akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gabi, głosuj i napędzaj, to dziewczyna, której trzeba pomóc! No... nie bądż sceptyczna... damy radę! Betbet, DZIĘKUJĘ!!!! :loveu::lol::multi: Tak, reportaz rozmydlony, ugrzeczniony. Co zrobić, taka telewizja. Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mozemy zmobilizować nastepnym razem ludzi do głosowania na Asty. My pomożemy, pomogą i nam! Na miau tez mogę poprosić. Tamten układ był niesmaczny, fakt. Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ja sie czasem gubie za co mi dziekujesz... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Za nakręcanie do głosowania oczywiście! :evil_lol: Widzisz, sama już się gubisz w zasługach swych... Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 nie kpij ciotka nie kpij.... ja dopiero mysle jak na Sandre napedzic glosy...hm hm Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja wcale nie myślałam o "marchewce" dla Gabi. Poczytuję wątki astów i cieżko teraz dziewczynom, karma by się przydała. Quote
brazowa1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 a co to sie dzialo na glosowaniu miedzy ast a koci swiat? niezorientowana jestem :oops: Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ciotki z miau dogadały się, żeby głosować na Koci Świat, czy coś takiego. Część z dogo poszła za nimi za obietnicę, że w nastepnej turze bedą głosowaś na wybrany schron. I Asty padły... Brzydkie to zagranie było... Dogo to dogo, nie? Quote
Maupa4 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Powiedzcie czy to jest już ... obłęd ?? no ... a przecież jeszcze dwóch ... brakuje :roll: Quote
akucha Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jako obłęd??? :evil_lol: To standard, do którego będę dążyć :lol: Ddybym tylko mogła Maupo... póki co, to nawet 1/3 nie zrealizowałam. Quote
Betbet Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 yyyy eeeee aaaaaaaaa ja w zasadzie nie moge sie doliczyc ile tego jest Quote
akucha Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :evil_lol: Szósteczka kochana moja, poszukaj! Quote
brazowa1 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 no dobra Maupa,to obłed! ale za to słodki. Quote
deedee77 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ech mieć choć jedno z tego obłędu.... Quote
Betbet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Bombelki moje prosze o pomoc tzn takie doradztwo. Znowu z ogłoszeń trojmiejskich odzywaja sie do mnie ludzie, na razie nie bylo niczego nieprzyjemnego. Czasem sie czuje jak "mail zaufania";) Odezwała sie też Pani, ktora wziela w grudniu suczke z Ciapkowa. Suczka byla szczenna.Nie mieli sumienia uspic slepego miotu. Teraz probuja oddac maluchy... Co ja mam o tym myslec? Chce im pomoc, porobic ogloszenia, zalozyc watki na dogo... jeszcze jedno... takie wspomnienie Staszka i Józka... HISTORIA MILOSCI CZLOWIEKA I 2 GOLEBII Quote
akucha Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Betbet, załóż wątek, daj ogłoszenia na trójmiejskich. Trzeba pomóc, ale uświadom ludzi, że sunie muszą wysterylizować. Historia gołębi wspaniała. Pięknie to zrobiłaś. Trzeba założyć wątek z Twoimi prezentacjami. Niech ludzie ogladają, korzystają z doświadczeń i nasladują. Zaraźliwa jesteś, a o to chodzi :lol: Quote
kaerjot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Prezentacja o wychowaniu gołębi jest cudna i niezwykła. A Akucha jest proszona o jakiś prosiaczkowo-Pyniowaty filmik. Quote
Betbet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wlasnie akucha zrob chrumkający filmiiiiik! no tak, to ja im pomoge, a o sterylizacji oczywiscie, oczywiscie...przeciez ja o niczym innym nie mysle Quote
akucha Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Do filmu trzeba chałupę wysprzątać, bo Kasia podłogi mi przeglada :diabloti: Ja leniwa... Betbet, Ty myśl też o rzeczach przyjemnych; tylko sterylki i sterylki... wyjałowią nam się mózgi. Quote
Maupa4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 akucha napisał(a):Do filmu trzeba chałupę wysprzątać, bo Kasia podłogi mi przeglada :diabloti: no proszę jaka wymówka ... :angryy: a u mnie 20 zdjęć to mało :mad:, 50 zdjęć - mało :mad::mad:, 100 zdjęć i znowu mało :mad::mad::mad: Quote
Kasia25 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Proszę się tu kasią nie zastawiać, aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Przyjade latem na Mazury i Cię Ciocia wyfroteruje, zobaczysz:knuje: Jak juz się tak Akuszność obawia to filmik na dworze, nakręci.:evil_lol: Quote
akucha Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Maupo, ale one filma chcą!!! JA W APARACIE NIE MAM OBCJI FILMOWANIA, MOGIE KOMÓRKOM TYLKOM... Kasiu, zapraszam!!!! Poczekam na to froterowanie, jakoś przeżyjemy :lol: Quote
Betbet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wiecie co....z bazarku...sylwia...wplacila wlasnie...jak dla mnie astronomiczną sumę na sterylke...ja nie wiem co Jej posle z wdzięcznosci:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
akucha Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Betbet, mamy fajnego boksia w Sopocie. Sylwia nie chce? Jako bonus naddałby się... Nie rycz, ciesz się, zobacz jaką forse przyciągasz :multi::multi::multi: Quote
Maupa4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 akucha napisał(a):Maupo, ale one filma chcą!!! A ja chcę ZDJĘCIA !!! Duuuużoooo zdjęć ... :diabloti: Quote
Recommended Posts