Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czasem mi sie zdarza...przepraszaaaaam.robie teraz reklame bazarku na wszystkich mozliwych wątkach;)

ale tak po cichu..ze niby cos mądrego tam piszę;)mały sabotaż zaś w podpisie;p

Posted

brazowa...no wlasnie on tzn ten podpis mial byc taki krzykliwy i zeby zwracal uwage i teraz tak wedruje po fotoblogach,watkach róznych i niepozornie cos tam pisze...zeby przyciagnac ;)

Posted

e tam. narazie z bazaru jest zaledwie zadeklarowane 200 zl jak podliczylam tak okolo.
hm... wiecie wczoraj cos mnie tak bez sensu ponioslo i dalam na trojmiescie ogloszenie :"przestancie rozmnazac kundle". jakos tak...ot..mialam przyplyw zlosci...
i wiecie co? mam odzew na maila...myslalam ze jakies bluzgi dostalam a to..jeju calkiem sympatyczne maile i pytania o sterylizacje:O

Posted

Betbet napisał(a):
z milosci to niech oni sie sami rozmnazaja;) ale spoko jestem przygotowana na lincze wlasnie bardziej:P

Absolutnie Betbet, niech sie nie mnożą!!! jak później wytępić tylu rozmnażaczy?

Kaerjot, Betbet wypracuje rabat! :evil_lol:

Posted

ha!smiejscie sie a my mamy juz na nastepna sterylke!!!! ha haaaaa tzn zadeklarowane mamy ale spoko umiem sciagac dlugi mam to ...eee...powiedzmy we krwi;)

a ja mam dobra wiadomosc.pamietacie moje zmagania z filmikami/ja o nich nie zapomnialam..kombinowalam co jakis czas...rwalam wlosy z glowy zeby jakos to naprawic i dzis w sumie...metodą analogii bo winamp tez mi sie popsul naprawilam ten program!!!!wlasnie publikuje sie filmik, bedzie normalnej jakosci kurcze blaszka i zamiast Antosia dalam Killera:D:D:D

jak wrzuce na youtuba dam linka Brązowa to wciepniecie lepsza wersje na strone schronu, a co ktorys piesiek fajt do domu to ja podmienie na innego. nieeee?:megagrin:
to sie nazywa aktualizacja

mam nadzieje ze sie zaraz nie zawiesi program bo wyskocze przez balkon...

Posted

:evil_lol: Nie skacz, nawet jeśli się zawiesi!!!! To zbyt wielka strata :placz:

Czarownico, znalazłaś sponsora na sterylkę?
Linka wklej też tutaj, my chcemy ogladac!

Posted

jakiego sponsora bazaaaaaaarek podliczylam:megagrin:
ale o sponsorze musze pomyslec....hm hm...

a po co Ci link jak juz to widzialas...to bedzie to samo tylko wyrazniejsze i z Killerem:P

Posted

Wiesz, bo ja już podejrzewam Cię o wszystkie sposoby :evil_lol: bazarkowo tez cudownie!!!!

Wyraxny film też chcemy, a co!

Betbet, dzisiaj o [SIZE="3"]19,45 reportaż z z mordowni w Krzyczkach na TVN - ogladać!

Posted

Cioteczki, ja mam do Was wielką prośbę!!!

Rozpoczęło się kolejne głosowanie na Krakvecie. Pomóżmy naszej dogomaniackiej Greven, u niej sytuacja dosyć dramatyczna, a dziewczyna tyle robi dla bezdomnych zwierząt.

Link do informacji o Greven i głosowaniu w moim podpisie. Tylko koniecznie trzeba się zalogować, ale to chwilka tylko!

Posted

[quote name='akucha']Wiesz, bo ja już podejrzewam Cię o wszystkie sposoby :evil_lol: bazarkowo tez cudownie!!!!

Wyraxny film też chcemy, a co!

Betbet, dzisiaj o [SIZE="3"]19,45 reportaż z z mordowni w Krzyczkach na TVN - ogladać!

Podniosę! :roll:

Posted

eee no tak bo ja to sie z reguly slabo orientuje...ale niech sobie tam jeszcze pobedzie...i tak jest napisane ze byl bez szans...

teraz sie skupilam na maltretowaniu znajomych o to glosowanie no i nabijają dzielnie głosy