akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 BrawO Bebet :klacz::klacz::klacz: I powinnaś na dowód nosić w kieszeniach klucz francuski i obcęgi! Trzeba uczyć, turystyczną ciemnotę... Quote
Zosia4 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jeja - nie wiadomo co gorsze, ten francuz czy obcęgi . Ale działa na wyobraźnię jak nic. Quote
akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dodam - męską wyobraźnię :evil_lol: Mam sasiadkę, która sama kastruje koty. Kobiieta ma 80 lat. Uciekam od niej, jak od diabła... Quote
brazowa1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 hahaaaaaaaaaaaaaaaaa,obcegi lepsze.To co-Niemcy koty kradna (:megagrin:),a psow sie boja? podkreslilam,ze gej,bo moze geje tak maja,no sama juz nie wiem. Quote
akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czytałam, ze kradną na skóry. Prawda to? Na dogo czytałam, że robią kamizelki na nery. Quote
brazowa1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 eeee,to chyba tylko w Polsce.Jedno jest pewne-schroniskowe koty powinny byc bezpieczne,bo to zadna frajda wyleczyc nery,a zarazic sie zmutowanym grzybem z odrobinka świerzba. Quote
brazowa1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 kto to w odwiedziny przyszedl? mozna sie pomylic,prawda? Quote
wiewiora1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 brazowa1 napisał(a):NIEMIEC,gej. Patrzcie ,,brazowa,,,,jaka okropna,,,,,a sama spala w domu pelnym gei:cool3: Quote
akucha Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Brązowa, to nie jest Sagusia!!!! Jesli potwierdzisz, to napisze, skąd takie przypuszczenie :eviltong: Quote
akucha Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Brązowa to ściemniara :evil_lol: Że niby my co, takie siermięgi i Sagulca nie poznamy?! Haaaaaaa!!!! Mogłaby bez twarzy wkleić i wiedziałabym, że to nie Saga. Brązowa nigdy nie załozyłaby swojej pupilce szelek "indiańskich" :diabloti: WYGRAŁAM!!!!!!! :multi: Quote
wredne_słonko Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 akucha napisał(a): Brązowa nigdy nie załozyłaby swojej pupilce szelek "indiańskich" :diabloti: O matko. Czyli co? Takie szelki są modowym faux pas wykonanym na psie? Ja się zastanawiałam czemu inne psy Dianki nie lubią. A one po prostu nie chcą się z wieśniarą zadawać. Quote
akucha Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Słoneczko, to nie tak! No coś Ty wymysliła :cool3: Brązowej ten wzór kojarzy się ze schroniskiem. Bo mają tam sporo "osprzętu" indiańskiego. To wolontariacka przypadłość :lol: Quote
brazowa1 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 a wcale nie Akucha! Sa absolutnym faux pas ,sa passe,bo kazdy pies marzy o czymś uszytym tylko dla niego,o klasycznej elegancji z odrobinka pieprzu.O czymś niepowtarzalnym,a przynajmniej rzadko spotykanym.Saga glupio by sie czula noszac szelki indiańskie,bo poł lasu je nosi. Quote
akucha Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to Ty taka snobka? A figa! Ładnemu, to we wszystkim ładnie! Quote
Betbet Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 dziewczyny weeezcie tu przyjedzcie i pomozcie a nie modą szelkową sie zajmujecie. wczoraj akcja pies zagubiony z oderwaną adresówką. udalo mi sie zlokalizowac wlasciciela po 3 h i wyrwac z pracy zeby psa odwiezc.zdazyl sie zes...koopować, zsikać i nie wiem co ejszcze. a wypisz wymaluj nasz ekskluzyw Kanapa. jak go zobaczyłam w obiekcie to mało nie zemdlałam bo myslalam ze Bronzia przyjechała i mi Kanapę podrzuca... teraz jeszcze cyrk mi sie tu zwala i zaczynam jednoosobową kampanię protestacyjno-jakąstam plakatową.nie wiem skąd na to kasę brać kociambry tymczasem rosną, niegrzecznieją i turyści je zagłaskują:mad: Quote
Zosia4 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 O matko - to ja mojej kocie kupiłam też indiańskie i to jedna część wściekle niebieska, a druga wściekle ceglata. Nie jestem trendy ??? (może ona dlatego ich tak nie lubi). A kociambry przecudnej urody. Quote
akucha Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Betbet, jaka akcja? O rety, co kombinujesz? Kociatka cudne, pilnuj, żeby turyści nie ukradli na odchodnym!!! Gabi, juz przywykłam :eviltong: Quote
Celina12 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 JA se zamówiłam już rok temu szelki na miarę szyte-kaska wpłacona a szelek niet :shake:. Mam dla Dumiś z bazarku Brązowej....:loveu: Kociaki cudne...a wzorki indiańskie podobają mi się...niekoniecznie na psie ale są fajne :diabloti:. Akuszko jak tam moje Ulubienice???? Jak na wakacjach LUBA ma??? Altanka pewnie wykorzystywana...fot ni ma....tęskno mi. Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Celinko, wszystko po staremu. Altanka się rozrasta, oko jak leczyliśmy, tak leczymy, bo uparte jak włascicielka. Nicnierobimy, jest fajnie!!!!!!!!! Pynia łazi juz po stole :lol: Dzisiaj; Były tu :placz::placz::placz:, nic nie zostawiły.. Buuuuuuu... Która cholera taka samolubna jest? Belu, ty? Pyniu, a może ty? ZAGADKA: To która??????? Quote
Celina12 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 O jejuuuuuuuuuuu....kocham JE!!!! W poziomkach była.....Akuszka :diabloti:..wygrałam...wygrałam???? Co jest nagrodą???:evil_lol: Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No przykro mi Celinko :shake: Nagroda???? no nie wiem, zastanowię się :lol: Quote
Celina12 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No ja już wiem FTO to był.....ale to się nie liczy -poczekamy na Ciotki...już myślałam ,że wygrałam pobyt w altance....:diabloti: Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 w nagrodę za refleks fotę altany :lol: Jeszcze tylko: drzwi, dach, olistwowanie, kominek, meble i gotowe. Chyba bazarek założę, czy co? To kurde jeszcze musze nazbierać, nie? :splat: ZAGADKA: Co robiła akucha w trakcie upamiętniania altany? Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ojjjjjj, Gabi!!!!!! :razz: Coś jest na rzeczy! Quote
Recommended Posts