brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Sliczny kroliczek,Gabi,lepszego nie znajdziesz. Quote
Kasia25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 E, ten to tłustawy trochę, dietetyczny to on nie bedzie:shake: Wiecie, Sendi ostatnio dostała ucho wedzone. I ona mi je kładła wieczne pod nogami i mi to smierdziało, więc jej mówiłam zabieraj swojego trupa............. Dzisiaj Kamil panią przedszkolnym w kuchni opowiadał, że ma psa Sendusie............... No i że ta pieska jego, wszędzie za mamą ze swoim trupkiem chodzi........ Chyba mają nas za dewiantów :( Quote
Betbet Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 nu akucha chce zmienić Windowsa zeby wlasnie wszystkiego stare wersje miec bo te nowe takie ulepszone ze nie...dzialaja... chyba sobie zaloze bazarek na to:lol: dzizas Wojowniczy Królik 1/2 Quote
brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Betbet ,uprzedzilas mnie,to ja wlasnie chcialam zaproponowac bazarek na Twojego windowsa. Kasiu,no maja...ale coz. Quote
Betbet Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kasia nie martw się, ja myślę, że każdą tu z nas jakaś część znajomych ma za dewiantóe, czubków, popaprańców i pochodne... Quote
brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Kasia,sie nie zna,zapewniam,ze on na pewno dietetyczny. Quote
kaerjot Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Taaaaaaaaaaaaaaaa, mocno dietetyczny, tylko ostry jakiś. Quote
olenka_f Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 nie znam nikogo kto ma bzika na punkcie agresywnych gryzoni ale jakby jakiś gołąb to znam takiego głupka co je nawet na niebie potrafi rozróżnić :roll: Quote
brazowa1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 tak,Oleńko? Bo my mamy takie trzy w schronie.Juz wyleczone,tluste zdrowiutenkie.Byly 4,razem zostaly wynoszone na wolnosc,odlecial tylko jeden,a trojka,jak kury lazila i dziobała.Trudno,juz przezimuja,ale na wiosne zostala eksmitowane siła.No,chyba,ze ktos chce trojke gołąbkow-kundelkow? Quote
Kasia25 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oleńka dostanie gołąbki w słoiku:megagrin::megagrin::megagrin: Pusto tutaj foty poprosimy!!!! Quote
akucha Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 brazowa1 napisał(a):cholera,zniosły jajko. Tylko jedno? Myślę, że następne w drodze... Quote
brazowa1 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 niestety nie zartuje.One nie moga sie u nas mnozyc... Quote
Betbet Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 one sie w ogole nie powinne mnozyc.za duzo ich jest.ojeja... ale dziwna pora na jajo...tak zimno... hm..zeby tlko jak cos zechcialy odchowac bo wiecie...wychowywanie jest takie przyjemne:diabloti: Quote
brazowa1 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 akurat o odchowywanie nielotow,to sie nie martwie.Taka ciotka pod bokiem,co i doswiadczenie ma i mlodziencza energie :grin: Quote
Betbet Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 heh taaa niestety nie ma juz tak dobrze...chocby znow mi dzieciaki rzucaly pod blokiem ptactwem to nie mam gdzie zabrac i nie wolno mi juz nic tzymac... strasznie mnie to stresuje, dobija, ale poki co o zmianie lokum nie moge myslec a na jajecznice nie chcialabys nas zaprosic?;) Quote
brazowa1 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 betbecik,to byl oczywiscie zart,ciotka sie nie boi. nad ta jajecznica to warto pomyslec.koty lubia takie jajka golebie? No bo cos z nimi trzeba bedzie robic.A Millarca wczoraj tylko wydala z siebie gluchy okrzyk i uciekła. Quote
akucha Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jajka mozna zabrać. Hodowcy też tak robią. No dajcie spokój. Quote
brazowa1 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 no wiem..tylko,ze to jajko od naszych golebi,i wcale nie jest tak prosto :placz: Quote
brazowa1 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 a tak na serio,to dwa z nich juz nie beda latac.I co z nimi zrobic. wiem :) wytypujemy dwie cioteczki,droga glosowania :) :) :) dobry pomysl? Quote
akucha Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dobry!!!!!!!! Mamy w odwodzie: Pana Henia i tajemniczego Kogoś od Olenki. Niebezpieczne te gołębie. Latać nie mogą a jajka niosa. Rozmnażacze nadmorskie to! :evil_lol: Wiolu, gołębiom podkłada się gipsowe jajka na miejsce podebranych. Może to jakieś rozwiązanie jest, na gipsowym moga sobie całe lata siedzieć. Quote
Betbet Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 jak nie macie gipsowych to ulepimy z masy solneeeej:D nie wybiera sie ktoras na te rozprawe do Radomia 22 lutego? Quote
Recommended Posts