Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Celinko :evil_lol: Jaka Ty kochana ciotka jeteś, taki autoportret w obronie Beli :evil_lol: Niezasłużona to samokrytyka!!!

A wiecie, ja dopiero teraz zobaczyłam (przeglądając fotki), że bulwy mają wąsy :crazyeye:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/341/41fabbbd15a57105.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Celinko :loveu::loveu::loveu:

Cioteczki, oddajcie swoje sznowne głosiki, co? Bardzo Was proszę, może my tez niedługo będziemy o nie prosić:

[URL]http://www.bewet**********/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html[/URL]

Oddajcie tak, jak oddała pynia na str. 2 wątku :lol: (na ostatnią fotkę naszej forumowej Inez de...).

Posted

Eeee... :hmmmm:, Wiola napisała mi wczoraj na gg reprymendę, aż mi całe archiwum wcięło, tak mi nagadała :evil_lol:
Kar)la, dziś od rana bacznie się jej przyglądam i doszłam do wniosku, że na tej "balonowej" focie to ona chyba jakieś wzdęcie miała.
No sucharek ona nie jest, ale też brzuszyska takiego nie targa. Taka fota wynaturzona...

Posted

hihi ropuszka jak sie patrzy tylko ze slodkim dziubaskiem:)
no ja sie sklonie ku brazowej, nie jestem za przekarmianiem wiem ze tak blagalnie patrzy i serce sie kraje ale w koncu to dla ich dobra bo nadwaga szkodzi ale z twoja ropuszka nie jest jeszcze tak zle:)
Pozdrawiam papuśne;)

Posted

A ja nie dostałam...:diabloti:...może jeszcze dostanę....????:crazyeye:

Tylko powiem jedno-każdy chce mieć najcudowniejszego pieska-mądrego, szczupłego.....czasem to się nie udaje-wiem to na przykładzie Hektorka-sterydy, kastracja-zrobiły swoje-przytył-uważamy z jedzeniem-nie szczupleje. Gdybym przekarmiała-to jakby wyglądał Atosik czy Dumcia???Bardzo sama się za to winię :-(....u mnie troszkę zawiniły moje pobyty w szpitalach-pieski karmiły babcie-może przekarmiły???? Sama już nie wiem-a tak chciałabym ,żeby był szczuplutki jak kiedyś....dla zdrowia-dla lepszego samopoczucia....ciężko mi :-(

Zagłosowałam tak jak PYNIA.

Posted

hmm ropuchy z wąsami to myślę, że ejst już w pewnym stopniu ewenement na skalę światową.
ja jak na nie patrzęto stwierdzam, że ...gdybym kiedykolwiek nabyła takiego psa to zrobiłabym to egoistycznie. czułabym się wtedy nieco atrakcyjniejsza...:lol:

a na kogo pojdzie karma i bon od Inez? pytam z ciekawosci...

Posted

Poszłysmy na spacer z psami,Millarca ze swoim Domelem,ja z swoja suczą.Dzowni telefon i oto,co uslyszała Millarca,a tym samym inni ludzie:
"Dziewczynka rok,połtora? oj nieeee,nie mamy.A nie moze byc starsza dziewczynka? taka z 5 lat,bardzo miła?"

Posted

a ja rozumiem i jesli dobrze zrozumiałam to....no nie rozumiem jak to się stało i skąd taka zmiana..ale jeśli naprawde dobrze rozumiem to rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wchodzę dziś na dogo po 3 dniowej nieobecności (bo zmieniałam kompa, padł jednak twardy dysk), w skrzynce 5 PM, na poczcie mailowej zruty watku krzyczkowskiegp. No to czytam...
PWP sięga już dna! KAsa, kasa, kasa - psy się nie liczą :shake:
Na tym forum są dogomaniacy, płatne tymczasy, "hoteliki" i płatnicy-naiwniacy. Liczba dogomaniaków drastycznie spada.
Pyskata sfora cwaniaków zabija dogo. Szkoda, mam nadzieję, że ludzie przejrzą na oczy i skończy się to cwaniactwo.
Mam dosyć pogardy dla udręczonych psów i ludzi, którzy kierują się potrzebą serca!
Szkoda, że wątek został zmoderowany...

Posted

moje Drogie Kolezanki.Zgodnie z trendem panujacym na Dogomanii,nie zamierzam dalej robic za frajerke-wolontariuszke,tylko za profesjonalistke.:loveu: Naczytałam sie.Czas kosztuje,a kazdy "orze tak jak moze".Lubicie,zeby miec wieści o pieskach i chcecie,zeby wychodziły na spacer? Spacerki beda nadal,ale jako,ze w tym czasie moge zajac sie szkoleniem psow za pieniadze,wiec skladamy sie koleżanki na spacerki pieskow ze schroniska.Szkolenie Koksa w czasie spacerkow?prosze bardzo,ale to dodatkowe 10 zl,wszak niedrogo :cool3:
Kapiel psa to tez dodatkowe pieniadze.Trzeba tez dojechac do schronu,nie zapomnijcie o tym :)
Koniec z frajerstwem,teraz bedziemy profesjonalnie podchodzic do tematu,a i wsrod Dogomaniakow wzrosnie moj przestiż,nie zapomnijcie mnie podziwiac!Przeciez to nie beda duze kwoty,a pomoc dla zwierzat gwarantowana.
Z pieniedzy krzyczkowych dziewczeta oplaciły sobie w drodze kanapki i kawe,hmmmm to ja poprosze o fundowanie do schroniska wody mineralnej,goraco ,pic sie chce.

Posted

Następna :placz:Żądam wątku rozliczeniowego!!!!
O telefonie zapomniałaś :evil_lol: Oż kurde, Ty to rachunki pewnie masz...
Ja zbieram na silnik do miksera, spalił mi się, czym zupki bedę szczerbatej Beli rozdrabniać?

Posted

to ja zbieram na operację. dziś dostałam skierowanie...jak przejdę pomyślie badania dopuszczające to potrzebuję jedyne 6 000 zł...

chyba sobie założę bazarek na siebie:P