zgubię.... I zaraz bęc w obiektyw, i już liże :evil_lol: Biegnij Pyniu, biegnij... Quote
akucha Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Tolaaa.... Gryzę, tak gryzę i gryzę :sleeping: Mumin Quote
ponka1 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jakie one fajne, takie wiosenne, a Wiewiór jest prześliczny- ten jego sen na kamieniu :lol: -cuuudo ! Quote
Bila Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Akucha, te Twoje dziewczyny wymiatają:evil_lol::loveu:. Dawaj jeszcze, mogę tak się gapić i gapić:cool3: Quote
Kar0la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Hihi. Boskie!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie 4. Quote
akucha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Boskie, oj Kar0la, nie znasz ich hi hi... Bila, proszę :lol:: Tola witająca (tu mojego brata) - ZESTAW STANDARDOWY Żadnych kontuzji u uczestników tego spotkania nie odnotowano. Quote
brazowa1 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 o ja............:crazyeye: żeby tak psem,głowa o ziemie!????:-o:megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts