Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 czasem mi sie zdarza...przepraszaaaaam.robie teraz reklame bazarku na wszystkich mozliwych wątkach;) ale tak po cichu..ze niby cos mądrego tam piszę;)mały sabotaż zaś w podpisie;p Quote
akucha Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bazarek super!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Betbet, dzięki :loveu::Rose: Quote
brazowa1 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Betbet napisał(a): LINK DO BAZARKU SUPER EXTRA DLA SOPOCIAKOW PROSZE WSPIERAC TZN PODNOSIC AKUCHA MASZ ZAKAZ ROBIENIA ZAKUPOW HEHEHE popieram ciotke betbet.Akuszce damy "bramke" na bazarki,jak w kasynie. Betbet,padlam,gdy zobaczylam Twoj podpis.Nic tylko jeszcze brak: "cala Polska sterylizuje,wysterylizuj sie i TY!" Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 brazowa...no wlasnie on tzn ten podpis mial byc taki krzykliwy i zeby zwracal uwage i teraz tak wedruje po fotoblogach,watkach róznych i niepozornie cos tam pisze...zeby przyciagnac ;) Quote
akucha Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A ja siędzę i czytam opsisy bazarkowe, kurde, ale nam się Bebet trafiła. Rewelacyjna jest!!! :multi::multi::multi: Quote
Betbet Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 e tam. narazie z bazaru jest zaledwie zadeklarowane 200 zl jak podliczylam tak okolo. hm... wiecie wczoraj cos mnie tak bez sensu ponioslo i dalam na trojmiescie ogloszenie :"przestancie rozmnazac kundle". jakos tak...ot..mialam przyplyw zlosci... i wiecie co? mam odzew na maila...myslalam ze jakies bluzgi dostalam a to..jeju calkiem sympatyczne maile i pytania o sterylizacje:O Quote
akucha Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Może tak być, ale każdy głos "za" to ogromny sukces!!!! Quote
Betbet Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 z milosci to niech oni sie sami rozmnazaja;) ale spoko jestem przygotowana na lincze wlasnie bardziej:P Quote
kaerjot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ty weź Betbet trochę przystopuj z tymi bazarkami, bo wet się zarobi bidulek.:eviltong: Quote
akucha Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Betbet napisał(a):z milosci to niech oni sie sami rozmnazaja;) ale spoko jestem przygotowana na lincze wlasnie bardziej:P Absolutnie Betbet, niech sie nie mnożą!!! jak później wytępić tylu rozmnażaczy? Kaerjot, Betbet wypracuje rabat! :evil_lol: Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ha!smiejscie sie a my mamy juz na nastepna sterylke!!!! ha haaaaa tzn zadeklarowane mamy ale spoko umiem sciagac dlugi mam to ...eee...powiedzmy we krwi;) a ja mam dobra wiadomosc.pamietacie moje zmagania z filmikami/ja o nich nie zapomnialam..kombinowalam co jakis czas...rwalam wlosy z glowy zeby jakos to naprawic i dzis w sumie...metodą analogii bo winamp tez mi sie popsul naprawilam ten program!!!!wlasnie publikuje sie filmik, bedzie normalnej jakosci kurcze blaszka i zamiast Antosia dalam Killera:D:D:D jak wrzuce na youtuba dam linka Brązowa to wciepniecie lepsza wersje na strone schronu, a co ktorys piesiek fajt do domu to ja podmienie na innego. nieeee?:megagrin: to sie nazywa aktualizacja mam nadzieje ze sie zaraz nie zawiesi program bo wyskocze przez balkon... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :evil_lol: Nie skacz, nawet jeśli się zawiesi!!!! To zbyt wielka strata :placz: Czarownico, znalazłaś sponsora na sterylkę? Linka wklej też tutaj, my chcemy ogladac! Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jakiego sponsora bazaaaaaaarek podliczylam:megagrin: ale o sponsorze musze pomyslec....hm hm... a po co Ci link jak juz to widzialas...to bedzie to samo tylko wyrazniejsze i z Killerem:P Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wiesz, bo ja już podejrzewam Cię o wszystkie sposoby :evil_lol: bazarkowo tez cudownie!!!! Wyraxny film też chcemy, a co! Betbet, dzisiaj o [SIZE="3"]19,45 reportaż z z mordowni w Krzyczkach na TVN - ogladać! Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Cioteczki, ja mam do Was wielką prośbę!!! Rozpoczęło się kolejne głosowanie na Krakvecie. Pomóżmy naszej dogomaniackiej Greven, u niej sytuacja dosyć dramatyczna, a dziewczyna tyle robi dla bezdomnych zwierząt. Link do informacji o Greven i głosowaniu w moim podpisie. Tylko koniecznie trzeba się zalogować, ale to chwilka tylko! Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='akucha']Wiesz, bo ja już podejrzewam Cię o wszystkie sposoby :evil_lol: bazarkowo tez cudownie!!!! Wyraxny film też chcemy, a co! Betbet, dzisiaj o [SIZE="3"]19,45 reportaż z z mordowni w Krzyczkach na TVN - ogladać! Podniosę! :roll: Quote
Kasia25 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 najpierw sobie zagłosuje a potem obejrze Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 nie moge ogladac do 20 mam trening.jestem miedzy seriamiiiiiiiii....leceeeee Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Poleciała i nie napisała, co trenuje... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mam kość!!! Kość mam!!! Jeść, albo nie jeść - kocham ją! Popieszczę ją... Idą po moją kość... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nie zabierzesz? A kto się odważy? Tu pilnuję ja!!! Nudna ta bajka... Nasze zmartwienie Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 oczuchno biedneeeee chciała linka to ma: http://pl.youtube.com/watch?v=QCyCi3DZEdE sie Brazowa tam poinformuje zeby zmienili na stronie bo tamto wideo niebawem usune stare. obejrzalam jednak materiał...ech... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pięknie to zrobiłaś, ech... Tylko Nocka już nie ma :-( Quote
Betbet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 eee no tak bo ja to sie z reguly slabo orientuje...ale niech sobie tam jeszcze pobedzie...i tak jest napisane ze byl bez szans... teraz sie skupilam na maltretowaniu znajomych o to glosowanie no i nabijają dzielnie głosy Quote
Recommended Posts