akucha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Celinko, Ponko, Kasiu dziękuję :lol: Brązowa, a jak myślisz? Gruby ma [B]jeden [/B]element postaci. Reszta zawsze taka była. Quote
Celina12 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Aj tam zaraz gruba-jest słusznej budowy ...ja też i co????:diabloti: W dodatku piegowatam, okularnica i straszny wrzaskot...nie mylić z kotkiem.:evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Celinko :evil_lol: Jaka Ty kochana ciotka jeteś, taki autoportret w obronie Beli :evil_lol: Niezasłużona to samokrytyka!!! A wiecie, ja dopiero teraz zobaczyłam (przeglądając fotki), że bulwy mają wąsy :crazyeye: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/341/41fabbbd15a57105.jpg[/IMG][/URL] Quote
ponka1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wąsy w dół i w górę - podkręcać nie trzeba, no może Pyni :razz: Quote
akucha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 :evil_lol: u Pyni wszystko gra, uśmiech 24h/dobę Quote
Celina12 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zrobię wszystko dla Ukochanych ISTOTEK.:loveu::loveu:...ale to prawda o mnie-mam lustra w domu....jeszcze....:diabloti: Quote
akucha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Celinko :loveu::loveu::loveu: Cioteczki, oddajcie swoje sznowne głosiki, co? Bardzo Was proszę, może my tez niedługo będziemy o nie prosić: [URL]http://www.bewet**********/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html[/URL] Oddajcie tak, jak oddała pynia na str. 2 wątku :lol: (na ostatnią fotkę naszej forumowej Inez de...). Quote
Kar0la Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hihihi. Obejrzałam fotki i znowu mi się gęba cieszy. :megagrin::megagrin: A Bela nie jest gruba, ona ma po prostu opływowe kształty. :lol: Quote
akucha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Eeee... :hmmmm:, Wiola napisała mi wczoraj na gg reprymendę, aż mi całe archiwum wcięło, tak mi nagadała :evil_lol: Kar)la, dziś od rana bacznie się jej przyglądam i doszłam do wniosku, że na tej "balonowej" focie to ona chyba jakieś wzdęcie miała. No sucharek ona nie jest, ale też brzuszyska takiego nie targa. Taka fota wynaturzona... Quote
deedee77 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hihi ropuszka jak sie patrzy tylko ze slodkim dziubaskiem:) no ja sie sklonie ku brazowej, nie jestem za przekarmianiem wiem ze tak blagalnie patrzy i serce sie kraje ale w koncu to dla ich dobra bo nadwaga szkodzi ale z twoja ropuszka nie jest jeszcze tak zle:) Pozdrawiam papuśne;) Quote
Kasia25 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='akucha']Eeee... :hmmmm:, Wiola napisała mi wczoraj na gg reprymendę[/quote] Ja tez dostalam:roll: Quote
Celina12 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A ja nie dostałam...:diabloti:...może jeszcze dostanę....????:crazyeye: Tylko powiem jedno-każdy chce mieć najcudowniejszego pieska-mądrego, szczupłego.....czasem to się nie udaje-wiem to na przykładzie Hektorka-sterydy, kastracja-zrobiły swoje-przytył-uważamy z jedzeniem-nie szczupleje. Gdybym przekarmiała-to jakby wyglądał Atosik czy Dumcia???Bardzo sama się za to winię :-(....u mnie troszkę zawiniły moje pobyty w szpitalach-pieski karmiły babcie-może przekarmiły???? Sama już nie wiem-a tak chciałabym ,żeby był szczuplutki jak kiedyś....dla zdrowia-dla lepszego samopoczucia....ciężko mi :-( Zagłosowałam tak jak PYNIA. Quote
Betbet Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hmm ropuchy z wąsami to myślę, że ejst już w pewnym stopniu ewenement na skalę światową. ja jak na nie patrzęto stwierdzam, że ...gdybym kiedykolwiek nabyła takiego psa to zrobiłabym to egoistycznie. czułabym się wtedy nieco atrakcyjniejsza...:lol: a na kogo pojdzie karma i bon od Inez? pytam z ciekawosci... Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Poszłysmy na spacer z psami,Millarca ze swoim Domelem,ja z swoja suczą.Dzowni telefon i oto,co uslyszała Millarca,a tym samym inni ludzie: "Dziewczynka rok,połtora? oj nieeee,nie mamy.A nie moze byc starsza dziewczynka? taka z 5 lat,bardzo miła?" Quote
wredne_słonko Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dla mnie to takie naturalne, że nawet w pierwszym momencie nie zakumałam :oops: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 jest dobrze,wiadomość dla ewentualnych ciekawskich na PM :) Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 betbet,no beda ogloszenia i to z błogoslawieństwem :) Quote
wredne_słonko Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='brazowa1']jest dobrze,wiadomość dla ewentualnych ciekawskich na PM :)[/quote] Ale że co? JA chyba jakaś tępa jestem :mdrmed: i jakie blogosławieństwo? Matko, aż mi wstyd za siebie ;) Quote
Betbet Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a ja rozumiem i jesli dobrze zrozumiałam to....no nie rozumiem jak to się stało i skąd taka zmiana..ale jeśli naprawde dobrze rozumiem to rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wchodzę dziś na dogo po 3 dniowej nieobecności (bo zmieniałam kompa, padł jednak twardy dysk), w skrzynce 5 PM, na poczcie mailowej zruty watku krzyczkowskiegp. No to czytam... PWP sięga już dna! KAsa, kasa, kasa - psy się nie liczą :shake: Na tym forum są dogomaniacy, płatne tymczasy, "hoteliki" i płatnicy-naiwniacy. Liczba dogomaniaków drastycznie spada. Pyskata sfora cwaniaków zabija dogo. Szkoda, mam nadzieję, że ludzie przejrzą na oczy i skończy się to cwaniactwo. Mam dosyć pogardy dla udręczonych psów i ludzi, którzy kierują się potrzebą serca! Szkoda, że wątek został zmoderowany... Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 moje Drogie Kolezanki.Zgodnie z trendem panujacym na Dogomanii,nie zamierzam dalej robic za frajerke-wolontariuszke,tylko za profesjonalistke.:loveu: Naczytałam sie.Czas kosztuje,a kazdy "orze tak jak moze".Lubicie,zeby miec wieści o pieskach i chcecie,zeby wychodziły na spacer? Spacerki beda nadal,ale jako,ze w tym czasie moge zajac sie szkoleniem psow za pieniadze,wiec skladamy sie koleżanki na spacerki pieskow ze schroniska.Szkolenie Koksa w czasie spacerkow?prosze bardzo,ale to dodatkowe 10 zl,wszak niedrogo :cool3: Kapiel psa to tez dodatkowe pieniadze.Trzeba tez dojechac do schronu,nie zapomnijcie o tym :) Koniec z frajerstwem,teraz bedziemy profesjonalnie podchodzic do tematu,a i wsrod Dogomaniakow wzrosnie moj przestiż,nie zapomnijcie mnie podziwiac!Przeciez to nie beda duze kwoty,a pomoc dla zwierzat gwarantowana. Z pieniedzy krzyczkowych dziewczeta oplaciły sobie w drodze kanapki i kawe,hmmmm to ja poprosze o fundowanie do schroniska wody mineralnej,goraco ,pic sie chce. Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Następna :placz:Żądam wątku rozliczeniowego!!!! O telefonie zapomniałaś :evil_lol: Oż kurde, Ty to rachunki pewnie masz... Ja zbieram na silnik do miksera, spalił mi się, czym zupki bedę szczerbatej Beli rozdrabniać? Quote
Betbet Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 to ja zbieram na operację. dziś dostałam skierowanie...jak przejdę pomyślie badania dopuszczające to potrzebuję jedyne 6 000 zł... chyba sobie założę bazarek na siebie:P Quote
Recommended Posts