Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi, głosuj i napędzaj, to dziewczyna, której trzeba pomóc! No... nie bądż sceptyczna... damy radę!

Betbet, DZIĘKUJĘ!!!! :loveu::lol::multi:

Tak, reportaz rozmydlony, ugrzeczniony. Co zrobić, taka telewizja.

Posted

Ciotki z miau dogadały się, żeby głosować na Koci Świat, czy coś takiego. Część z dogo poszła za nimi za obietnicę, że w nastepnej turze bedą głosowaś na wybrany schron. I Asty padły...

Brzydkie to zagranie było... Dogo to dogo, nie?

Posted

Bombelki moje prosze o pomoc tzn takie doradztwo. Znowu z ogłoszeń trojmiejskich odzywaja sie do mnie ludzie, na razie nie bylo niczego nieprzyjemnego. Czasem sie czuje jak "mail zaufania";)
Odezwała sie też Pani, ktora wziela w grudniu suczke z Ciapkowa. Suczka byla szczenna.Nie mieli sumienia uspic slepego miotu. Teraz probuja oddac maluchy...
Co ja mam o tym myslec? Chce im pomoc, porobic ogloszenia, zalozyc watki na dogo...

jeszcze jedno... takie wspomnienie Staszka i Józka...
HISTORIA MILOSCI CZLOWIEKA I 2 GOLEBII

Posted

Betbet, załóż wątek, daj ogłoszenia na trójmiejskich. Trzeba pomóc, ale uświadom ludzi, że sunie muszą wysterylizować.

Historia gołębi wspaniała. Pięknie to zrobiłaś. Trzeba założyć wątek z Twoimi prezentacjami. Niech ludzie ogladają, korzystają z doświadczeń i nasladują. Zaraźliwa jesteś, a o to chodzi :lol:

Posted

Do filmu trzeba chałupę wysprzątać, bo Kasia podłogi mi przeglada :diabloti:
Ja leniwa...

Betbet, Ty myśl też o rzeczach przyjemnych; tylko sterylki i sterylki... wyjałowią nam się mózgi.

Posted

akucha napisał(a):
Do filmu trzeba chałupę wysprzątać, bo Kasia podłogi mi przeglada :diabloti:

no proszę jaka wymówka ... :angryy:
a u mnie 20 zdjęć to mało :mad:, 50 zdjęć - mało :mad::mad:, 100 zdjęć i znowu mało :mad::mad::mad:

Posted

Proszę się tu kasią nie zastawiać, aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Przyjade latem na Mazury i Cię Ciocia wyfroteruje, zobaczysz:knuje:

Jak juz się tak Akuszność obawia to filmik na dworze, nakręci.:evil_lol:

Posted

Maupo, ale one filma chcą!!!
JA W APARACIE NIE MAM OBCJI FILMOWANIA, MOGIE KOMÓRKOM TYLKOM...

Kasiu, zapraszam!!!! Poczekam na to froterowanie, jakoś przeżyjemy :lol:

Posted

wiecie co....z bazarku...sylwia...wplacila wlasnie...jak dla mnie astronomiczną sumę na sterylke...ja nie wiem co Jej posle z wdzięcznosci:placz::placz::placz::placz::placz: