Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E, ten to tłustawy trochę, dietetyczny to on nie bedzie:shake:

Wiecie, Sendi ostatnio dostała ucho wedzone. I ona mi je kładła wieczne pod nogami i mi to smierdziało, więc jej mówiłam zabieraj swojego trupa.............

Dzisiaj Kamil panią przedszkolnym w kuchni opowiadał, że ma psa Sendusie............... No i że ta pieska jego, wszędzie za mamą ze swoim trupkiem chodzi........
Chyba mają nas za dewiantów :(

Posted

nu akucha chce zmienić Windowsa zeby wlasnie wszystkiego stare wersje miec bo te nowe takie ulepszone ze nie...dzialaja...
chyba sobie zaloze bazarek na to:lol:

dzizas Wojowniczy Królik 1/2

Posted

tak,Oleńko? Bo my mamy takie trzy w schronie.Juz wyleczone,tluste zdrowiutenkie.Byly 4,razem zostaly wynoszone na wolnosc,odlecial tylko jeden,a trojka,jak kury lazila i dziobała.Trudno,juz przezimuja,ale na wiosne zostala eksmitowane siła.No,chyba,ze ktos chce trojke gołąbkow-kundelkow?

Posted

one sie w ogole nie powinne mnozyc.za duzo ich jest.ojeja...
ale dziwna pora na jajo...tak zimno...
hm..zeby tlko jak cos zechcialy odchowac bo wiecie...wychowywanie jest takie przyjemne:diabloti:

Posted

heh taaa niestety nie ma juz tak dobrze...chocby znow mi dzieciaki rzucaly pod blokiem ptactwem to nie mam gdzie zabrac i nie wolno mi juz nic tzymac...
strasznie mnie to stresuje, dobija, ale poki co o zmianie lokum nie moge myslec

a na jajecznice nie chcialabys nas zaprosic?;)

Posted

betbecik,to byl oczywiscie zart,ciotka sie nie boi.
nad ta jajecznica to warto pomyslec.koty lubia takie jajka golebie? No bo cos z nimi trzeba bedzie robic.A Millarca wczoraj tylko wydala z siebie gluchy okrzyk i uciekła.

Posted

Dobry!!!!!!!!

Mamy w odwodzie: Pana Henia i tajemniczego Kogoś od Olenki.
Niebezpieczne te gołębie. Latać nie mogą a jajka niosa.
Rozmnażacze nadmorskie to! :evil_lol:

Wiolu, gołębiom podkłada się gipsowe jajka na miejsce podebranych. Może to jakieś rozwiązanie jest, na gipsowym moga sobie całe lata siedzieć.